Şimdi Ara

Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.753
Cevap
44
Favori
201.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spratiox

    soldaki tuşa basılı tut

    Teşekkürler
  • Seste konuşurken karşı tarafa sesinizin ara kesildiği oluyor mu?
  • Telefon çıktığından beri kullanıyorum böyle bir problemim olmadı
  • SoundHud uygulamasını öneririm

  • Eşime almıştım Daha alalı 1 ay olmadı ama geri tuşunda ara sıra donma olduğunu söylüyor ve ilginçtir dün akşamdan beri şarj % göstergesi %100 den aşağı inmiyor böyle bir sorun yaşayan oldumu...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 7 Ocak 2017; 21:22:11 >
  • Beyler cihazı yeni aldım , dokunmatik sıkıntı gibi. Müzik uygulamasındaki köşedeki tuşları tıklayınca açmıyor 2-3 deneme gerekiyor bazen. Yukarıdan aşağı çekme de sıkıntı bazen.. dokunmatik sorunlu mudur yoksa başka problem mi vardır. Netten aldım iade hakkim var..



    Onun harici müzik için uygulama önerilerileriniz veya ekolayzır ayar tavsiyeleriniz nelerdir..



    Xperia l kullaniyordum arayüzü daha iyiydi. Buna alisacagiz artık.. bir de Xperia nin müzik albüm ve video uygulamaları çok iyiydi.. onu dışardan yüklemek istiyorum güvenilir site oneriniz var midir
  • Telefon kilitleneli çok oluyorsa çift tıkla açma çalışmıyor bende nasıl düzeltilebilir?Hatta 1 dk geçse bile çalışmıyor.
  • Bu cihazlarda batarya sorunu yaşayan var mı? Cihazı alalı 1 hafta oluyor. Az kullanmama rağmen batarya hemen boşalıyor. Benim cihazda mı sıkıntı var yoksa bu bir kronik sorun mudur?
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    Cift tikla ozelligi yok ondandir belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rideordie- R kullanıcısına yanıt
    Bir sure sonra duzene oturuyor. 5 saati goruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tugratas kullanıcısına yanıt
    K5 note konusu sanıp atmışım pardon.
  • Merhaba iyi akşamlar. Telefon hakkinda iki sorum olacak.

    1. Telefonun saati bir saat geri gösteriyor. Saat tarih ayari otomatik şekilde seçili.

    2. Hafiza kartindaki bir resmi kişi resmi olarak yapamiyorum. Resimi seçince telefonda resim yok diye hata veriyor.
  • Türkiyrde saatler geri alınmadığı için öyle bir sorun var. Tarih ve saatten saat dilimini +03 Bağdat saati yaparsan sorun çözülür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutana

    Türkiyrde saatler geri alınmadığı için öyle bir sorun var. Tarih ve saatten saat dilimini +03 Bağdat saati yaparsan sorun çözülür.

    Saat sorununu çözdüm. +3 moskova yaptim. Rehbere resim eklemeyi yapamadım. Hiç deneyen yok mu bunu.
  • Arkadaşlar Lenovo K5 Plus konusuna yazdığım izlenimlerimi benzer sorunlar yaşayanlar ve çözümleri bulabilmek için bu konuya da taşıyorum.



    Bu telefonu alalım mı diye tavsiye isteyenler: Almayın arkadaşım aman.

    O kadar telefon kullandım ben hayatımda böyle sorunlu telefon görmedim. Gözlemlediğim sorunları yazayım :

    1) Telefonu sıfır aldığım 4. gün ahizede çok rahatsız eden cızırtı fark ettim. Değişim talebiyle servise verdim. Değişim tabelim onaylandı ve 20 gün sonra yeni açılmamış kutulu telefonu teslim aldım. Neyse teknoloji şans işi dedim.

    2) Telefonu kurcaladıkça yeni buglarını buluyorum. Google playden indirdiğim ve önceki telefonlarımda rahatlıkla kullandığım Timely, Forest gibi uygulamalar bunda düzgün çalışmıyor. Mesela Timelyde alarm kurduğumda alarm ancak telefonun ekranını açtığım zaman çalıyor. Bunun sebebi telefonun akıllı (!) güç tasarrufu ayarlarında uygulamayı ekran kapanınca uykuya alması olabilir. Oradan uykuya alınmayacaklar arasına almama, akıllı güç tasarrufunu kapatmama rağmen sorunu çözemedim. Bizim forumdan bir arkadaş ezan uygulamasının çalışmadığından bahsetmiş, sanırım aynı sorun. Uygulama saatinde aktif olmuyor ancak ekranı açtığımızda aktif oluyor. Lenovo forumlarında da benzer sorunu yaşayanlar olmuş. Yetkililerden çözüm yok.

    3) Telefon konuşmasında, telefonu açtığınız andan ses karşıdan 3-4 saniye geç gelmeye başlıyor . Bu sürede karşıdakinin ne dediğini kaçırıyorsunuz.

