Şimdi Ara

◾◾Lenovo Vibe P1m◾◾ ◽P2i◽4000mah◽8Mp◽2GB◽16GB◽5inç/720p◽ (Ana Konu) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
9
Favori
34.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Lenova p1m 2 adet telefonum var ikisininde flash ışığı el feneri olsun yada kamera flash olarak kullanırken az yaniyor.Sebebi ne olabilir?

    Not:Gereksiz dosya silme programı indirdigimde tlf.a dosya silme ve tlf.hızlandırma işlemlerinden sonra canlı yanmaya başladı..Fkt program tlf.u kastığı için silince tekrar eski halini aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan2834 S kullanıcısına yanıt
    Çok garip benim telefonumun flaşı da bazen yanıyor bazen yanmıyor kafasına göre takılıyor. Acaba ortak bir sorun mu? Ben format attım da düzelmedi. Bozuk dedim kendi kendine düzeldi çalıştı. Sizin sorun: ledin ömrü bitmiş olabilir.
  • Ekran ve dokunmatik değiştiren oldu mu? Kendi servisi ne kadara ve ne kadar sürede değiştiriyor?

    Benim telefonun 2 hafta önce sağ ve soldan yukarıdan aşağıya doğru dokunmatik algılamamaya başladı. Lenovo Helpten baktım ve 1 er kutucuk ekranın sağı ve solu çalışmıyordu ama kalan ekran dokunmatiği çok iyi algılıyordu. 2 gün önce ekran görüntüsü durduk yere gitti. Telefon çalıyordu ama ekranda mor mavi kırmız dikeylemesine renk paleti oluştu ve oynaşıyorlardı. Sonra o da gitti ve gri beyaz yatay çizgiler içinde kaldı ekran ama yine telefon çalışıyor aramalara kulaklıkla cevap verebiliyor yanlış bir yerlere dokunup uygulama açıyordum. Bunu da bildirim seslerinden ya da birilerini aramamdan anladım yani dokunmatik yarım da olsa algılıyordu. Hem bayram sebebiyle hem de bayramdan sonra çok işim var ve ağustosta askere gideceğim diye En yakın tt bayisine götürdüm. 250 lira istediler. bugün aldım. 2 günde yaptılar. Ama fark ettim ki telefonun ağlatmışlar. Arka kapakta bir vida eksik. Tuş takımının ışığı çalışmıyor ahizeyi içeri gömmüşler. Normalde ekrana sıfırdı. Dokunmatik de bastırınca çalışıyor. Bankamatik ekranı gibi. Hassasiyet sıfır. Adamlara geri götürdüm. Bayramdan sonra getir bakarız dediler ama iyice ağlatmalarından korkuyorum çünkü saçma sapan bir savunma yaptılar. Işık ayarlardan kapalıdır. Ahize bunlarda böyle, ekran orjinal abi yan sanayi kabul etmez dedi. Bir de Türk Telekom bayisi bu. Vidayı umursamadım bile 3 senedir sorunsuz kullanıyorum telefonu ezberlemişim adam bana ahize içeride bunlarda diyor. Ekran camına silme geçiyordu 1 cm içeri gömmüşler. Tuş takımının ışığı da sapa sağlamdı ayar diyor. O zaman aç bakayım. Getir bayramdan sonra bakalım diyor. Ne yapayım ben şimdi? Tamir olayı pek de resmi de değildi. Bir tane fişimsi bir şey kestiler. Üstüne isim telefon fiyat yazdılar. Anlayanınız varsa yardım etsin ne olur? Dokunmatik bankamatik ekranı gibi. Her yeri çalışıyor ama abanınca algılıyor. Parmak ucuyla basınca dokunmamış gibi davranıyor.




  • Selamlar, konuyu hortlatıyorum. Yaklaşık 2 senedir yedek telefon olarak çekmecede duruyordu bu telefon. 2 gun önce lazım oldu ilk kez bir açıp kullandım 1-2 gun boyunca. Telefonun şarjı yuzde 15e geldiği andan itibaren su gibi azalıyor ve 2-3 dakika içinde sıfırlanıyor. Yani 15-14-13-12-11... gibi geri sayım gibi şarj anında bitiyor yuzde 15 ten itibaren.

    Telefonu satmayı duşunuyorum. Alındığı gunden beri uzerınde temperli cam var ve şeffaf silikon kılıf var. Bahsettiğim bu sorun dışında kronik deep-sleep sorunu dışında sağlam bir telefon. Onu da "P1M NoLED" uygulamasıyla çözüyorduk diye hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Ocak 2021; 0:24:1 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Evet sağlamdır ama artık içindeki işlemci yüzünden piyasaya yenik düştü yetersiz kaldı. O pil sorunu kronik. Bende de aynı. 15 e gelene kadar kokluyor. Aslında root atıp huawei gibi google sız rom kurulsa telefon 1-2 sene daha rahat götürürdü. O işlemci yeter ona.

  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.