Şimdi Ara

Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.753
Cevap
44
Favori
201.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üye oldum 5 saattir aktivasyon maili gönderecekler nasıl bir site bu böyle indirme linki varmı sizde
  • Hocam 3g'de sorun kalksa bile bu bir çözüm olmamalı.
  • hocam şu 13. adımdaki dosya sizde mevcutmu bana gönderebilirmisiniz hata veriyor diğer arkadaşın anlatımındaki dosya
  • quote:



    (Bunun için, yani arka planda çalışmasına izin vermek istediğiniz uygulama için, Ayarlar>Uygulamalar>Tümü> Burdan istediğiniz uygulamayı seçip başlatmayı sınırları seçeneğinden tiki kaldırın)

    Bu özellikle birlikte gayet verimli ve performanslı olduğunu söyleyebilirim. Ben performansından da gayet memnun kaldım




    Selamlar.

    Bu tik seçili olmamasına rağmen whatsapp girmediğimde bildirim gelmiyorsa ne yapmak gerekir acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar kernel yüklemeden anlayan varsa rica etsem bana vibe k5 in orjinal kernel ini yedekleyip yollayabilir mi acaba yada linki varsa paylaşabilir mi? a6020a41 li kernel lazım şu vegito kerneli denedim ama kendi kernelimi yedeklemeyi unuttum maalesef. vegito kernelde wifi hotspot problemi var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Bir de bunu deneyin.



    Ayarlar uygulamalar Whatsap a gelin o ekranda uygulama bildirimlerini göster ve başlatmayı sınırla olması gerek. Bildirimleri göstere tık atın, başlatmayı sınırla kısmında tık varsa kaldırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarları kontrol ettim bahsettiğiniz gibi hocam.
  • Hayırlı günler Arkadaşlar, telefonun yarın siparişini vermeyi düşünüyorum, hepsiburadadan siyah rengini alacağım tavsiye ettiğiniz başka bir site varmı ? veya mutlaka sepete ekle dediğiniz ürünler(Sd kart tavsiyesi olabilir mesela).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KharKhad -- 22 Şubat 2017; 9:26:10 >
  • çokşükür sattım kurtuldum fırsatınız varsa sizde öyle yapın bence..piyasası da hiç yokmuş bu arada, 4 aylık cihaz kutu fatura 1,5 yıl garantisi var herkes 250 300 verior.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

    selam arkadaşlar kernel yüklemeden anlayan varsa rica etsem bana vibe k5 in orjinal kernel ini yedekleyip yollayabilir mi acaba yada linki varsa paylaşabilir mi? a6020a41 li kernel lazım şu vegito kerneli denedim ama kendi kernelimi yedeklemeyi unuttum maalesef. vegito kernelde wifi hotspot problemi var.

    hala yardım beklemekteyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustinhoo kullanıcısına yanıt
    Neden sattınız ve kaça sattınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ellekem

    Neden sattınız ve kaça sattınız

    Lenovo telefonlarda bazı yazılım bugları var. Mesela uygulamalar arasında geçiş yapmak için sol tuşa basılı tutmak gerekiyor. Ancak 3'üncü parti bir uygulama ile bu sorunu çözüyorsunuz.... O kadar güncelleme geldi bu sorun çözülmedi... Daha başka sorunlarda var.
    Bu anlamda Bir Samsung, Sony, LG vs. değil. Ancak aynı donanımı Samsung yada diğerleri 300-400 lira fazlaya satıyor. Tercih meselesi.
  • psirik kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Ama sonuçta dediğiniz gibi ekonomi giriyor devreye. Bir lg samsung bu donanımı bu fiyata vermiyor. Arkadaş k5 i kaca satmış ve hangi telefonu kaç tl ye almıs acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba
    nacizane bir sorum olacak lenova k5 hakkında.
    gecen ay teknosadan anneme bu telefondan aldım. fakat telefon bazen arayan kişinin ismini göstermiyor ayrıca bazen de telefon arandığı halde muzik sesi çıkmıyor. sadece salt cevapsız arama yazıyor.
    ne yapılabir? servisemi göndermem gerekiyor
  • Beyler ekranı açarken desen çizmeden önce çıkan yukarı kaydırmayı iptal edebiliyormuyuz.
  • Ayarlar güvenlik ekran kilidi"hiçbiri" şeklinde yaparsanız sorun çözülür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 ocakta hepsibıradadan anneme aldığım k5 3 hafta demedi durduk yere sol alt taraftan üste boydan boya dokunmatik çalışmamaya başlamış.Düşme vb ekranda çizik bile yok... Fabrika ayarlarına dönüş, hardreset hepsi denenmesine rağmen servis yolu gözüktü önce hb ye gidecek ordan yetkiliye TAM BİR HAYALKIRIKLIĞI daha önceden alın diye tavsiye ettiğim varsa hakkını helal etsin,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar K5 in Android 6 sürümü nasıl. 5.1 lolipoptayım. Geçsemmi diye düşünüyorum android 6 ya. Sorun oluyormu acaba?
  • Arkadaşlar Lenovo K5 cihazı aldım, 2-3 aydır kullanıyorum. Şuan memnunum. Karşılaştığım bir kaç sorum var. Telefonu Teknosa'dan aldım. Ancak 1-2 günlük kullanımda şarj edecekken sarj olmadığını gördüm. Telefon kapatıp bataryayı çıkarıp takmayı denedim. Şarj yüzdesi baya azalmış. Neden böyle yaptı anlamadım. Sarj aletini başka telefonda denediğimde sorun yoktu. Gittim telefonu tekrar değişim talep ettim kabul oldu. Bu sefer 1-2 haftalık kullanımda yine aynı sorun oldu. Bu arada öğrenciyim başka bir şehirde. Telefon başka yerden alındığı için artık uğraşmak istemedim gına geldi. 1 hafta sonra sarj kablosunda temasslık olduğunu gördüm ve delirdim. Şuan başka bir kabloyla idare ediyorum. Şarj yüzdesini sorun etmiyorum telefon genelde açık oluyor. Ama orijinal şarj kablosunu nereden bulabilirim bu telefonun ?

    İnternetten baktım sahte midir değil midir belli değil. Müşteri hizmetlerine danışmaya çalışacağım. Vaktim boş olduğu zaman telefonu garantiye göndermeyi düşünüyorum. Benlik bir hatası yok sonuçta. Sizce ne yapmalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar telefon exfat destekliyor mu acaba, 4 GB üstü dosya yazamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.