Şimdi Ara

LENOVO VİBE Z K910

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum çok beğendim ekranı tam istediğim boyutta telefon da emsallerine göre kaba bir telefon değil donanımları itibariyle alırsam pişman olmayacağım bana yetecek bir telefon. Bu telefonu forumda kullananlar var fakat telefonun konusuna uğramamışlar kullanan kişilerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var olumlu ve olumsuz taraflarını merak ediyorum.
    Lenovo yazılım güncellemeleri konusunda nasıl bir firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 18 Ekim 2014; 17:02:39 >



  • Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  • Hocam arasinda 50,100 oynar ama bana kalirsa Mi3 daha mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5,5 6 inç arası ekran istiyorum.
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, Yazılım konusunda adamların kendi vibeui dedikleri kırma androidleri var. Ve güncellemeler geliyor. O konuda sıkıntı olmasın aklında. Öyle samsung gibi bekle babam bekle değiller. Onun dışında telefonun sıkıntısını görmedim. Multi dil olan romlar var fakat orjinal ile yola devam ediyorum. kılıf olmadan kullanmak cesaret istiyor. Alet çok ince ve zarif. Kırılır korkusu yaşatıyor. helede çocuk varsa etrafta. Sağlamlık konusunda çekincen olmasın. Samsung telefonlara o kadar para verenlere acıyorum.
  • Aldım bir aydır kullanıyorum memnunum kılıfla kullanmaya gerek görmedim sağlam bi kasası var ben de orjinal rom kullanmak istiyorum ingilizce olması benim için sorun olmaz fakat google play ve gmail rehber senkronizasyonunu yapamıyorum en son 4,4,2 orjinal romda bunları yapabilsem benim için yeterli bakalım ilerde bu kısıtlamalarından vaz geçerler mi çok fazla çince lenovo uygulamaları içinde bunlar da can sıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavernac1

    Aldım bir aydır kullanıyorum memnunum kılıfla kullanmaya gerek görmedim sağlam bi kasası var ben de orjinal rom kullanmak istiyorum ingilizce olması benim için sorun olmaz fakat google play ve gmail rehber senkronizasyonunu yapamıyorum en son 4,4,2 orjinal romda bunları yapabilsem benim için yeterli bakalım ilerde bu kısıtlamalarından vaz geçerler mi çok fazla çince lenovo uygulamaları içinde bunlar da can sıkıyor.

    hocam biraz ggeç kalmışım ama ben de aldın yaklaşık 2 hafta kadar önce ve cok memnunum kılifdan ziyade bir tane kıllarıntempered camlardan alacağım yere düşerse parçalanır yoksa. Bunun dışında f/p olarak en iyilerinden tartışmaya gerek yok sanırım 2015 içinde de telefon pazarına giriyorlar ülkemizde yedek parça ve. sikintimiz da olmayacak gibi. Birtek Hoparlörler bana göre yetersiz o kadar onun dışı da çok alıştım lenovo ma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.