Şimdi Ara

Lenovo V330 (15IKB) Serisi Kullanıcıları - Ana Konu - NVMe SSD Kurulumu & Performansı Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biezard jer kullanıcısına yanıt
    Bişey olmaz kardeşim asus strix makinalarda yıllardır kullanıyo o yöntemi bir sorun çıksa çıkardı şimdiye haberimiz olurdu.
  • bende yeni lenovo idea330 8250u i5 serisini aldım. 8gb ram, mx150, 480 gb ssd. win10 pro kurdum. gayet hızlı sounsuz çalışıyor. 5 sn de açılıp kapanıyor pc :)
    sorunumlarım;
    1)touchpad sağda kaydırma yapamıyorum ne yaptıysam boşa olmadı.
    2)touch pad bir yere imleci getirip tıkladığımda tepki vermiyor, ilkinci tıkladıgımda istedğim tepki veriyor.
    3)çift tık sistemi gibi bişi var. veya ben anlamadım.
    ekranı renk kalitesi biraz sönük mat sisli gibi duruyor. kötü değil de şöyle canlı durmuyor.

    bunlarla alakalı biginiz varsa bahsedebilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidarayan -- 17 Ağustos 2019; 10:18:15 >
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    kaydırmadan kastınız siteyi aşağı yukarı hareket ettirmekse 2 parmakla oluyor o, 3 parmak ve 4 parmaklada farklı şeyler yapılıyor. lenovo nun sitesinde bi ton driver vardı bi kur belki 2inci problemin düzelir(kurduktan sonra lenovo vantege ile güncelleme gelip gelmediğini kontrol ettirebiliyorsunuz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. Yeni aldığım Corsair Force Series MP300 240GB M.2 SSD'yi bugün Lenovo V330-15IKB model laptopuma taktım ama ne BIOS'ta görebiliyorum, ne de Windows'un içinde. Gerçekten ne yapacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    (Corsair Force Series MP300 240GB M.2 SSD'nin model numarası: CSSD-F240GBMP300)
  • Bu bilgisayarın 81AQ00DQTX modelini aldım.2 haftadır kullanıyorum şu ana kadar hızı çok iyi.240 gb ssd olarak geldi.Gördüğüm en büyük problem ekranı.Ekran berbat ötesi.Daha önce de mat ekran kullanmıştım bu kadar kötü değildi.Renkler soluk daha da kötüsü ekran sisli dumanlı gibi.Gamma ayarlarını da kurcaladım ama hiçbir şey değişmedi.Bariz şekilde belli olan ve özellikle açık renklerde rahatsız edici bir düzeyde sislilik var.Bunun bir çözümü yok mudur acaba?
  • okayco O kullanıcısına yanıt
    ips panel almadığıma bende çok pişman oldum, görüş açısı ciddi manada az. ben ndd ile alıp nvme takarak hızı çözdüm ama ekrana maalesef yapacak bişey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter87

    ips panel almadığıma bende çok pişman oldum, görüş açısı ciddi manada az. ben ndd ile alıp nvme takarak hızı çözdüm ama ekrana maalesef yapacak bişey yok.
    kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum.bilgisayardan çok memnunum ama ekranı gördüğüm en kötü ekran.bu bilgisayara böyle bir ekran hiç yakışmamış.sadece görüş açısı kötü olsa veya renkleri soluk olsa yine neyse ama ekran basbayağı sankş bozukmuş gibi sisli.
  • Arkadaşlar type-c'den powerbank ile şarj edilebiliyor mu? Ediliyorsa hangi hızda şarj ediyor?
  • Servisi aradığımda garanti dışı kalmadığını söylediler ben de kendim taktım.
  • Herkese iyi forumlar, yaklaşık 1 hafta önce 81DE01EATX aldım. Krulum işlerini filan anlamadığımdan bir tamirciye kurdurdum. Ama sanki 5 yıl öncenin teknoloji gibi aşırı yavaş ve donarak haraket ediyor. Win10 kurdum ve ekran kartı da dahil güncellemeleri yaptım. Mx150 ekran kartı ile cs bile oynanmıyor.

    Makinadan ses gelmiyor tuşlar aydınlatmasız ekran gerçekten çok kötü. Sorun ne olabilir. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresGTi

    Herkese iyi forumlar, yaklaşık 1 hafta önce 81DE01EATX aldım. Krulum işlerini filan anlamadığımdan bir tamirciye kurdurdum. Ama sanki 5 yıl öncenin teknoloji gibi aşırı yavaş ve donarak haraket ediyor. Win10 kurdum ve ekran kartı da dahil güncellemeleri yaptım. Mx150 ekran kartı ile cs bile oynanmıyor.

