Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.311
Cevap
127
Favori
528.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunman233

    S141 rom linki için teşekkürler. İndiriyorum bakalım deneyelim. Lollipop kullanacağımı sanmıyorum uzun süre gerçi. Kitkat s134 gayet iyi. Viper4android Lollipop ile sorunsuz çalışırsa kalmayı düşünebilirim. Rom hakkında biraz daha bilgi verirseniz iyi olur. Çift tıklama ile açma gelmedi sanırım? Çok önemli değil gerçi ama 64 bit olarak mı gelmiş?

    s139 ile arasında h,çbir fark yok sadece sürüm adı değişmiş, ara sıra donmalar, arayüz, ekran men
    özellikleri, kamera ses v.s. hepsi birebir aynı. yüklemenize gerek yok...
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Arka planda birkaç değişim olabilir arayüz vs hariç. Birkaç gün kullanmak gerekir tam oturması için.
    Ben Lolllipop meraklısı değilim ancak Lollipop kullanan arkadaşlar da kurup birkaç gün kullanırsa değişimleri gözlemleyebilir çözülen şeyler varsa.

    Önceki Lollipop sürümlerini kullanıp da özellikle bazı fonksiyon veya sorunlarla ilgili soru sormak isteyenler varsa sorsun ki akşama kurup bakabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 4 Mart 2016; 13:30:12 >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    kardeş Kitkat'daki çift tıklama geri gelmiş mi bir de uygulamaları sd karta taşımak mümkün mü acaba bunları kontrol edebilirsen çok sevaba girersin
  • Arkadaslar s141 sürümünü yukledim surum de diğer arkadaslarin bahsettiği gibi sadece surum numarası değişmiş ben gözüme çarpan bir değişiklik görmedim çift tıklama uygulamalari SD karta taisma muhabbetlerine gelince bu özellikler de geri getirilmemiş.bu surum kit kat'a gore biraz daha şarjı somuruyor gibime geldi izlenimlerim bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, telefonun ekranı kırıldı, bunun için servis ne kadar masraf çıkarır? Veyahut servis Lenovo'nun kendi servisi mi?
  • Şu an loli S139 yüklü ve ben üniversitenin wifisine oturum açamıyorum.Kitkatta böyle bir şey yoktu şu an Wi-Fi bağlanıyor ama oturum açma sayfasına gidemiyoruz kırmızı bir kilit simgesi çıkıyor ve kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !!! Sildim !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergincenk -- 4 Mart 2016; 16:21:18 >
  • arkadaşlar bizim iş yerinde 5 kişide bu cihazdan var hiç bir sorunla karşılaşmamıstık ancak bu gün bir tanesinin kamerası açılmamaya başladı ne yapabiliriz acaba ??????

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞ DİLİMİZDE TÜY BİTTİ , LOLLİPOP yÜKLEMEYİN DİYE HALA YIL OLMUŞ 2016 AYLARDAN MART MİLLET HALA LOLLİPOP SEVDASINDA!İSTERSE S200 OLSUN S134 TEN ŞAŞMAYIN
  • spyae kullanıcısına yanıt
    Milletten sanane? Biliyorsan cevap verirsin bilmiyorsan susar oturursun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipop s141 yükledim. Bir iki yükleme yapıp kurcaladım. Şimdi TWRP Recovery'den backup alıp daha kurulumdan önce backup aldığım kitkat yedeğime geri döneceğim. Beş dakikalık iş. İstediğim zaman Lollipop'u atarım bu şekilde beş dakikada. Root, recovery, backup&restore (yedekleme, geri yükleme) olaylarını bilmeyen, sp flash tool ile sıfırdan kurmaya ben bile üşenirim ama, bunu bile bilmeyen uğraşmasın sonra anlatımları bile okumayanlar nasıl geri dönerim diye forumu yine birbirine katmasın. Hepsinin anlatımı var ilk mesajı da iyi okusun ana konuda link de var bu işler için.

    Ayrıntılı şeyleri test edemedim ama önemli bir soru olursa beş dakikada kurup bakabilirim. Sd karta program taşıma ve çift tıkla açma yok zaten de diğer ufak sorunlar çözüldü mü bildiğim ya da bilmediğim bakabilirim. Lollipop'ta ahize sesinin boğuk geldiği veya gittiği gibi bişeyler diyenler vardı mesela, bu gibi sorunların çözülmüş olması daha önemli, iyi test etmek lazım s139 ile s141 arasında fark yok demeden önce. Ama yine de kitkat s134 iyidir demeden geçmeyeyim :)

