Şimdi Ara

Lenovo Vibe S1 Ana Konu ( Çift Ön Kameralı ) Kullanıcılar Kulübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
13
Favori
24.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan itibari ile 22 mb lık güncelleme yayınlandı ne için verildi bilgi olarak yazılmamış bilginize :) guncellemenin sebebini açıklamasını öğrenen olursa yazabilir hayırlı iftarlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreli01 -- 13 Haziran 2016; 2:06:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4ristocrat1

    Merhaba arkadaşlar telefonun klavyesinde türkçe karakterler yok onları getirebildiğimiz bir ayar var ise söylerseniz sevinirim. (mesela Ş harfi direk yok S ye basılı tutup yazabiliyorsun ben klavyede bulunsun istiyorum.)

    Malesef google klavye ile olmuyor. Klavye uygulaması yüklemeniz gerekiyor. (Swype, swiftkey, touchpal vs.)
  • Hangi klavye uygulamayı önerir siniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum daha olacak telefonda bildirimleri uygulamanın üstünde görünmüyor. Yani mesela bana 1 tane mesaj geldi bende onu okumadim mesajlar uygulanmasının üzerinde 1 yazmasını istiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi daha yeni yükledim. Ne tikime yarıyor belli değil. Bütün problemler devam ediyor. Güya oluşan sıkıntıları düzeltmek için yazıyordu ama resmen koca bir tas..k geçiyorlar kullanıcılarla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen üst perde animasyonu efekti nova launcher yukleyince ekranın ortasından assa çektiğinde bildirim ekranı değişik aciyorum :) güncelleme ile düzelir diyordum ama yok ve guncellemeyi yaptıktan sonra yani 22 MB lık guncellemeden sonra tek düzelen şey uygulama devre dışı bırakma aktif oldu önceden yapamıyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 mb lik güncellemeden sonra telefonun kamerası açılmıyor telefonu kapatıp açınca bir iki açılıyor sonra yine devam ediyor açılmamaya. Bir de 2 gece telefonun şarjı sabaha kadar 0 a inip kapanmış yüzde 45 ten ve yüzde 28 den.Bu sorunları nasıl çözebiliriz bilen var mı?
  • arkadaşlar uzun süredir kullananlar memnun mu telefondan güncellemeden sonra falan bi sıkıntısı var mı telin kamerası hosuma gtti almayı düşünüyorum..
  • Radomisly R kullanıcısına yanıt
    Telefondan çok memnunum, ekran bencmark testlerinde batarya 5.5 saat görüyor. Sabah 9da ful şarj elime aldığımda ortalama bir kullanımda akşam 11e kadar götürüyor. Normal kullanım dediğim de en az 2 saat filan internette takılma, konuşma, sürekli mesajlaşma ve arada müzik dinleme vs. Antalyada 45derecede yaşıyorum, daha ısınma sorunu olmadı. Telefonun tüm güncellemelerini yaptım ve bende hiçbir sorun çıkmadı. 6.0 sürümden çok memnunum, arayüz tasarımı çok güzel. Arka kamera düşük ışıklı ortamlarda yeterli değil bence ama normal çekim kalitesi olarak gayet başarılı ve çekimleri çok hızlı. Ön kamerası dehşet birşey zaten :)) android 5.0 la geliyor. Android 5.0 da arka planda Facebook, whatsapp, instagram, twitter, YouTube, gmail, messenger, snapchat, chrome, spotify filan açıkken 800mb civarı ram de boş yer kalıyordu(tabi kasma hiç yok), android 6.0 a güncelledikten sonra bu uygulamaları kullandığımda 1.5gb civarı ram de boş yer kalıyor. Yani ram yönetimi çok geliştirilmiş. Zaten daha 1.8gb dan fazla ram kullanamadım :D dünya kadar uygulama açık, en az 1.2 gb ram boş :D. zaten açtığım hiçbir uygulamayı da kapatmıyorum, arkaplanda hep açık, şarjı etkilemiyor :D.... iphonedaki gibi göz yorulmasın diye comfort moda alabiliyoruz yani ekrandaki mavi ışığı azaltıyor. Bazıları greenify veya shutap kullandığını yazmış ama gerek yok bunlara çünkü arkaplanda otomatik kendi çalışmasını açılmasını istemediğimiz uygulamaları ayarlardan kapatabiliyoruz :) uygulamaların izinlerini yönete de biliyorsun. Hangi uygulamanın arkaplanda internet verisi yiyip yiyemeyeceğini de ayarlayabiliyorsun, kısaca herşey var :) bir de telefon beklemedeyken çok şarj yiyor diyenler olmuş, ben arkaplanda otomatik açılan çalışan, arkaplanda kafasına göre veri yiyen tüm programları ayarlardan kapattım. Beklemede neredeyse hiç şarj yemiyor. Akşamdan sabaha %1 filan azalıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitTheLights -- 27 Haziran 2016; 9:46:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift simli, metal kasalı, uygun fiyatlı, ön kamerası iyi, bir model bakarken hayret bu cihazı hiç görmemişim. 999 Tl ye satılmıs sanırım , hala varmıdır o fiyata ? 899 TL ye Lenovo A7010 var ama 5' ve metal telefon tercihim..
  • En az 2 saat müzik dinledim spotifyda ve 3 saat civarı internette takıldım. ayrıca sürekli whatsapp vs...

