Şimdi Ara

lenovo p2 ap fastboot flash mode ekranı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • UyScuti U kullanıcısına yanıt
    Bootloader kapalı olunca kendi orijinal romunu da yüklemiyor mu cihaz
  • Selam birde bunu deneyin bu linkteki Rom u indirip klasöre çıkartın. içindeki flashall - stock reco.bat dosyasına tıklayın yükleme yaparsa bitene kadar bekleyin yükleme işlemi bitince telefonu kapatın normal açın android logosu gelirse geldiği zaman açılçakmı bekleyin açılmassa logada takılı kalalabiliyor. Telefonu kapattığınız an kendiliğinden açılıyorsa Telefonu güç düğmesinden kapatığınız an ekran gelemeden hızlıca tekrar ses kısma ve güç dügmesine basılı tıutun bootloader ekranını açın ve sonra size ilk paylaştığım stock rom u tekrar yüklemeye çalışın olacakmı diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyScuti -- 10 Eylül 2020; 17:32:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UyScuti

    Selam birde bunu deneyin bu linkteki Rom u indirip klasöre çıkartın. içindeki flashall - stock reco.bat dosyasına tıklayın yükleme yaparsa bitene kadar bekleyin yükleme işlemi bitince telefonu kapatın normal açın android logosu gelirse geldiği zaman açılçakmı bekleyin açılmassa logada takılı kalalabiliyor. Telefonu kapattığınız an kendiliğinden açılıyorsa Telefonu güç düğmesinden kapatığınız an ekran gelemeden hızlıca tekrar ses kısma ve güç dügmesine basılı tıutun bootloader ekranını açın ve sonra size ilk paylaştığım stock rom u tekrar yüklemeye çalışın olacakmı diye.
    hocam telefonu doğubank'a götürdüm 150 lira karşılığında yapabileceklerini söylediler.haber bekliyorum olmazsa son bir umut sizinkini de denerim.tekrardan ilginiz için sağolun.




  • telefoncu da yazılım atmaya çalışmış ama olmamış telefonu iade etti.maalesef ne yaptımsa telefonu kurtaramadım.ortada bir sebep yokken böylece telefon çöp olmuş oldu.
  • Merhaba sorunu çözebildiniz mi ? söylediklerinizin birebir aynısı durumuyla karsı karsı karsıyayım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvntglcck

    Merhaba sorunu çözebildiniz mi ? söylediklerinizin birebir aynısı durumuyla karsı karsı karsıyayım

    maalesef çözemedim hocam ekranı kırık bu telefona sahip birine telefonu satmış bulundum.sizde isterseniz çözmeye uğraşın ama olacağını sanmıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.