Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z570 Kullanıcı Platformu (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.472
Cevap
37
Favori
314.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu nun tüm sayfalarını okuduktan sonra yeni aldığım Lenovo Z570 ile ilgili tüm görüşlerimi ayrıntılıca anlatacağım. Karşılığında ise listeye dahil olmak isterim :)

    Öncelikle Selamlar.

    Bende Meşhur Lenovo Z570 8 Gb ram 2 gb Gt540m li i5 bilgisayarı vatan sayesinde almış bulunmaktayım. Böyle bir konuyu hazırlayan ilgilenen tüm arkadaşlarıma öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum.

    Bilgisayarı vatan bilgisayar bostancıdan 1465 lira fiyatı ile almıştım 1 hafta kadar oldu.

    Evet aynı şekilde vida sorunu bendede bulunmakta. Bilgisayarın alt tarafı açılmış vidalarının boyası akmış ve vida zedelenmiş. Bunu teyit etmek için bimeks mağazasına gittim ve aynı vida sorununun ordaki teşhir ürününde de var olduğunu tespit ettim. Bilgisayarın ram kapasitesi artırıldığı için pekde önem vermedim vida konusuna. Ayrıca kimi arkadaşım hoparlör falan bahsetti. Hoparlör falan teklif eden de olmadı :)

    Bilgisayarı açtım. Tanışmamız çok güzel oldu. Gayet şık güzel bir laptop ile karşılaştım. Herhangi bir çizik fiziki darp kırılma vb gibi bir sorunla karşılaşmadım. Garanti Belgesi kutunun içerisindeydi. Açtığımda bilgisayar şarjı %100dü ve direk kullanmaya başladım. ilk Önce Onekey Recovery ile yedek aldım ve 3 dvd yi cd ye çektim. Daha sonra bir kaç hoparlör işlemci ekran kartı ram ve değerlendirme puanlarını denetlemeyi tamamladıktan sonra program ve oyun yüklemeye geçtim. Tabi bu arada ekran kartı ram vb. gibi değerlendirmeleri olumlu hoparlörleri sağlamdı. Lenovo veriface you cam vb uygulamalar gayet güzel düşünülmüş.Boot optimizer ile Lenovo telephoneyi daha müsait zamanlarımda araştırıcam. ve 30 gün sonunda Mcafee yi kaldırıp norton yada emsisoft kullanmayı düşünüyorum.

    Daha sonra C 650 gb D 30 gb idi. C yi partition magic ile 2 ye böldüm ve E oluşturdum. Buraya daha önceden hazırladığım Call o d MW3 ve NFS Run ve diğer tüm programlarımı yükledim. Ekran kartının Moral83 arkadaşımın verdiği linkten güncelleyerek touch padin altındaki tuşla nvidia ya geçtim. Nvidia gpu etkinliğinden oyunları seçerek ayarladım. Oyunlarda en ufak takılma görüntüde bir sıkıntı yaşamadım. Fakat sıcaklık seviyesi diğer arkadaşlarım gibi bende de arttı baktım elimi yakmaya baslıyo oyundan çıktım. Çıkınca 5-10 dk içinde bilgisayar hızla soğumaya başlıyor. Ayrıca bilgisayar üzerindeki toz giderme sessiz mod akıllı mod gibi seçenekler çok iyi bir tercih olmuş. Isınma konusunda böyle bir oyun süresince çok normal diye düşünüyorum. Yaklaşık bir yarım saat oynadıktan sonra ısınma had safhaya ulaşmaya başlıyor. Kısacası oyun oynarken dikkatli oynamanızı tavsiye ederim... Çok ısındığında yarım saat 1 saat süre ile bilgisayarı Etkili ısı sarfiyatında çalıştırmanızı öneriyorum.

    Laptopu şarja bağladığımda şöyle bir sorunla karşılaştım. diğer arkadaşlarda varmı bilmiyorum. Elimi şarj giriş bölgesindeki metal yüzeye sürttüğümde hani ufak elektrik kaçağı olur ya öyle birşey farkettim sıkıntı olurmu bilmiyorum bu konuda fikri olan arkadaşlarımın yardım etmesine sevinirim.

