Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.311
Cevap
127
Favori
528.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • asb96 kullanıcısına yanıt
    Aradığın telefon budur o zaman. 5" için tabi.
    Vibe s1 daha kaliteli ve hızlı odaklanan kamerası, 3 gb rami (2 gb da çok yeterli) ve 32 gb dahili hafızası avantaj. Gorilla glass 3 koruması ve full hd ekranı da var tabii ancak bunlar büyük avantaj sayılmaz bence. İşlemcisi de aynı. O batarya ile (2400) bu donanımdaki güçlü bir telefon günü zor çıkarır. Önemli ise uzak dur bu konuda. Full hd olduğu için oyunlarda (3d ağır oyunlar) biraz yavaşlama hissedilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bugun aldım ve iki sorum olucak .yardımcı olursanız menun olurum

    1-sizinde ekran kapama tuşuna bastığınızda ekrandaki foto siyah beyaz olup mu kapanıyor
    2- google storedan uygulama yükleme diğer telefonuma(xperia sp) göre ciddi olarak çok daha yavaş.nu neden kaynaklanabilir.
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten telefonla pek oyun oynayan biri değilim kırk yılın başı arkadaşların çok önerdiği bir oyun olursa öyle oynarım ancak. Telefonun 5" boyutu bana göre en ideal boyut, o konuda da bir problemim yok. Ancak tek sıkıntım, konuda kamera hakkında okuduğum olumsuz yorumlar ve telefonun sağlamlığı hakkındaki şüphelerim. Kamera için instagram hesabında paylaşılan fotoğraflara baktım bana abartıldığı gibi kötü gelmedi. Söylediğiniz gibi Gorilla Glass olmaması bir dezavantaj maalesef telefonu biraz hor kullanan biriyim. Sağlamlığı ve malzeme kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 22/12/2015 tarihinde alınan telefonum ikinci hattın sadece 2g yi destekliyor oluşundan dolayı satılıktır. ilk günden beri temper cam ve koruyucu arka kılıf ile kullanılmaktadır.hiç bir çiziği vuruğu yoktur.. rom,root vs yi bırakın usb ile pc ye bile bağlanmamıştır. güncelleme yapılmamıştır ilk gün ki gibidir. oyun oynayan biri değilim sadece web ve konuşma...ilgilenenler pm ile ulaşınız lütfen... SIFIR DAN FARKSIZDIR...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: laqirdi

    arkadaşlar 22/12/2015 tarihinde alınan telefonum ikinci hattın sadece 2g yi destekliyor oluşundan dolayı satılıktır. ilk günden beri temper cam ve koruyucu arka kılıf ile kullanılmaktadır.hiç bir çiziği vuruğu yoktur.. rom,root vs yi bırakın usb ile pc ye bile bağlanmamıştır. güncelleme yapılmamıştır ilk gün ki gibidir. oyun oynayan biri değilim sadece web ve konuşma...ilgilenenler pm ile ulaşınız lütfen... SIFIR DAN FARKSIZDIR...

    Telefondan memnunsan satma. 2. slot custom rom larla 4g destekliyor. Haberiniz olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giresunlu_28 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Gelecek ay telefon alacağım. P70 almayı düşündüğüm iki telefondan birisi. Birkaç maddede benim için önemli olan şeyleri yazacağım. Onlarla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

    Not: 3 senedir HTC One m7 kullanıyorum. Tank gibi telefon. Akdeniz bölgesi sıcağı ve belki de son yıl içerisinde çok dikkatli kullanmadığımdan telefon yaşamının sonlarına gelmek üzere.

    1) 4000 mah pil içindeki işlemciye rağmen (rom vs olmadan) 2 gün dayanıyor mu? (çok oyun oynamam. Daha çok iş için yoğun telefon konuşması yapacağım. Çift hat kullanacağım. Biri Vodafone.)

    2) Müzik dinlemek için de kullanmak istiyorum. Ses kalitesi nasıl? (coloud pop kulaklığım var. HTC ile çok mutluyum)

    3) Bildirim ışığı sorunundan bahsedilmiş bolca. Nedir sorun tam anlayamadım?

    4) Ekranı için dokunma hassasiyeti kötü denmiş. Dokunmatik değil de basmatik gibi mi? Kötü derken, ne kadar kötü?

    5) Tasarımı ve malzemesi çok hoşuma gitmediği için aklım asus 5.5 laser'e kaymıyor değil. Dayanıklılığı nasıl? (kılıf ve ekran koruyucusu kullanabilirim ama merakımı gidermek için sordum)

    6) 3 senedir cilalı taş gibi telefon kullanıyorum. Çift tıklama, sallayarak kapatma gibi sempatik şeylere çok özeniyorum. Gelecek güncellemelerde bunlarla alakalı bir düzelme olacak mı? Bilgisi olan var mı?

    Özet: "Sen telefonu şarj süresi ve müzik için mi alacaksın yani?" diyorsanız. Cevabım büyük ölçüde evet. Yani telefondan internet hızı, oyun hızı, ısınmama gibi beklentilerim yok. Dediğim gibi işim çok fazla telefon konuşması gerektiriyor ve gün içinde şarj etme fırsatım olmuyor.

    Upuzun yazımın sonuna kadar okuyan veya adam yerine koyup cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
    İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamert -- 14 Şubat 2016; 4:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lamert L kullanıcısına yanıt
    Ben bu cihazı bir hafta kullandım cihazda bildirim ışığı sorunu var hiç bir bildirimin olmasa bile bildirim ışığın yanıyor ama bence bu sorun devede kulak kalır. Cihaz gerçekten on numara güzel hani ben yıllardır android kullanırım hakketen sorunsuz bir cihaz yapmışlar.
    Sana diyecegim tek şey var bu telefonda kamera yok onu gözle alıyorsan sorun yaşamassın kamerası yok gözüyle bakacaksın. Belkide benim kullandığım cihazın kamerası sorunluydu. Ama sanmıyorum sırf bu yüzden istemeden sattım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Şubat 2016; 10:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben galaxy s2 den bu telefona gectikten sonra hiz takilma donma isinma ve sarj suresi problemleri ortadan kalktigi icin sinif atlamis gibi oldum fakat iphone 5s kullanan arkadasim bu ne bicim telefon deyip bi koseye firlati verdi ekran hassasiyeti kamerasi hoparlorden cikan sesi hosuna gitmedi zaten ekrab hassasiyeti ile ilgili bi sikayetim yok fakat kamera ve ses gercekten kotu 5.1 deki hoparlor sesi daha iyiydi kulaklik cikisindaki sese gelicek olursam ben muzik dinleyen kulaklik kullanan biri olmadigim icin sadece demek icik samsung un yaninda verdigi kulakligi ile denedim sesi s2 ile ayni kotu degil yani kaliteli bir kulaklikla daha iyi performans alinir gibi geliyor bana konusma icin sarj suresine gelicek olursak ben telefonda baya oyun oynayan biriyim ortalama soyleyeyim 3g kullanmam wifi yada 2g baglanti ile her zaman ayni sureleri almasamda 6:30 7 saat arasi ekran suresi aliyorum 8 8:30 a ciktigi oldu ama kullanima gore degistigi icin ortalama 7 saat diyebilirim 2 hat kullanacaginizi soylemissiniz eski hattim vodafone idi 3g baglanti ile sarji iciyordu telefon yanliz bu telefonun 2.sim kart yuvasi 2g destekli oraya vodafone olan hatti takarsaniz sarj problemi biraz ortadan kalkacaktir

    Ozet olarak gunluk yogun kullanimda sarji gunu rahat rahat cikarir. Bu telefondan insanlar cok sey bekliyorlar mt islemci yuzunden sarji olmasi gerekenden biraz fazla tuketiyor 4000 mah batarya olunca hic bitmeyecek zannediyorlar fakat bu fiayatada alinacak en iyi telefon bu bimexte 742 tl olmus fiyat gayet uygun dun bir arkadasima daha aldik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanerizmir

    telefonu bugun aldım ve iki sorum olucak .yardımcı olursanız menun olurum

    1-sizinde ekran kapama tuşuna bastığınızda ekrandaki foto siyah beyaz olup mu kapanıyor
    2- google storedan uygulama yükleme diğer telefonuma(xperia sp) göre ciddi olarak çok daha yavaş.nu neden kaynaklanabilir.

