Şimdi Ara

Lenovo K5 Plus incelemesi 'Fiyat/Performans kralı olabilir mi?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    Telefon

    14.2cm boyunda

    7.1cm eninde

    8mm kalınlığında

    142 gram ağırlığında

    ekran kasa oranı %68.4



    İyi de Burak bey hangi telefondan bahsediyoruz .Bu telefon kaç inç, bataryası ne? Yazıyorsunuz yazmasına da neyi tarif ettiğiniz belli değil. Hayalet tanımı yapar gibisiniz, tanımlanamayan cisimleri tarif eder gibisiniz.



    Benim tavsiyem ise ufo yazarlığını acilen bir kenara bırakmanız.



    Geçen seferde buna benzer bir konu olmuştu. Fakat görüyorum ki siz bu hatada ısrarcı davranıyorsunuz. Ben de diyorum ki kulağı tersten tutmanın kime ne faydası var?



    Son kez söylüyorum telefonlarda en,boy,ağırlık ölçüleri verdiğiniz zaman inç ve batarya değerlerini de beraber vermelisiniz.Olması gereken budur. Hayalet tanımı yapmaktan vazgeçin lütfen. Okuyucuyu yormayın. En azından rakamsal değerleri birlikte verin daha sonra ayrıntılara geçersiniz.



    Bu kadar basit ya bu kadar basit.



    Herşeye rağmen incelemenizi zevkle okudum takibe devam.

    Kardeş burda ufo yazarlığı eğitimi veriliyormuş
    Onun için gelmiştim de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 30 Aralık 2016; 14:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefon incelemesi böyle yapılır :) Çok güzel bir inceleme olmuş, emeğinize sağlık. Akıl sağlığında sıkıntı olanlara da anlayışla bakmak gerek kafanıza takmayın.

  • 2 aydır kullanmakta olduğum telefon.

    Öncelikle çok uygun fiyata ortalama özelliklerde bir telefon. Performans açısından şu ana kadar hiç bir şikayetim olmadı. Ancak benim duvar kağıdı ve kilit ekran kağıdını değiştirmek için kullandığım "tema merkezi" diye bir uygulama var başlarda iyi güzel kullanıyordum, daha sonralarda engellenen uygulama dedi ve gizledi kendini -kullanıma kapattı-. Görsellerden fotoğrafı seçip duvar kağıdı olarak ayarlarken kırptığı için ben geri açtım, virüs veya yazılımsal bir sıkıntı çıkarmadı hala. İleride gelecek güncellemeler ile düzeleceğini düşünüyorum. Kamerası gayet güzel; HDR modu ile çok güzel fotoğraflar yakalamak mümkün. Tek bir memnuniyetsizliğim var; Snapchatte iken video çekerken fps biraz düşüyor kamera da, G4'de ki akışkanlığı hissedemiyorum. Menü özelliği olmadığı için her uygulamaya çok kolay erişim sağlanıyor. Dolby ses sistemine diyecek tek bir kelimem var "MÜKEMMEL!". Bildirim panelinden tek dokunuş ile her an aktifleşebiliyor dolby, ayrıca panelde "rahatsız etmeyin" modu var, uçak modunun bir benzeri -uçak modu da var- ayarlarınıza göre; mesajları veya aramaları isterseniz ikisini de engelleyebiliyorsunuz. Beğenmediğim bir noktası da; telefon sessizde ve titreşim kapalı ise kulaklığı takınca sesi açması ve titreşimi açması. Yani kulaklığın takılıp/çıkarılmasına göre telefon sesinin modunu değiştirmesi oldu, bu işlem bende çok random şekilde gerçekleşiyor her zaman olan bir şey değil.



    Biraz uzun oldu ama vakit ayırıp okuyanlara teşekkür ederim. Umarım bir kullanıcı olarak yardımcı olabilmişimdir :)





  • video incelemelerde daha önceden yapılan telefonun teknik özellik listesi ekrana yansıtılıyordu mesut çevikte vs. sende uygula insan arıyor ister istemez.

  • videoda bir anime sahnesi var animenin adı nedir

  • Yabancı sitelerde geekbench multicore sonuçları 3000, sizde neden 1642. Çekirdeklerin tam yükte 1.5ghz değerine çıkması lazım.

  • Bu telefona 615 yakışmamış belki x10 olsaydı almayı düşünebilirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K5 plus alalı daha bir hafta oldu. FM radyo bu telefonu tercih etmemdeki nedenlerden biri. Fakat Radyonun ses çıkışını hoparlöre veremiyorum anca kulaklıkla dinleyebiliyorum. Kulaklığı sadece anten görevi için takıp sesi dışarıya veremiyor muyuz?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.