Şimdi Ara

Lenovo Servis Rezaleti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımın ekranı selektör yapıyormuş gibi açılıp kapanıyordu durmadan lenovo servisini aradım bana dediler ki tamir ettirmezseniz 118 TL + KDV arıza tesbit ücreti alınacak. Gelen teklif 3200 TL anakart ,kablo,fan arızalıymış ve yaptırmadım. Başka bir işin ehli servise götürdüm istanbulda bilen bilir topkapıda adam ekranda arıza var sadece diyip 300 TL ye yaptı anakartta veya başka biyerde arıza yok dedi ve pc çalışıyor .

    Lenovo yu aradım servisin numarasını veremem ve iadede yapamayız dediler . Yanlış arıza tesbiti yapmışsınız diyorum adam bana ödeme yapamayız diyor.

    Yolu düşecek olan varsa uyarayım garantisiz cihazınızı teslim etmeyin.



  • Yoga 520 aldım. Ölü piksel ve ışık sızması nedeniyle zar zor iade ettim servise.Tamir etmek için 1 hafta uğrastilar. 720s aldım 3 defa servise gitti anakart arızası nedeniyle. Bugün direk iade raporu vermişler. Değişim istemistim mediamrkdan almıştım. Bu cihaz hiçbir yerde yok.Ayni özellikteki cihazlar 2 katı fiyat.Laptopsuz ortada kaldık. Bir akraba Dell tablet almıştı 300 liraya. Ekranıni kirmis. Servise göndermeye cesaret edemedim. Tamir ücretini kabul etmezseniz 500 lira tamir etmeme ücreti istedi Dell servisi. Laptop alsam mı yoksa gidip 2.el mi alsam karar veremedim.
  • Hiç birşey bildikleri yok tamir dedikleri aynı parçayı takmak %500 kar ile . 3500 TL fiyat çektikleri laptopu 300 tl ye yaptırdım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.