    Neden geri döndün derseniz, daha önce açıkladım Viper4android Lollipop için güncellenmedi zaten, yüksek ses kalitesi olmadan yapamam. Beklemediğim diğer asıl sebep ise 128 gb hafıza kartım EXFAT formatlı, fat32 değil. Kitkat ile android-fs-1.0.4 yükleyince exfat desteği geliyordu ancak lollipop'ta olmadı nedense. Kartımı fat32 yapsam çalışır ancak format atıp herşeyi silemem içinde çok veri var uğraşasım gelmedi. Kitkat gayet güzel olgunlaşmış bir sürüm ve daha kullanışlı. Neyimize yetmiyor. Desteklemediği bişey yok zaten dünyada cihazların %50'den fazlası kitkat kullanıyor, programlar buna göre yazılıyor. İleride belki yüklerim kullandığım ayrıntılı şeyler destek verirse. Lenovo tabanlı veya gayet iyi port romlar var CM, MIUI, Wiko, ColosOS, FlyMe gibi.. 4pda gibi siteleri takip edenler bilir. Android 6 hatta 7 bile gelebilir. Custom romlar da oldukça stabil deniyor. Takılmayın fazla güncellemeye. Kitkat s134 ile devam öneririm ancak lollipop da gayet iyi benim gibi (bana göre) küçük (ama önemli) bazı şeylere takılmayanlar için.


    NOT: S141 romu Sp Flash Tool ile sadece Download modunda yüklediğim halde IMEI uçmuştu. Neyse ki daha önce twrp ile aldığım yedekten "nvram" kısmını geri yükleyince çözülmüştü. Olmasaydı bile mtk telefonlarda bu işlemler kolay zaten sorun değildi. Not düşmüş olayım sonra panik yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 4 Mart 2016; 21:44:49 >




  • Arkadaşlar bu telefonun son üretimlerinde kamera ile ilgili bir gelişme var mı ?yani son üretilen serilerinde de kamera çamur gibi mi bir kaç akrabaya daha alacağız bu telefondan ama benim telefonun kamerasını açıp resim çekince hiç içimden gelmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omeryilmaz035 O kullanıcısına yanıt
    hotspot tarzı bir wifi ye bağlanıyorsanız bu telefonun değil genel lollipop un sorunu çalıştığın işyerindeki misafirlerde aynı şeyden şikayetçi bildirim çubuğuna gelen oturum açın simgesine tıklamayın chorme u açın her hangi bir siteye girmeye çalışın isiz oturum açma sayfasına yönlendirir otomatik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: secretplay

    hotspot tarzı bir wifi ye bağlanıyorsanız bu telefonun değil genel lollipop un sorunu çalıştığın işyerindeki misafirlerde aynı şeyden şikayetçi bildirim çubuğuna gelen oturum açın simgesine tıklamayın chorme u açın her hangi bir siteye girmeye çalışın isiz oturum açma sayfasına yönlendirir otomatik

    Cevap için teşekkür ederim pazartesi deneyeceğim olur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar radyo sorununu root yapmadan ####6020# kodunu girip country rusya ru secerek cozdum fakat telefon fabrika ayarlarına sıfırlıyor yedek almanızı oneririm. fabrika ayarlarına yuklenince tekrar turkce secerek kullanbiliyoruz herhangi bir sorun yok. sadce bazı rus uygulamaları yuklendi onlarıda kaldırdım suan için bir sıkıntı yok radyoyu kullanmak isteyen fakat root yapamlak istemeyen arkaadslar deneyebilir.
  • beyler s134 linkini formdan bir yerden bulmuştum ama bulamıyorum güvenilir bir link var mı? kitkata döneyim biraz kullanayım izmirde olmasam gidip teleservice verirdim :(


    edit: lenova rus forumundan buldum:https://yadi.sk/d/KYcDFPIMkwLop bir fark yoktur sanırım
    kaynak:http://lenovo-forums.ru/topic/13929-lenovo-p70-a-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-usr_s134_150729_row/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdc35 -- 5 Mart 2016; 14:17:26 >




  • Merhaba Arkadaşlar "Bende az önce Bimeksten aldım geldim .kapalı kutu daha açmadım.
    Birazdan açıp test edeceğim inşallah herşey sorunsuz olur.Çok araştırdım bu fiyat sekmesinde bu modelin iyi olduğunu düşünüyorum.Sabaha kadar incelemediğim video kalmadı.çoğu onay veriyor gibi.bakalım hayırlısı inşallah.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Merak etme aldığına pişman olmayacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1 de kamera donuyorr foto çekemiyordum hiç
    Sizde de varmı böyle sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egun. -- 5 Mart 2016; 19:44:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedekleme yapıp daha sonra geri yükleme işiyle uğraşan varmı, ben aldığım yedeği bir türlü geri yükleyemiyorum, sistem açılmıyor, mesela 4.4 yedeği alıp daha sonra 5.1 yükledikten sonra bu 4.4 yedeğine dönemiyorum ama 4.4 yedeğini normal 4.4 üzerine geri yükleyince sorun yok...
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.