    4) Dolby olayı tam bir aldatmaca bence olmasa daha iyi. Öncelikle Dolbyi kapattığınızda bildirim sesleri en üst seviyede bile çok kısık geliyor. O yüzden açık tutmak gerekli. Ancak pomeramp gibi kendi direkt ses kontrolü olan uygulamalarla beraber çalışamıyor. Müzik seslerinde bence Powerampnin direkt ses kontrolü Dolbye gore daha başarılı. Müzik dinledikten sonra mecburen dolbyi geri açıyorum bildirim sesleri kısık gelmesin diye.

    5) Kulaklıkla müzik dinlerken çağrı geldiğinde ve konuşup kapattıktan sonra tekrar müziğe dönünce kulaklık ses düzeyi oldukça artıyor, tekrardan kısmak zorunda kalıyorum. Ayrıca kulaklığı taktığımda bildirim sesleri kısılıyor. Çıkarttığımda ise eski düzeyine dönmüyor. Her kulaklık kullanımından sonra ayarlardan ses düzeyini ayarlamak gerekiyor.

    6) Whatsappta mesaj gittiğindeki tık sesi vb ara sıra bozuk geliyor. Yine dolbyle ilgili olabilir.

    7)Titreşimin düzeyini değiştiremiyorsunuz. Bence oldukça az. Pantolon cebinde hissedilmiyor bazen.

    8) Telefon henüz 10 günlük . 2 kez telefonla konuşurken bir anda lenovo açılış ekranı geldi, kilitlendi kendiliğinden. Sonra kapatıp açmak durumunda kaldım.

    9) Turkcell hatlarda sim araç seti diye gereksiz bir şey var, bunu silemiyoruz. Ben kullanmadığımdan gereksiz diye bir klasör oluşturup onun içine atmıştım ortalıkta görünmesin diye. Ancak vibeuide telefonu her uçak moduna alıp geri açtığım zaman sim araç setini ana sayfaya tekrar yerleştiriyor. Her seferinde tekrar klasör içine taşımak zorunda kalıyorum.

    10) Vibeuide kendi yüklediğimiz uygulamalar için bildirim sayısı yok. Mesela WhatsAppda okunmayan mesaj sayısını logo üzerinde göremiyorsunuz. Bunun için notifyer gibi bir uygulama yüklemeniz veya nova launcher gibi başlatıcı kullanmanız gerekli.

    11) Hoparlörde düşük ses düzeylerinde cızırtı geliyor. Hatta en düşük düzeyde cızırtıdan başka bir şey duyulmuyor. Düzgün ses alabilmek için en azından orta seviyeye kadar sesi açmak gerekiyor.

    12) Aramalarda ses nedense bir garip, bozuk geliyor. Sanki karşıdaki konuşmayı kestiğinde, sustuğunda arka plan sesi de kesiliyor. WhatsApp aramalarında bu durum yok. Hattan olduğunu da sanmıyorum çünkü eski telefonumda böyle değildi.


    Aklıma gelenler şimdilik bunlar arkadaşlar. Yine deneyimlerimlediklerim olursa eklerim. Kağıt üzerinde gayet iyi bir telefon ancak yazılım berbat ve oldukça rahatsız edici. İşin can sıkan kısmı bu sorunlarımı lenovo forumlarından da takip ediyorum, benzerlerini yaşayan çok kişi var, ancak lenovodan herhangi bir çözüm yok. Adamlar telefonu yapmış dükkanı kapatıp çıkmışlar resmen. Android 6.0 da gelmeyecek muhtemelen.


    Rom at diyen arkadaşlar olacak ancak telefonun garanti dışı kalmasını istemiyorum.

    Ben telefonu alırken zenfone laserle arasında kalmıştım keşke zenfone alsaydım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamımkankam -- 10 Ocak 2017; 9:56:7 >




  • Merhaba, temmuzdan beri lenovo k5 kullanıyorum ancak 1 ay kadar önce telefonun kutusu ile gelen usb kablosunu kaybettim ve aldığım yeni kablolar ile de eski şarj hızını yakalayamadım. Demek istediğim k5 in orjinal aksesuarlarını nereden temin edebilirim ve k5 kullanıpta birlikte gelen usb kabloyu kullanmayan varsa bana satabilir. Çok ihtiyacım var :)
  • Arkadaşlar rehberinizdeki herhangi bir kişiye resim atamayi deneyen yok mu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.SeLim

    Arkadaşlar rehberinizdeki herhangi bir kişiye resim atamayi deneyen yok mu.

    Rehbere gir istedigin kisinin ustune tikla duzenle de soldaki bos resme tikla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hann-


    quote:

    Orijinalden alıntı: H.SeLim

    Arkadaşlar rehberinizdeki herhangi bir kişiye resim atamayi deneyen yok mu.

    Rehbere gir istedigin kisinin ustune tikla duzenle de soldaki bos resme tikla

    Onu yapiyorum zaten. Ama resim yüklenmiyor. Telefonunuzda resim yok diye hata veriyor.
  • Facebook ve messenger cok sarj yiyor. Sadece bende mi böyle ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.