    2.sorunuzun cevabi. Ayarlar uygulamalar google playstoreun guncellestirmwlwrini kaldirip oyle deneyin. Sacma belki ama boyle bir sorun benim telefonda da oluyor bu sekilde qsiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pil kullanımına girince farkettiğim birşey var. "Google Hizmetleri Çerçevesi" diye bi uygulama şarjımı yiyor,cpu uyutmuyor. Çaresi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunla lenovo'ya gerçekten anlamıyorum kardeşim yap telefonun fiyatını 900 liraya bana kamerasını düzgün yap. S90 da aynı kardeşim 1100 lira ama kamerasını düzgün yap. Hakaretin lenovo büyük bir fırsatı tepki. Çok ciddi kullanıcı kitlesi yakalayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareketli geçişlerde, geceleyin ve ışıksız ortamda görürsünüz o farkları ..
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şöyle ki maalesef iş hattımda internet olmadığı için Vodafone'u diğer tarafa takma şansım olmayacak. Ve bahsettiğiniz bataryayı içme durumu zaten telefonu benim için gereksiz hale getiriyor =/

    Diğer bir yandan telefon kamerasıyla nerdeyse hiç işim olmaz. Asus laser alsam sanki fazladan 100 lirayı hiç kullanmayacağım kameraya verecekmiş gibi hissediyorum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerizmir T kullanıcısına yanıt
    evet siyah beyaz olup öyle kapanıyor.
  • Beyler Vibe ui 3.0 rom kurulumundan sonra telefon reset döngüsüne girdi, recovery' e de girmiyor çözümünü bilen var mı? Bir de sorun 4.4' den geçmem miydi acaba ?
  • Merhaba
    Ekran görüntüsünün nasıl alinacagi hakkinda bilgisi olandan paylaşım rica ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyyah69 S kullanıcısına yanıt
    bildirim çubuğunda wifi göstergesinin altında ekran görünümü diye bir gösterge var ordan alınabiliyor
  • ram123456 R kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için tşkler.dediğüinizi yaptım olmadı fabrika ayarlarına dönüm olmadı. sanırm bu şekilde bir sıkıntı mevcut..çokda araştırdım ama ne yapılablilir bilmiyorum
  • asb96 kullanıcısına yanıt
    Telefon sağlamlığı bence fena değil. Plastik olmasına rağmen gayet sağlam gibi duruyor, bir kere düşürdüm dik olarak sert zemine hiçbir sorun olmadı. Ekran için de sorun olmadı ama nillkin temperli cam takıcam. Kamera hakkında beklentiye girmeyin bence, idare eder ama sık sık foto çekinen biriyseniz uzak durun. Bana göre kamera oldukça kötü.

    Bu telefonu babama vericem bende tam iş telefonu zaten :) , yeni bir telefon almam lazım bu aralar. Vibe s1 düşündüm, bir süre kullanıp kız kardeşime veririm diye ama batarya sıkıntı onda. 2400 mah pile full hd bir de 8 çekirdek mtk işlemci oldu mu imkanı yok günü çıkartmaz, yoğun kullanımda powerbankla dolaşılır ya da günde 2-3 kez şarja takılır. Bu telefonda bile hd ve 4000 mah olmasına rağmen mtk işlemciden dolayı pil bakımından fazla iyi değil, abartılıyor. Birde lenovolarda gerçek pil miktarı yazmıyor bu 4000 mah değeri aslında 3900 mah gerçekte. Şu an mi 4 düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.