    Wifi alıcısı mükemmel şuan oturdugum evden yaklasık 50 metre uzağımdaki bakkaldan çekiyorum kablosuz bağlantıyı. Kamera kenarındaki plastik yapılar wifi anten görevi görüyor ve çekimi yükseltiyor. Bakınız kullanıcı klavuzu.

    Batarya konusuna gelince. Bilgisayarı ilk %100 olduğunda şarjı %10 olana kadar elektrie bağlamadım. %10 olunca taktım ve %100 seviyeye ulaşınca tekrar çektim. Bunu yaklaşık 4 defa yaptım. ve daha sonra energy managamentten en iyi pil sağlığını seçtim. Şimdi fiş takılı kullanıyorum. Batterybar 3.5.2 programını yükledim ve yıpranma payını %6 olarak gösterdi. Biraz üzüldüm sonuçta burda yazılanlar ne ise onu uyguladım. Şuan ise en iyi pil sağlığında gideceğim zaman çekiyorum kullandıgım zaman fiş ile kullanıyorum.

    Ses çıkışı hoparlörler gayet sağlıklı ve tatmin edici. Hiç bir sorun bulunmamakta. Ayrıca harddisk i bad sector konusunda tarattırdım ve tamamen yeşil çıkması beni dahada sevindirdi. Bazı programlar yükledim. Sony vegas studio falan kullanırken gerek kaydederken en ufak kasma takılma söz konusu bile değil.

    Velhasıl-ı kelam bilgisayardan yana sorun teşkil eden tek konu benim için şuan sadece batarya sağlığı.

    Alacak arkadaşlar bilgisayardan gayet memnunum. Fiziki yönden hiç bir sıkıntısı bulunmamakta ve gayet hoş güzel bir tasarıma sahip bir notebook a sahibim. Ödediğim ve ödeyeceğim paralar helali hoş olsun lenovo ya :) Tabiki vida konusunda da bi sıkıntı yaratmazlarsa. Ve şöyle birşey var Laptopu birebir vatandan aldığınızda bilgisayarınızın kurulumunu yapsınlar ve aynı anda sizde vidalarını kontrol edin. Eğerki bir sıkıntı varsa 4 gb üstü rame sahip tüm bilgisayarlarda bu sorunun olduğunu garanti konusunda sıkıntı olmaması için vatan bilgisayardan imzalı tutanak isteyiniz. Ben demiş eşşeğimi sağlam kazığa bağlayım da, kaçarsa yine kaçsın ::))))


    Hoşçakalın...
  • çok güzel anlatmışsn kardeş ben de o pcden sipariş ettim vatandan gelince burdaki vatan bayiine gitsem kurulum yaparlar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysis 2 yükledim sıcaklık yarım saatte 94 dereceye çıktı ve kasılma yapıyor. (tüm ayarlar tamam bu arada) 2 saat oynasak elimize alıcaz pc yi

    ve altında ucuzundan bi soğutucu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_fb1907 -- 3 Ocak 2012; 23:23:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mck55

    çok güzel anlatmışsn kardeş ben de o pcden sipariş ettim vatandan gelince burdaki vatan bayiine gitsem kurulum yaparlar mı

    Eyv. usta sen kutuyu bile hiç açmadan faturanla git vatana onlar yaparlar. herşeyine baktır hoparlör sorunu vidalarına çizik çarık windows değerlendirme falan herşeyini yaptır usta sonra sıkıntı olmasın vida da sorun varsa dedigim gibi tutanak tuttur ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_megane2

    crysis 2 yükledim sıcaklık yarım saatte 94 dereceye çıktı ve kasılma yapıyor. (tüm ayarlar tamam bu arada) 2 saat oynasak elimize alıcaz pc yi

    ve altında ucuzundan bi soğutucu var

    kaç ram olan model kardeş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aldım,cuma teslim alcam kısmetse 2 gbli ekran kartlısından
    bu versiyonu kullananlar memnun mu?
  • arkadaşlar z570 için one key theatre driver i olan varsa upload edip linki bana gönderebilir mi acaba rica ediyorum
  • arkadaşlar z570 için one key theatre driver i olan varsa upload edip linki bana gönderebilir mi acaba rica ediyorum
  • vatanda ben alırken menşei abd yazıyordu simdi turkiye yazıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mck55


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat_megane2

    crysis 2 yükledim sıcaklık yarım saatte 94 dereceye çıktı ve kasılma yapıyor. (tüm ayarlar tamam bu arada) 2 saat oynasak elimize alıcaz pc yi

    ve altında ucuzundan bi soğutucu var

    kaç ram olan model kardeş

    8 gb ram 2gb 540m ekran kartlı modeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_megane2

    quote:

    Orijinalden alıntı: mck55


    quote:

    Orijinalden alıntı: murat_megane2

    crysis 2 yükledim sıcaklık yarım saatte 94 dereceye çıktı ve kasılma yapıyor. (tüm ayarlar tamam bu arada) 2 saat oynasak elimize alıcaz pc yi

    ve altında ucuzundan bi soğutucu var

    kaç ram olan model kardeş

    8 gb ram 2gb 540m ekran kartlı modeli

    ben crysıs oynamam da pes , gta serilerini oynarım umarım sorun çıkmaz
  • sa arkadaşlar ben vatandan sipariş etmiştim yeni geldi windows ayarlarını ve güncelleştirmelerini yaptım, pes 2012 kurdum ancak girerken siteminiz minimum sistem istemini karşılamıyor diye uyarı veriyor ekran kartından dolayı neden olabilir acaba pek bilmiyorum oyundan mı yoksa laptopdan mı anlamadım eğer bilen bi arkadaş varsa yardım edebilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Run043

    sa arkadaşlar ben vatandan sipariş etmiştim yeni geldi windows ayarlarını ve güncelleştirmelerini yaptım, pes 2012 kurdum ancak girerken siteminiz minimum sistem istemini karşılamıyor diye uyarı veriyor ekran kartından dolayı neden olabilir acaba pek bilmiyorum oyundan mı yoksa laptopdan mı anlamadım eğer bilen bi arkadaş varsa yardım edebilirse sevinirim şimdiden teşekkürler.

    oyuna girerken nvidia yüksek performanslı ekran kartını aktif edin
  • Arkadaşlar bana virüs programı önerebilirmisinz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocker13

    Arkadaşlar bana virüs programı önerebilirmisinz?

    Dostum Mcafee facebook kullanıcılarına 6 ay süreli key veriyor. ve mcafee sağlam bi program onu kullanabilirsin gayette sağlam. Ama ben paramla direk program satın alıcam dersende sana Emsisoft Anti-Malware öneririm. Kasperskymış F-Secureymiş alayı yalan bunun yanında araştır derim...
  • Bu arada arkadaşlar Z570 i Home Basic den Home Premium'a Windows Anytime Upgrade ile yükselttim. ve çok daha güzel oldu wifi çekiş de pc açılışda hiç bir sorun bulunmamaktadır. Z570 kullanıcılarının bilgisine.

    Upgrade yaparken önce uyum keyi yüklüyorsunuz googleden bulursunuz home premium yükseltme diye çok basit 10 dakikalık bi işlem...
  • Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum..kullanıcı arkadaşlar yorum yazabilirse sevinirim, 1gb gt520 li model, 2gb gt540 lı modele göre daha az mı ısınıyor oyunlarda?Bunların soğutma sistemlerinde farklılık varmıdır??
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim bir laptoba ihtiyacım var, Dell 5110 alacaktım ama klavyesi berbat diye okudum forumda,
    Lenova daha iyi dediler bu modeli buldum pcdepo.com'da

