Şimdi Ara

Lenovo Vibe Shot Z90-7 (Almayı düşünenler) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
9
Favori
20.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Android 6.0 güncellemesi alacak Lenovo akıllı cihazlar açıklanmış. Vibe Shot maalesef şu anda o telefonlar arasında yok
    http://dhbr.co/bhUp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre.altan

    Android 6.0 güncellemesi alacak Lenovo akıllı cihazlar açıklanmış. Vibe Shot maalesef şu anda o telefonlar arasında yok
    http://dhbr.co/bhUp

    dostum üzülme bunlar taktik, vibe shot çıkıncı diğerlerinin papuçu dama atılmasın diye, listede yayınladılar ki satışları devam etsin, biraz sonra göreceğiz vibe shotun 6.0 alıp almayacağını.....
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    sonbahar hatta kış görüntüsü görüntüler bukadar olur.Net renklerin belli olduğu fotolar daha farklı olur.....
  • Birde facebookta paylaşılan görüntülere yaptığımız yorumları sonrada değiştirme yapmak istediğimizde düzenle seçeneği yok, sizde de böylemi....
  • arkadaslar sıcaklık ve nem ölçer varmı acaba telefonda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yimust kullanıcısına yanıt
    dostum bu telde görüntü sabitleyici var mı ? (ois dedikleri ve xperia'daki steadyshot ..)

    bir de 1080p 60fps çekebiliyor mu ?
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Sabitleyici bulamadım yok galiba, 1080-1920 30 fps video...
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    OIS var, video 60fps yok. Detaylı teknik özelliklere buradan bakabilirsiniz.
  • Aşağıdaki linkte geniş analiz var Vibe Shot için;

    http://www.devicespecifications.com/tr/model/2c6a32e8

    edit; harf eksikliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 31 Aralık 2015; 23:08:06 >
  • Vibe Shot ile Xperia M5 arasında kaldım, ikisininde bağzı noktalarda birbirlerine üstünlükleri var, önümüzdeki günlerde ikisinden birine kadar vereceğim, kamera olarak xperia bir adım önde ama işletim sistemi ve dahili bellekte vibe shot önde birde ekran parlaklığı bakımından yine vibe shot önde, iki telefonda muhakak aynı oranda işimi görür ama çok kararsız kaldım
  • M5 aldım denedim. Şarz uzun gitmiyor. Şarz yönünden tavsiye etmem.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu telefonu bır haftadır kullanıyorum ama şarjı beni hiç tatmin etmiyor. Uzun süredir kullanan arkadaşlardan ricam ekran süreleri nasıl söyleyebilirler mi. Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.
    cihazı bir haftadır kullanıyorum.cihazla alakalı görüşlerimi yazacağım.
    öncelikle cihazı vatan dan satın aldım ve cihazın ekranında yaklaışık 30 civarında ölü piksel mevcut en kısa zamanda servisten değişim talep edeceğim.cihazı alan arkadaşlarda ekrana bir piksel testi yapsa iyi olur çünkü yabancı forumlarda bu durumdan müzdarip bir çok kişi gördüm.
    cihaza gelirsek görünüm olarak bence daha iyisi yok, inanılmaz şık bir telefon, kasa kalitesi olarak premium his yaratıyor kullanan üzerinde.
    kullanımı çok kolay,iphone a benzer bir menüsü var ve açıkçası kullanım rahatlığı ve akıcılık açısından hiçbir sorun yaşamadım.
    kamerası çok iyi diyebilirim özellikle 3 tonlu flaşın da etkisiyle karanlık ortamlarda çok iyi fotolar çekiyor.zifiri karanlık odada foto çekmeyi denedim o zaman dahi çok iyi fotolar çekti.
    aydınlık ortamlarda da gayet başarılı, alan kişi kamera kalitesinden çok memnun olacaktır bence. ön kamerası da gayet güzel özellikle ekranı flaş olarak kullanabilmeniz çok hoş olmuş ve çok başarılı çalışıyor.4k video kayıt edemiyor ama bu benim için çok önemli birşey değil hatta önemsiz olduğunu düşünüyorum genel olarak.
    şarj konusuna gelirsek 3000 mah batarya var deniliyor ama beni açıkçası batarya performansı memnun etmedi.hiç oyun oynamayan bir insanım onun dışında gün içinde internet kullanımım da wifi üzerinden oluyor genelde ama buna rağmen bir günü anca idare edebiliyor.hele mobil veri kullanacaksanız gün boyu daha büyük sıkıntı olabilir.
    cihazda nfc yok.neden koymadıkları hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası,büyük saçmalık olmuş bence.
    genel olarak görüşüme gelirsek cihaz beni tatmin etti,zaten vodafone dan kontratla s6 edge almaya giderken bunu görüp almaya karar verdim.sadece görünüşü için dahi alınır ve donanımsal olarakta bence gayet tatmin edici bir cihaz.
    ekran konusunda yaşadığım şansızlığa rağmen alacak kişilere tavsiye ederim bu cihazı.




  • Fiat 1200 e çekilmesi bekleniyor. Yoksa arada kaynayacak bir model oldu..
  • İçindeki bloatware uygulamalardan arındırılmış, international roma geçildiğinde cihazın batarya performansı gözle görülür biçimde artıyor. Ben yoğun oyun oynadığım zamanlarda 1 günü rahat çıkartıyorum. Normal kullanımda 2 gün gidiyor. Hiç şarj etmeden 3 günü geçirdiğim oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre.altan

    İçindeki bloatware uygulamalardan arındırılmış, international roma geçildiğinde cihazın batarya performansı gözle görülür biçimde artıyor. Ben yoğun oyun oynadığım zamanlarda 1 günü rahat çıkartıyorum. Normal kullanımda 2 gün gidiyor. Hiç şarj etmeden 3 günü geçirdiğim oldu.

    bunu nasıl yapabileceğimiz hakkında bilgi vermeniz mümkünmü acaba?
    ve bu işlem yapıldığında garantiyle alakalı bir sorun olur mu?
  • kopele1984 K kullanıcısına yanıt
    Lenovo Vibe Shot ile ilgili teknik destek bilgileri şu konuda mevcut. Fakat siz Türkiye'den aldıysanız zaten o tarz programlar sizin telefonunuzda mevcut değildir muhtemelen birşey yapmanıza gerek yok. Ben yurtdışından alan arkadaşlar için söyledim.
  • Bende cihazı yurtdışı aldım burda. O dediğiniz işlemleri nasıl yaptınız. Benim telimde de normal türkçe rom var ama nedense şarjım çok çabuk bitiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfb_10 kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan çince uygulamalar var mı? Onlar varsa onların olmadığı bir rom denemek lazım. Onlar yoksa zaten başka bir işlem yapmaya gerek yok. Yeni mi kullanmaya başladınız ne zamandır kullanıyorsunuz?
  • Yok hocam bu Çin versiyonu değil Avrupa teli. On gündür kullanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.