Şimdi Ara

Lenovo Legion Y540 | 2019 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
11
Favori
27.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • discord üzerinden konuştuğum zaman bilgisayara mikrofonlu kulaklık taktığımda bilgisayardaki sesler karşı tarafa gidiyor ama mikrofonsuz kulaklık takınca böyle bi problemle karşılaşmıyorum.
    mikrofonlu kulaklıkla olan problemi nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz?
  • Minos0 M kullanıcısına yanıt
    sag kosedekı ses sembolune sag tıklayıp kayıt aygıtlarını kontrol edin. yada ses karıstırıcısında mıkrofonu kapatın
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    mikrofonu kapatınca sesimi de almıyor bilgisayar
  • Minos0 M kullanıcısına yanıt
    Belki çoook uzun zaman olmuş konu açılalı fakat , bugün itibariyle aynı sorunu bende yaşadım , çözümünüde bulmuş bulunmaktayım. Evet sorun driver'dan kaynaklanıyor, öncelikle yapılması gereken driver'i güncel olarak tekrar indirmek , indirdikten sonra,, bilgisayarıma sağ tık yapıphttp://prntscr.com/mp4fzj şu işaretlemiş olduğum yönet'e basıp gelen ekrandanhttps://prnt.sc/mp4goi aygıt yöneticisi 'e tıklayıp daha sonra resimde gösterilmiş olan ses , görüntü ve oyun kontrolleri sekmesine tıklayıp buradaki tüm driverların hepsini ne var ne yok sağ tıklayıp kaldırınız, hepsini kaldırdıktan sonra sonuncuyu kaldırırken eğer size reset atmanız gerektiğni söylerse en sonuncuyu kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı resetleyip bilgisayarınız açıldığında indirmiş olduğunuz driver'ınızı bilgisayarınıza kurup reset atıp tekrar denemeniz , eğer hala sorun devam ediyorsa ki bu benim başıma geldi tekrar sildim kurduğum driveri aynı yöntemle ve tekrar kurulum yaptım , ve bu sefer başarılı bir şekilde sorunuma çözüm buldum. Önemli bir not : Driverınızı indirdiğinizde .zip'ten çıkarınız kurulumu zip'in içinden yapmayınız bazen hata alabilirsiniz.


    başka yerden alıntıladım




  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim ama halledemedim. pazartesi günü destekle bi konuşayım olmazsa mecbur format atıcam
  • Üstadlar ben de 81SY001WTX kodlu i5 16 GB RAM 512 SSd 1650 Li ürünü alarak aranıza katıldım. Bu ürün de boş HDd slotu var Mıdır tecrübesini paylaşabilecek var mı şayet var ise kendimizin takması garanti ile ilgili sıkıntı çıkarır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ots038 kullanıcısına yanıt
    Nereden ne fiyata aldınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatan 7999 office hediye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ots038 kullanıcısına yanıt
    Teknosadan 7.200 e alanlar olmuştu 2 hafta önce bende bu ürünü takip ediyorum vatanda KDV indirimi vs gibi bir indirim bekliyordum halen de bekliyorum
    Boş slot olarak bildiğim kadarı ile bu alet te 2 slot var 8+8 takılı yani RAM artırmak için 8 lerden birini çıkarmak gerekiyor
    Garanti konusu söylentilerle sınırlı servis bozulduğunu iddia ediyor ama pamuk gibi birşeyle vidalar açıldığı belli olmayacak şekilde açılırsa anlama şansları yok
    Hayırlı olsun bu arada...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 7 Haziran 2020; 16:48:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim RAM yeterli de HDD eklemek lazım office hediye olunca alayım dedim windows da var freedos uğraşmak istemedim bu hali ile bile fiyat iyi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, İntel İ7 9750H , 1660 Tİ 16 GB 144 Hz IPS ekranlı üründen almak gibi düşüncem var.

    Artısı eksisi nedir size göre? Şarjı nasıl ? Oyun sırasında discord üzerinden konuşurken mikrofondan şikayet eden arkadaşınız var mı? Klavye sesi geliyor vs. gibisinden. ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proportions -- 15 Haziran 2020; 4:56:45 >
  • Herkese merhaba y540 modelinin i5 9300h li olanına sahibim. Bilgisayardan memnunum gta5 i ultra ayarlarda kasmadan oynuyorum ama coretemp ten baktığımda gta5 oynarken bazen 92-93 dereceleri görüyorum. Genel olarak bu bilgisayarın soğutması çok övülüyor ama neden bu dereceelere çıkıyor normal mi bu ?
    Not : Fan hızı performans olarak ayarlı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar.Legion y540 i7 9750h işlemcili cihaza sahibim.

    Eğer işlemci ağırlıklı programlar,oyunlar kullanıyorsanız malum işlemci deli gibi çalışıyor ve bilgisayar ısı derecesi çok arrtıyor.Bunun yanında fanlar deli gibi çalışıyor.
    Bunun sebebi işlemcinin turboyu devreye sokması ve çekirdeklerin 4.1 ghz frekanslara çıkması.Bundan dolayı işlemci deli gibi çalışıyor.Eğer işlemciyi 2.5ghz temel baz frekansa sabitleyebilirsek yani turboyu kapatabilirsek laptop ısınmıyor.Bunu denedim ve 90 derecelere çıkan laptop 64-65 derecede sabit kaldı.(Max çalışmada)

    İşlemci güç yönetiminden en yüksek işlemci durumunu %100'den %99a düşürürseniz işlemci temel baz frekansın bir tık altında kalacak ve turbo boost asla çalışmayacak.Bu yüzden işlemci asla o yüksek derecelere çıkamayacak.
    Peki bu bize ne kaybettirir?

    Eğer ağırlıklı oyun oynuyorsanız oyunu ultra ayarlaradan high ayarlara çekmeniz gerekir.Ancak laptop o kadar ısınmadığı için ömrü de artıyor.Bence grafiklerden bir tık mahrum kalın ve laptopunuzun ömrünü arttırın.

    Program açısından android studio kullanırken build alma kısmında belki 2 saniye gecikme yaşıyorum.Ancak laptop artık o kadar ısınmıyor ve fanlar hiç çalışmıyor.

    Tavsiyemi bir deneyin derim




  • Bende o şekilde kullanıyorum hocam. Güç yönetiminden işlemci ayarını 99 yaptım gta 5 veya daha ağır oyunlarda pc 65 dereceyi geçmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlee deneyeceğim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de malum pil sorunu var. Şu anda evde olduğumuz icin çok sorun değil ama ileride sorun yaratabilir bunun için bir çözümünüz var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Valla pil için pek çözüm yok hocam.
    Sebebi işlemcinin çok güçlü olması. Anca işlemci gücünü %50lilere çekersen bir nebze işini görür o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lenovo'nun uygulamasından Hibrit modu açın. Bu sayede Chrome da felan gezerken Onboard ekran kartını kullanıcak.Bu sayede pil daha iyi gidiyor.
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Dün dediğiniz gibi işlemciyi %99 a çektim ama yine de 90 ları gördüm bugün bi undervolt yapmayı deneyeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    Hibrit mod+güç tasarrufuyla bile çok hızlı bitiyor :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.