Ekran taktırıp memnun olan var mı? Masraf yapmaya gerek yok mu yoksa? Orijinal ekran bulmak imkansız gibi bir şey elden düşme olmadıktan sonra. |
ben de lineageos kullanıyorudum (Android 10 olan rom ) Ama beta olmasına rağmen Android 11 stabil çalışıyor bende |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyScuti -- 2 Şubat 2021; 17:55:59 > |
merhabalar, çift uygulama kullananlara bir sorum olacak. ikinci uygulamaların verilerine nereden ulaşıyoruz, örneğin telegram klasörü var ama içindeki veriler ses, foto vs. hep ilk hatta ait uygulmanın. diğerine nereden ulaşırım? |
Yeni stabil rom Fluid Android 11 pixel rom gapps dahil (İçinde Radyo uygulaması yok) XDA ana sayfa https://forum.xda-developers.com/t/rom-fluid-os-1-1-11-kuntao-unofficial-gapps.4227637/ İndirme Linki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 10 liralık temperli cam aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum sağlam duruyor halen birde Nano ekran koruyucular var esnek çatlamıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dükkandan aldım hepsi hemen hemen aynı fazla bir fark yok belki biraz paha lı olanların camı biraz daha sağlam olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam oturuyor saten tam ekranı kaplamiyor biraz, bu çizgi kadar - boşluk var kenarlar ve alt üst de havila boşluğu yok . Temperli cam lar hava boşluğu yapmiyor kolayca Yapıştırılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şarj aleti hala sağlam ama kablosu gitti var kablo mı önerisi olan? |
|
Aynen benimde şimdiye kadar denedigim en iyi rom < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |