Merhabalar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum Ryzen 7 5800H RTX3060 versiyonu olan. Amazon'da diğer yerlere göre uygun fiyatlara satılıyor. Yorumlara baktığımda sorun yaşayan da olmuş yaşamayan da. İade-Değişim sürecinin sıkıntılı olduğunu duydum. Elebette teknoloji şans işidir fakat Amazon'dan alırsam ne kadar sorun yaşama ihtimalim vardır? Gidip elden almayı tercih ederim direk böyle bir şansım varsa. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler şimdiden. |
Lenovo Idepad Gaming 3 nereden alınır?

-
-
Arçelik’ten 1tb ssd ve w11li olanını 19.299tl’ye yeni sipariş ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam baktım 21.000 TL olarak gösteriyor şimdi saniyesinde zam mı atıyorlar ya? Reyon kısmında dediğiniz fiyattan gözüküyor ama basınca üstüne fiyatı yükselmiş oluyor.
-
merhaba bende sipariş verecektim 20.999 görünüyor acaba nasıl aldınız?
-
90w 3060'lı bir modele bu paraları verirken birkaç kere düşünün. İşlemciye lafım yok ancak ekran kartı çok zayıf kalıyor.
-
Dün akşam 19.299tl’ye Arçelik’ten sipariş ettim bugün geldi ama dediğiniz gibi fiyat artmış. Belki tekrar indirime girer
Gün içinde bu model İtopya’da 17.999tl’ye düştü.
şuanda 27.000 görünüyor kötü olmuş.
-
Zaman zaman indirime giriyorlar.
Aslında soğutması iyiyse vbios ile halledilir. 95w 3060 olan tuf laptopuma 1 yıldan fazladır 115w bios attım. Arada 117 118w kadar çıkıyor. Termal macun değiştim ısıda da değişim olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu linkteki gibi bir soğutması var galiba. Bana yetersiz görünüyor. Elbette fanların gücü, boruların ısı iletimi, laptopun alt kapağının hava delikleri gibi önemli etkenler sonucu değiştirebilir ancak ekran kartına sıvı metal sürmeden sıcaklığı kontrol etmesi bence zor.
IT Fix all PCyoutube
lenovo ideapad gaming 3 15ACH6 ryzen 7 Maximum memory: 32GB Slots:2 (2 banks of 1) DDR4 PC4-25600 • CL=22 • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-3200 M.2 SSD • PCIe NVMe Gen 3 Slots:2 2.5-inch internal SSD • SATA 6.0Gb/shttps://www.youtube.com/watch?v=iQDrka-BEiAAşağı yukarı bir tahminim var çünkü kendim 120w tdp 1070 mobile laptop kullanıyorum. Soğutmasını resimde ekleyeceğim. Laptop güncel bir oyunda limitine kadar zorlandığında GPU 94 derecelere kadar çıkıyordu 2 turboda son hız çalışan fana 4 bakır boruya rağmen. Sıvı metal olmadan ve alt kapağı çıkartmadan 75'lere indiremedim.
-
Merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Aynı cihazdan bende de var. Cihaz çift fanlı ama sol taraftaki fanın çalıştığını hiç görmedim.
Bilgisayar boştayken sağ fan kısıkta olsa çalışıyor lakin sol fan oyun oynarken bile devreye girmiyor.
Sizin bilgisayarda durum nedir?
-
İkisi beraber çalışıyor ve beraber duruyor boşta iken benim cihazda. Ayrı ayrı çalışacaklarını sanmıyorum çünkü ısı boruları ortak. Kontrol edin açıp belki kablo bağlantısında sorun vardır ya da fan gitmiştir.
Fan bozulmuş. Açtım baktım dönmeye çalışıyor ama tam tur atmadan duruyor. Değişim istedim amazondan ürün stokta yok. Teşekkürler bilgi için.
-
Kardeşim ben aldım birkaç kez sıkıntı olmadı alabilirsin sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X