    LENOVO Z570Am 59-321013 NOTEBOOK -- 1412 tl fiyatı,

    İşlemci i5-2430M
    Yongaseti HM65
    Sistem Belleği 6G DDRIII 1066/1333
    Ekran Kartı 2GB nVidia Geforce GT 540M
    Sabit Disk Kapasitesi 500G 5400rpm
    Parmak İzi Okuyucu Tray in RAMBO
    Batarya 6 Cell
    Ekran 15.6W HD LED Wedge HD 1366x768
    Kasa Rengi METAL
    İşletim Sistemi DOS
    Kablosuz Haberleşme BLUETOOTH,WIRELESS Intel 1000
    Açıklama CAMERA 2.0M
    HDMI, Card reader, Esata

    Özellikleri bu şekil, galiba işlemci 2. nesi ve ekran kartı oyun için gayet ideal,

    Acaba hem grafik ağırlıklı programlar hemde son oyunlar için kullanılabilicek bu fiyatlarda bu makina idealmidir, yoksa modeli değiştirmelimiyim,

    İyi akşamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralbaykus

    Merhaba arkadaşlar,
    Benim bir laptoba ihtiyacım var, Dell 5110 alacaktım ama klavyesi berbat diye okudum forumda,
    Lenova daha iyi dediler bu modeli buldum pcdepo.com'da

    LENOVO Z570Am 59-321013 NOTEBOOK -- 1412 tl fiyatı,

    İşlemci i5-2430M
    Yongaseti HM65
    Sistem Belleği 6G DDRIII 1066/1333
    Ekran Kartı 2GB nVidia Geforce GT 540M
    Sabit Disk Kapasitesi 500G 5400rpm
    Parmak İzi Okuyucu Tray in RAMBO
    Batarya 6 Cell
    Ekran 15.6W HD LED Wedge HD 1366x768
    Kasa Rengi METAL
    İşletim Sistemi DOS
    Kablosuz Haberleşme BLUETOOTH,WIRELESS Intel 1000
    Açıklama CAMERA 2.0M
    HDMI, Card reader, Esata

    Özellikleri bu şekil, galiba işlemci 2. nesi ve ekran kartı oyun için gayet ideal,

    Acaba hem grafik ağırlıklı programlar hemde son oyunlar için kullanılabilicek bu fiyatlarda bu makina idealmidir, yoksa modeli değiştirmelimiyim,

    İyi akşamlar

    Bu fiyata nerden buldun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sproob


    quote:

    Orijinalden alıntı: kralbaykus

    Merhaba arkadaşlar,
    Benim bir laptoba ihtiyacım var, Dell 5110 alacaktım ama klavyesi berbat diye okudum forumda,
    Lenova daha iyi dediler bu modeli buldum pcdepo.com'da

    LENOVO Z570Am 59-321013 NOTEBOOK -- 1412 tl fiyatı,

    İşlemci i5-2430M
    Yongaseti HM65
    Sistem Belleği 6G DDRIII 1066/1333
    Ekran Kartı 2GB nVidia Geforce GT 540M
    Sabit Disk Kapasitesi 500G 5400rpm
    Parmak İzi Okuyucu Tray in RAMBO
    Batarya 6 Cell
    Ekran 15.6W HD LED Wedge HD 1366x768
    Kasa Rengi METAL
    İşletim Sistemi DOS
    Kablosuz Haberleşme BLUETOOTH,WIRELESS Intel 1000
    Açıklama CAMERA 2.0M
    HDMI, Card reader, Esata

    Özellikleri bu şekil, galiba işlemci 2. nesi ve ekran kartı oyun için gayet ideal,

    Acaba hem grafik ağırlıklı programlar hemde son oyunlar için kullanılabilicek bu fiyatlarda bu makina idealmidir, yoksa modeli değiştirmelimiyim,

    İyi akşamlar

    Bu fiyata nerden buldun ?

    Pc depo'da

    http://www.pcdepo.com/lenovo-z570am-59-321013-notebook-urun6993.html

    Alayımmı bu fiyata en ideal ürün göründü bana, bunu mu alsam yoksa başka marka veya model mi önerirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.