Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
592
Cevap
9
Favori
23.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ HeRo11 çözüm ilk sayfada var dikkatli okurdan bulursun

    Fm tuşu için lenovonun sitesinde driver bölümünde hotkey adlı programi yukleyince fm tuslarinin görsel simgesi çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,17 aralık tarihinde lenovo v580c ürününü satın aldım,almadan önce bu siteyi ve yorumlara çok göz attım,inanın çok bilgi topladım,daha siteye de şimdi üye oldum,hemen hemen 2 ay olcak laptopu alalı ama çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım,bu gün sadece merakımdan acaba başka kullanıcıların ne tür şikayeti var diye şöyle bi göz atayım dedim forumlara ve djcool kardeşimin yorumları gözüme çarptı,olabilecek her yorum da kötülemiş ürünü,almayın,etmeyin diye veryansın etmiş.

    özet geçemeyeceğim için özür diliyorum,2 aydır çok şükür bilgisayarım da tık yok,ne bir fan sesi ne bir ısınma sorunu,ne bir piksel parçalanması,ne de herhangi başka bir sorun yok. 2. laptop deneyimin,daha önce dell studio 1535 kullanmıştım ve hayatımın en büyük pişmanlığıydı çünkü hayatımda bu kadar ısınan bir makina görmemiştim.

    makineyi edinmeyi düşünenlere kısaca bir kaç detay sunacağım;
    makinede ısınma namına herhangi bir şey yok,nba2k14,crysis 1-2-3,farcry 1-2-3,metro last light,Battlefield 3-4,Call of Duty Ghost(*),GTA4(*),bunlar makinanın rahatça kaldırabildiği oyunlar,yanına yıldız koyduğum COD ghost ve GTA4 şuanda hangi makina olursa olsun en çok zorlayacak grafiklere sahip 2 oyun ama ikisinide rahatlıkla,bir gram kasma olmadan oynatabiliyor lenovonun bu modeli. hatta şuanda GTA 4 simge durumuna küçülmüş durumda oyundan çıkalı 2 dakika oldu olmadı işlemcilerin sıcaklıkları 50-55 C' arasında gidip geliyor ki bu gayet normal,evimde kalorifer cayır cayır yanıyor,içerisi hamam gibi olmasına rağmen bilgisayar ısınmamak için adeta direniyor.

    Sonuç olarak bilgisayardan kesinlikle memnunum,lenovo support hem canlı telefon desteği hemde site olarak çok kullanışlı ve yardımsever. Herkese öneririm.

    Son olarak bir şey eklemek istiyorum,djcool kardeşimin makinasında sanırım bir arıza var,fan sesinden bahsediyor,üretim hatası olabilir,fabrikasyon hatası olabilir,firma da bunu sanırım kabul etmemekte,sana önerim noter tasdikli desibel ölçtür ve sonra ver elini tüketici hakları,bak o zaman nasıl da kabul ediyorlar.

    Edit: İsteyen olursa oyunlar veya herhangi bir program açıkken işlemci sıcaklıklarının fotoğraflarını atabilirim ya da bilgisayarla ilgili istediğiniz ne tür fotoğraf olursa olsun,lütfen çekinmeden söyleyin ve isteyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmytmy20 -- 6 Mart 2014; 3:30:12 >




  • lenovo v580c laptopa Windows 8 yükledim fakat touchpad den tıklama yapamıyorum. aynı zamanda touchpadin sol tık da çalışmıyor. çözümü olan var mı?
  • oddo1907 O kullanıcısına yanıt
    Touchpad sürücüsünü indirip kurdunuz mu?
    Normalde direk tanıması lazım ama sizde beklenmedik bir durum mevcut. Yukarıda bahsettiğim sürücüyü indirip kurunuz lütfen.
  • kurdum ama touchpad normal tüm işlemleri çalışıyor sadece sol tık işlemleri çalışmıyor
  • Metro arayüzünden Fare ve dokunmatik şeklinde arama yaparsanız o kısımda bir takım ayarların olduğunu göreceksiniz. Biraz inceleyin.
  • Metro arayuzundeki ayarlarda baktim.sol ozelligini ayarlama yok orada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler , özel bir yurtta kalıyorum internet yavaşladığı zaman wifi bağlantım kopuyor ve bağlanamıyorum , halbuki diğer arkadaşlarım internete girmeye devam ediyor. windows 8.1 kullanıyorum. Yapabileceğim özel bir ayar var mı ?
  • Arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse bu laptopa çok kanım ısındı. İşlemcisi i5 Solidworks, autocad gibi çizim programlarında sıkıntı çıkarır mı? Ekran kartı sorun çıkartmaz gibi duruyor fakat ekranda piksel falan demişsiniz. Bu programları kullanıpta bu laptopu kullanan arkadaşlarım cevaplarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Z510un 4200m'lik işlemcili olan ile v580c 59392191 serisiylr arada kaldım. V580c 1485 Tl hediye olarak yanına çanta veriyorlar. Z510 ise işlemci dışında bütün özellikleri aynı yanında çantada yok. Fiyatıda 1640 Tl. Sizce 150 Tl fark değermi ? Hangisi ni almalıyım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crane61

