< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sürekli arayıp kendinizi strese sokmanıza ne gerek var anlamadım. Bu şekilde hiçbir sonuç alamazsınız. Adamların mahkeme ile vs uğraşmaya zaten bir niyetlerinin olduğunu sanmıyorum :) THH ye verdikten sonra kimi ararsanız arayın onların umrunda olmaz. Sabırlı olun, sürecin sonlanmasını bekleyin kimsenin sonucu riske girmesin. Şunu da ekleyeyim çeki almak ya da almamak THH sonuçlarını etkilemez. Mahkeme süreci başladığında ise herkes bir bedel ödemek durumunda kalacak :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 15 Aralık 2020; 12:27:24 > |
Stres yok hocam :) alabilirsem aradaki farkı alacağım şuan için thh ile veya tüketici mahkemesi ile uğraşmak istemiyorum, kendi beyanları var bi şeklinde onu kabul ettireceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman size başarılar dilerim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Banada aynı şekilde dendi ama herhangi bir sonucu olmadı yanlış bilgi vermişler genel merkezin cevabı 7000-1000 imiş |
|
Piyasa fiyatı aynı olan başka bir ürünü veriyorlarsa iyi hocam. Sormadınız mı hangi ürün diye |
|
7000/1000, 7000 değil. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abc1905 -- 20 Aralık 2020; 19:1:10 > |