Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Z500 Kullanıcı Platformu [SORUN VE ÇÖZÜMLER İLK SAYFADA] (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.823
Cevap
99
Favori
386.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    tam anlayamadım yani benimki orjinalinde ışıksız ışıklı klavye alır takarsam ışık için gerekli boş soket var mı
    kısacası ışıklı klavye alsam benim pc de ışıklar yanar mı 25tl lik bir fark var buna değer ışık yanacaksa

    Benimde klavye bozulmuştu değiştirdim geçen ay fakat siparişi ışıksız verdim ışıklı göndermiş satıcı. Üstteki arkadaşın dediği gibi 2. bir soket var fakat takılabilecek soket olmadığından bir işe yaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu ogrendigim yoksa haybiye 25 tl fazladan verecektim. Pc yi acmak icin ince ayar tornavida gerekli mi ? Ne tur tornavida ile acabilirim birde sen nereden aldin orjinal veya memnun kalabilecegim biryer onerebilirmisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O soketi sonradan ekleme imkanımız var mı? Deneyebiliyor musunuz? Bende ki cihaz ışıklı. Bu yüzden akım var mı diye ölçme imkanım olmadı. İmkânınız varsa klavyenizi ışıklı kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    İyi oldu ogrendigim yoksa haybiye 25 tl fazladan verecektim. Pc yi acmak icin ince ayar tornavida gerekli mi ? Ne tur tornavida ile acabilirim birde sen nereden aldin orjinal veya memnun kalabilecegim biryer onerebilirmisin

    Evet gerekli, ben aldığım yerden memnun kalmadım orjinal çıkma parça istedim bana yan sanayi parça gönderdi o sıralarda da acil işim olduğundan uğraşamadım. Sipariş verirken dikkat edin, orjinal parçaların üzerindeki FN tuşunda olduğu gibi olan yazılar turuncu, yan sanayi olanlarda rengi kırmızı gibi daha koyu. Ayrıca 1,2,3,4,5,6,7,8,9 (tab tuşunun üst kısmında olan) tuşlardaki rakamların puntoları eğik oluyor yan sanayilerde. Ona göre dikkatli sipariş verin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birisi007

    O soketi sonradan ekleme imkanımız var mı? Deneyebiliyor musunuz? Bende ki cihaz ışıklı. Bu yüzden akım var mı diye ölçme imkanım olmadı. İmkânınız varsa klavyenizi ışıklı kullanabilirsiniz.

    Anakartın değişmesi lazım bildiğim kadarıyla. Anakarta soket eklenir mi bilmiyorum yapan duymadım.
  • Her model için farklı anakart üretmek maaliyetli olacaktır. Bu yüzden büyük ihtimalle anakartlar aynı, soket bağlantı noktası aktiftir. Fakat soket eklenmemiştir gibi bir tezim var. z500 araştırmak için artık eski bir model. Merakınız ve ilginiz varsa bakılabilir diye ortaya öyle bir fikir attım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim ...
    z500 un ekranı arızalandı . İnternetten yeni sipariş edip taktım .
    Labtop parlaklığını sadece sol tarftaki kontrol menüsünden artırabiliyorum . Oda söyle yüzde 25 yapınca tam parlaklık veriyor %50 %75 ve %100 yapınca aynı parlaklıkta kalıyor
    % 0 yapınca parlaklık azalıyor . yani 2 şekilde çalışıyor . %0 karanlık %25 tam aydınlık .