    Merhaba arkadaşlar. Z510un 4200m'lik işlemcili olan ile v580c 59392191 serisiylr arada kaldım. V580c 1485 Tl hediye olarak yanına çanta veriyorlar. Z510 ise işlemci dışında bütün özellikleri aynı yanında çantada yok. Fiyatıda 1640 Tl. Sizce 150 Tl fark değermi ? Hangisi ni almalıyım ?

    kasa kalitesi var hapörlör kalitesi var + panel kalitesi var o 150 tl yi fazlasıyla karşılıyor biri kauçuk kasa diğer metal alaşımlı...kesinlikle z510 derim..
  • Ürün hakkında bir inceleme yazısı da ben hazırladım. Aşağıda ki linkten bakabilirsiniz.

    http://www.teknogezgin.com/lenovo-v580c-dizustu-bilgisayar-incelemesi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 15 Mart 2014; 4:48:09 >
  • Merhaba arkadaşlar bende de lenovo v580c var yaklaşık 3 hafta önce aldım.Isınma namına eser yok(Hatta bir keresinde yorganın altında açık unuttum makineyi geldiğimde arkadaşımın hp notebook unun normal şartlardaki ısınması kadar ısındığını farkettim).Ekran kalitesi genelde kötülenmiş ama bence gayet güzel bir ekranı var ve asla piksel sayma falan gibi bir olay yok.Fan sesi duyamıyorum hatta arada çalışmıyor mu diye tedirgin olup kulağımı dayayınca ancak duyabiliyorum.Hdd sesi falan yok.Oyun performansı gayet güzel.Battlefield 3 ü üst ayarlarda takılmadan oynayıp bitirdim Aynı şekilde Gta 4 üde üst ayarlarda rahatlıkla açıyor.Kasa alüminyum olsaydı daha iyi olurdu ama o zaman z serisinden farkı kalmazdı Hem inanın kasası metal bir kasayı aratmıyor sıfır ısınma Özet: win8 kurdum gerek oyunlarda gerek ısınması ekranı gayet başarılı stabil bir notebook.Tavsiye edilir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 58zara

    Merhaba arkadaşlar bende de lenovo v580c var yaklaşık 3 hafta önce aldım.Isınma namına eser yok(Hatta bir keresinde yorganın altında açık unuttum makineyi geldiğimde arkadaşımın hp notebook unun normal şartlardaki ısınması kadar ısındığını farkettim).Ekran kalitesi genelde kötülenmiş ama bence gayet güzel bir ekranı var ve asla piksel sayma falan gibi bir olay yok.Fan sesi duyamıyorum hatta arada çalışmıyor mu diye tedirgin olup kulağımı dayayınca ancak duyabiliyorum.Hdd sesi falan yok.Oyun performansı gayet güzel.Battlefield 3 ü üst ayarlarda takılmadan oynayıp bitirdim Aynı şekilde Gta 4 üde üst ayarlarda rahatlıkla açıyor.Kasa alüminyum olsaydı daha iyi olurdu ama o zaman z serisinden farkı kalmazdı Hem inanın kasası metal bir kasayı aratmıyor sıfır ısınma Özet: win8 kurdum gerek oyunlarda gerek ısınması ekranı gayet başarılı stabil bir notebook.Tavsiye edilir..

    Hocam sağolun aklımdaki sorulara çözüm getirdiniz de nerden aldınız ürünü belirtseydiniz iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • taksitli olarak pcdepo.com dan aldım 1900 e geldi.Aynı sitede şuan peşin fiyatı 1450 tl civarında.Aceleniz yoksa beklemenizi öneririm çünkü doların seçimlerden sonra düşeceğine inananladanım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 58zara

    taksitli olarak pcdepo.com dan aldım 1900 e geldi.Aynı sitede şuan peşin fiyatı 1450 tl civarında.Aceleniz yoksa beklemenizi öneririm çünkü doların seçimlerden sonra düşeceğine inananladanım :)

    Peşin ile taksit arasında o kadar fark var mıydı yaa. Ebrardan mı pcdepodan mı alsam karar veremedim ben de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben pcdepo dan aldım dediğim gibi gayet iyi davrandılar iyi hizmet ediyorlar.Taksitle peşin arasında fark olmasından değilde ben aldığımda dolar fırlamıştı o yüzden biraz pahalıya patladı şuan taksitle 1750 ye falan gelir herhalde.
  • n11.com da 9 taksit 1580 lira. + maximum kartınız varsa 111 tl kupon veriyor.
  • Desenize pcdepo'dan alınmaz ya. Bende düşünüyorum en iyisi n11 o zaman indirim çeki falan da bulursam çok güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.