Şimdi Ara

LENOVO P70 N11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada 750 civarında şuan n11 in 20 tl lik Mobilcuma20 tl lik mobil kuponu ile 680 tl ye geliyor alıcaklar değerlendirebilir 1 tane aldım.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lenovo-p70-dual-sim-lenovo-turkiye-garantilidir-P104934435

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantepeli

Piyasada 750 civarında şuan n11 in 20 tl lik Mobilcuma20 tl lik mobil kuponu ile 680 tl ye geliyor alıcaklar değerlendirebilir 1 tane aldım.

http://urun.n11.com/cep-telefonu/lenovo-p70-dual-sim-lenovo-turkiye-garantilidir-P104934435

geçen hafta mediamarkt dan 650 ye aldım. sorunsuz kapalı kutu sıfır ürün geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Samy j5-j7 yerine?

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    hocam bende araştırdım 2 sini aynı sayılır çok farkı yok bide j7 nin ithalatcısını alıcaksınız o paraya uğraş dur kullanınca yazarım detaylı
    Daha Fazla Göster
  • Bimekste bi para ile daha uygun oluyor sanırım geçen haftasonu uğradığımda baya iyi fiyata geliyordu a7000 ve p70

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Android 4.4?

Son güncelleme ile Lollipop oluyor.
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzerchE

quote:

Android 4.4?

Kullanıcılar sakın güncellemeyin diyorlar. Hatta geri 4.4.2 ye dönmek için uğraşıyor bilginize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

quote:

Android 4.4?

Kullanıcılar sakın güncellemeyin diyorlar. Hatta geri 4.4.2 ye dönmek için uğraşıyor bilginize.

Bir haftadır bu şekilde kullanıyoruz herhangi bir sorunla karşılaşmadık
    Corsair Carbide 270R Mid Tower Case | AMD Ryzen 7 3700x | Asus TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) | GSkill RipjawsV 3700 Mhz DDR4 2x8gb | MSI Nvidia GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC | Cougar CMX-700 PSU | Samsung 870 Evo | Dell Alienware AW958 Elite RGB | Logitech G410 Atlas Spectrum | HP 6020st | 240GB Corsair Neutron GTX SSD | Asus MX279H | Xiaomi Mi 9T Pro | Huawei Watch GT2 | Samsung Gear S3 | Motorola Moto 360 Black Steel | Playstation 3 | Playstation 4 Pro | Logitech Z5500 | SONY KD-55XE9305
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabrifidan

quote:

quote:

Android 4.4?

Bir haftadır bu şekilde kullanıyoruz herhangi bir sorunla karşılaşmadık

http://forum.donanimhaber.com/m_107505491/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: natural pathfinder

hocam sağolasın sonunda kitkat'a döndüm. ben telefonu hiç açılmadığı için garantiye verdiğimde (teleservice) s141 - 5.1 lollipop güncellemeli telefon geri gelmişti, şimdi kitkat'a dönünce resmen huzur buldum. 5.1'e güncellemeyi düşünen arkadaşlar varsa diye yazıyorum, GÜNCELLEMEYİN! telefonu basit kullanan biriyim, yani internete teklemeden girsin, şarjı uzun gitsin, kamerası da piyasa göre boktan olsun benim için yeterli, launcher falan da kullanmıyordum, root işlemi de yapmamıştım yani kitkat'ın şu haliyle bile gül gibi geçiniyordum. ne zaman telefon garantiden lollipop ile döndü, 1 hafta dayanabildim. ki daha önce bilgisayara dahi format atmamış biriyim :) "ulan bozulursa da bozulsun" diyerek kitkat'a döndüm, lollipop o derece yıldırdı beni. şimdilik sorun yok çok şükür.

lollipopta gördüğüm eksiler:

+ whatsapp space tusu çok küçük, kelimelerin yarısı bitişik çıkıyor. en çok buna ayar oldum.

+ bazen arayan kişi üstte minnacık gözüküyor, lan tüm ekranı kaplatsana?! hani dikkat etmesem anlamayacağım aradığını.

+ dedikleri gibi çift tıklama yok, bide internetten o sırada ne kadar kullanıldığını gösteren ikon da gitmiş.

+ Hiç kitlenmeyen telefon lollipop'ta iken kitlendi.

kitkat'a dönmeyi düşünen arkadaşlar varsa forumun şu başlığından da çok fayda gördüm:http://forum.donanimhaber.com/m_108354496/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 25 Mart 2016; 23:13:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Mediamarkt'ta su an 699. Tabletten girdim, cebe ozel %7 indirim daha kazandın diyor. 650'ye gelmiş oluyor yani. İhtiyacı olan için daha uygun fiyat.

Hocam o indirim kodu banada geldi ama yaziyorym kabul etmiyor cepten uygulamadan deniyorym yardim lutfen kod CEBEOZELGSM degil mi lutfen kampanyayi kacirmadan almak istiyorum

Orijinalden alıntı: hunnkaar

800 tl civarı daha iyi cihazlar bulunabilir p70 artik bu parayı hak etmiyor kamerasi berbat

önerileriniz olur mu hocam bu fiyatlarda.
    üstad 1 haftadir bende telefon arastiriyorum motorola g arizalamdi servisde parca olmadigindan para iadesi yapti bende bayağı bir render yaptim telefonları halada yapmaktayım 800 tl lerde lenovo vibex2 var p70 den daha şık sony e benziyor o daha alinası p70 e muadil sony m5 1050 tl lere kombolarla alina biliyor keza lg g3 900 kusurlere kombolarla geliyor lg gflax de fena değil 1000 tl altı

• hocam medıamarketı aradım sıstemsel arıza var dedıler lenovo p70 urununde yuzde7 ındırım gecerlı degıl dedıler.Hala sitede dolaşırken bu urune ozel dıye altta cıktıını soyledım mobılde tamam hemen duzeltecegız sıteyı dedıler.Yanı faydalanamadım ındırımden.Max 650 tl butcem var uyun fıyatlı ındırımde olan hangı telefonu onerebılırsınız?

Orijinalden alıntı: kocaballi

Değer mi peki bu paraya?

Samy j5-j7 yerine?

Kamera kötü abi. Ona göre al.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.