    Bilinen yolları denedim . Sürücü ,bios , regedit gibi değişen bişey olmadı .
    fn tuşlarından basınca azalıyor , artıyor şekli çıkıyor ama parlaklık ne azalıyor ne artıyor . Orijinal monitöründe böyle bir sorun yoktu .
    Hatta paneli iade edip , başka birinden 2 .paneli aldım oda aynı çıktı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaran -- 7 Ekim 2016; 14:45:01 >
  • yaran Y kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda sizinle mi konuştuk tam hatırlamıyorum ama bu sorunun çözümü yok. Ekranı değiştirenlerin hiç biri hiçbir şekilde parlaklık ayarı yapamıyor ya parlaklık en düşükte ya da en yüksekte çalışacak.
  • benim z500 i5 8gb ram pc çok ağır açılıyor nerdeyse 1 dk buluyor. Acaba Hdd denmidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir sorunsuz çalışan klavye ışıklandırması bir anda durdu ve artık çalışmıyor. Tüm driverları silip yeniden yükledim düzelmedi. Sizce nasıl çözebilirim?
    Değiştirmem gerekirse ne kadar isterler?
  • to let myself go kullanıcısına yanıt
    Vallahi Hocam kendiniz yapamayacaksaniz goturun güvenliğiniz bilgisayarcı beraber sipariş verin yaptırın. Ben öyle yapardim. Servis pahalı yapar büyük ihtimal. Ya da kendiniz yapabiliyorsaniz satılıyordu nette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Hocam virüs yada virüs programı olabilir. Görev yöneticisini açın başlangıç sekmesindeki programlara ve etkilerine bakın. Onları açılışta durdurabilirsiniz. Aralarında yavaşlatan uygulamalar olabilir. Zaten format atarsanız düzelir. O kadar yavaş olmaması gerek diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 - 3 sene sonunda ilk defa bilgisayarın altını açıp fani temizleyeceğim, termal macun süreceğim bakalım bir faydası olacak mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    sıfır format ve program yüklenmemiş hali böyle geç açılıyor.
    hdd 5400 olduğu içindir mühakkak
  • hellowen334 kullanıcısına yanıt
    O zaman haklisiniz Hocam. Benimki de 5400 rpm ama o kadar geç açılmıyor. Ek olarak program vs dolu. Format atmayali 1 yılı geçti. Acaba bad sector olayı mı var sizde :) . Bir taratın isterseniz hdd yi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de ekranım kırıldı malesef.İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum ama daha önce laptop ekranlarına dair bi tecrübem olmadığı için bilgim çok yok.120tl'ye de ekran var 170'e de. Seçim yaparken neye dikkat etmem gerekli ve de önerdiğiniz bi satıcı var mı

    İkinci konu ise malum ekran kırılmasından sonra takılan yeni ekranda ki parlaklik sorunu kalıcı hale geliyormuş .Bu hala öyle mi çözebilen oldumu acaba bu sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khang -- 14 Ekim 2016; 13:00:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bynoun

    2,5 - 3 sene sonunda ilk defa bilgisayarın altını açıp fani temizleyeceğim, termal macun süreceğim bakalım bir faydası olacak mı.

    yüksek grafikli oyunlarda ve boştayken ki sıcaklıklık verilerinde nasıl bir değişim oldu kısaca bilgi verebilir misin? ona göre bir bakalım. bende açıp ne var ne yoksa baştan sona temizlemeyi düşünüyorum ama hem üşengeçlikten hem de laptobun elimde kalma korkusundan bir türlü başlayamıyorum işleme.
  • walt09 kullanıcısına yanıt
    Dostum açıkçası sıcaklıkları hiç ölçmedim, youtube da fan temizleme ve macunlama videolarına baktım nerelerde vidalar var diye. Elin biraz alışıksa çok rahat yaparsın, zaten aman aman toz olmamış gayet temizdi ve macunlarda işlevini yitirmiş gibi durmuyordu. The Witcher 3 ve l.a noire fps lerinde değişiklik olmadı. yani pek bir faydasını görmedim diyebilirim.
  • Ekran kartı driverini yükleyince fan çok hızlı çalışıyor bunun nedeni ne olabilir? Windows 10'a geçtim.
  • Merhanalar .Ben mevcut 6gb olan rami 8 veya 16 gb ye yükseltmek ıstiyorum hangi model rami almam lazim. Bir de ekranim 1366×768. Full hd yapılabildigini duydum. O ekranın kodu nedir ve nerden bulup taktirabilirim acaba teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.