    Makinadan ses gelmiyor tuşlar aydınlatmasız ekran gerçekten çok kötü. Sorun ne olabilir. Yardımcı olabilecek kimse var mıdır
    hocam sizin tamirci daha driver kurmayı bilmiyor. ondan paranızı geri alın ve tamirciye değil en azından driver kurmayı bilen birine götürün, kazıklanmayın.
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir mx150 ile bu kadar kötü olması anormal

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben win10 kurdum iyi güzeldi xvid4psp render program ile 100fps hız alıyordum şimdi bi videoya render yapayım dedim 40fps yine geçmedi. Yüksek performansı denedim3.40 ghz oluyor rendere geçince 2.60 lara geliyor var mı bi yol çözüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalıştığım kurum bu cihazın 81AX00Q6TX modelinden aldı 15 adet.NVME Diskle ilkkez bu cihazda karşılaştım lanet ettim.Lisans yetersizliğinden win 7 kurmaya çalıştık diski görmüyor.Araştırdım ki nvme nin win 7 desteği yokmuş. 8 Kurdum driver desteği düzgün yok cihazın çoğu fonksiyonunu kullanamadık.Neyse 10 lisansı aldık nihayet 1 tanesini kurup ayarlamalarını yaptım.15 adet olduğundan tek tek kurmiyim diye sysprep yapıp cihazı kapattım.Acronis 14 ile disk imajı almaya çalışıyorum buda nvme yi görmüyor.Kafayı yicem bir yol gösterin bu lanet diskin imajını nasıl alabilirim.
  • aresGTi kullanıcısına yanıt
    Radeon 530'lu modeliyle 100 civarı fps alıyorum
  • agaccavdiran A kullanıcısına yanıt
    Sorunu hala çözemediysen yardım edebilirim nvme clonunu hard disk image'i gibi alamıyorsunuz.
  • Arkadaşlar, cihaz için SSD kullansanız dahi çok yavaş deniyor. Cihazın böyle kronik sorunları var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: interwap

    Arkadaşlar, cihaz için SSD kullansanız dahi çok yavaş deniyor. Cihazın böyle kronik sorunları var mı?
    Hayır, i7 4790k, 32 gb ddr3 ram ve samsung evo ssd içeren masaüstü bilgisayarımdan kat kat hızlı açılıyor ve programları da çok daha hızlı açıyor. (i5 8250u 128 gb ssd 1 tb hdd version)

    İnsanlar bana kalırsa driver kurmayı bilmiyorlar. SSD'li bir sistemi yavaş açmak için gerçekten çok uğraşmak gerekir.
  • Merhaba bilgisayarı alalı 6 ay filan oldu ekranın menteşesi bozuldu. Ekranı kapattığım zaman tam kapanmıyor sallanıyor. Ekranı açıp yaklaşık 90 dereceye getirdiğim zaman da sonradan daha fazla ileri yaslayamıyorum sertleşiyor ekran biraz daha itsem kırılacak gibi. Ekranı açıp kapatınca Ekranı açıp kapatırken korkuyorum kırılacak diye. İnternette bulamadım yetkili servisin nerede olduğunu bu konuda yardımcı olabilecek var mı nereden bulabilirim. Önceki bilgisayarım da lenovo idi ve ondada aynı sorun oldu. Yeni bilgisayarımı çok dikkatli ve nazik kullandım neden böyle oldu anlamadım. Bir arkadaşımda da aynı sorun olmuş kronik bir sorun galiba bu lenovo için.
  • Arkadaşlar bu laptopta uzun zamandır fan problemi yaşıyorum.
    Kütüphanede kafede prize takamaz oldum bilgisayarı, hiç işlem yükü yokken yeni açıldığında bile elektrik süpürgesi gibi fanlar çalışmaya başlıyor. Daha yeni açıyorum bilgisayarı buz gibiyken, hiç program açık değilken aşırı hızlı çalışıyor bu yüzden de bunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Güç ayarlarında hem prize takılıyken hem de pilden kullanırken en düşük ayarı kullanıyorum sırf bu yüzden. Bu halde bile pilde sıkıntı yokken prize takar takmaz başlıyor. HWMonitorde 30C derece gösteriyor CPU kullanımı %10'u geçmiyor bile ama problem hep sürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.