    %20 kaldığında:
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Lenovo Vibe S1 Ana Konu ( Çift Ön Kameralı )  Kullanıcılar Kulübü Lenovo Vibe S1 Ana Konu ( Çift Ön Kameralı )  Kullanıcılar Kulübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HitTheLights -- 27 Haziran 2016; 15:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar "Lenovo Vibe S1"de A7010'daki gibi üç yuva yani, sim1-sim2-bellek kartı yuvası biçiminde mi, yoksa ya sim2'den yada bellek kartından vazgeçmek zorunda mı kalıyoruz? Wi-Fi ac yani 5Ghz olmaması kötü olmuş diğer yönleriyle sesi de, A7010 kadar iyiyse bir tek eksiği ac olmaması ama işlemci olarak A7010'dan üstün.
  • Saat problemi yaşayan arkadaşların 6.0 sürümünün DozeMod özelliğinin mağduru olduğunu tahmin ediyorum. Pil ayarlarında "optimizasyonları yok say" gibi bir seçenek varsa oradan kapanmadan çalışmasını istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınıza güvenerek bende lacivertini şipariş ettim teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radomisly

    Yorumlarınıza güvenerek bende lacivertini şipariş ettim teşekkürler...

    nerden
  • hepsiburadacom dan
  • Telefonu 3 gündür kullanıyorum bir kaç kelam bende edeyimde almayı düşünen arkadaşlara belki faydası olur, telefon oldukça seri oyun,internet ve video performansına hayran kaldım oldukça akici bir cihaz 8 çekirdek işlemci ve 3 gb ram gerçekten cihazin hakkini veriyor, cihazi almadan önce batarya konusunda şüphelerim vardi min. 3000 mah bataryali bir telefon düşünüyordum fakat bu fiyatlara bu özelliklerde pek cihaz yok zenfone selfie ye baktim çok hantal geldi huawei honor 6 aradim piyasada bulamadim hep 2. El var,başka bu özellikteki cihazlarin sar degeri oldukça yüksek özetle bu fiyat bandinda bulabileceginiz en iyi cihazlardan,cihazi kullandiktan sonra batarya konusunda da şüphelerimin yersiz oldugunu gördüm normal kullanimda 1günü çikariyor cihaz,isinmada yok. Cihazin gold renini aldim görsel olarak çok şık duruyor sadece aksesuar konusunda sıkintili pek kilif çeşidi yok motomo,spigen,slim armor yada mirror case gibi kiliflar bulamadim aliexp. te de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka planda çalışanları kapatabiliyosunuz falan demişsin nasıl yapıldığını tam olarak yazarmısınız ek programlar kullanmak istemiyorum..
  • merhaba. bende mavi renk vibe s1 aldım (hepsiburadadan sipariş verdim, bugün teslim aldım). telefon ile ilgili bir yorum yapmak erken tabi ancak şunu belirteyim, beklediğimden daha kaliteli buldum ( birkaç gün kullandıktan sonra inşallah tekrar yazacam).

    şu an android lollipop kurulu cihazda, marshmallow güncellemesi mevcut ancak güncellemedim daha, güncellemeyi öneriyor musunuz ? bazı sitelerde bu güncelleme ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum.
    siz hangi android sürümünü kullanıyorsunuz telefonda?

    şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar telefon dün geldi 6.0 a güncelledim hersey iyide beklemede hayvani şarj gidiyor nasıl yaparız çözeriz bunu ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.