Şimdi Ara

LENOVO IDEAPAD Y550 DERNEĞİ (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.530
Cevap
14
Favori
303.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainman_x_1907

    arkadaşlar konu içi arama yapılmıyor o yüzden konuşulmuşsa kusura bakmayın.

    Ben az önce birşey farkettim. Bilgisayarımda (Y550) Fn F5 tuşu çalışmıyor. 1 ay öncesine kadar çalışıyor ve seçim ekranı çıkıyordu. şu an ne olduysa açılmıyor ve bluetooth u açamıyorum.

    Yardım edebilecek var mı?




    Bu problemin aynisi bende de var ve link olmus. Yardim edin lutfen.

    Ekleme: ayrica fn esc yani kamera da calismiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supermario71


    quote:

    Orijinalden alıntı: rainman_x_1907

    arkadaşlar konu içi arama yapılmıyor o yüzden konuşulmuşsa kusura bakmayın.

    Ben az önce birşey farkettim. Bilgisayarımda (Y550) Fn F5 tuşu çalışmıyor. 1 ay öncesine kadar çalışıyor ve seçim ekranı çıkıyordu. şu an ne olduysa açılmıyor ve bluetooth u açamıyorum.

    Yardım edebilecek var mı?




    Bu problemin aynisi bende de var ve link olmus. Yardim edin lutfen.

    Ekleme: ayrica fn esc yani kamera da calismiyor

    biraz uğraştım, süper enerji tasarrufu'nda gelişmiş ayarlar'dan wireless ve bluetooth'u açabildim fakat halen bazı fn fonksiyonları açılmıyor. örneğin fn esc fn f5 gibi. bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok makbule geçer gerçekten




  • Merhaba Arkadaşlar. Lenovo Y550 laptobum var. Geçen gün HDD hakkın rahmetine kavuştu. Bilgisayarcıya götürdüm yeni HDD takıldı. Bilgisayarcı windows da kurmuş teslim etti. Ben kurtarma diskinden eski haline getirmek istiyorum fakat One recevory tuşu çalışmıyor. elimdeki DVD lerden de nasıl kuracağımı bilmiyorum. İlk aldığımız günkü haline nasıl getirebilriz laptobumuzu. Saygılarımla...
  • Arkadaşlar merhaba

    Konuyu ben açmıştım yıllar önce birkaç sene önce forumu iş ve aile nedeniyle vakit bulamadığım için takip etmeyi bırakmıştım. Bu arada bana soru sorup da cevabını alamayan arkadaşlar olduysa kusura bakmasınlar.
    Y550 mi birkaç sene oldu kardeşime verdim o kullanıyor, sizinkileri bilmiyorum ama taş gibi çıktı maşallah, ekranındaki sallanma ve yılların getirdiği yavaşlama haricinde hala keyifle kullanılıyor . Yine Lenovo almak isterdim fakat ihtiyaçlarıma uygun bir ürünü şu an ülkemizde bulunmadığı için Acer'a dönmek durumunda kaldık.

    Hepinize iyi günler




  • Arkadaşlar merhaba, Bende y550 kullanısıyım. Klavyede birkaç tuş dağıldı. Klavyeyi değiştirmek istiyorum. Fakat internette satılan kavyelerin kalitesinden emin olamadım.

    Birebir orjinal kalitede üretildiğini söylüyor satıcılar fakat emin olamadım. Birde size danışmak istedim. İnternette satılan kalvyelerin hepsi aynı ürüne benziyor.

    Daha önce bu tip klavye alıp değiştiren oldumu? varsa memnunmusunuz?

    İlgili ürünlerden bir kaç örnek aşağıdadır.

    http://www.n11.com/lenovo-ideapad-y550-garantili-klavye-P25147531?cid=604001&gclid=CLfs4cSq2cMCFQIYwwod8hgAYQ
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-y550-klavye-turkce-beyaz-141114994




  • arkadaşlar pc sim arızalandı açılışta 6 ekran çıkıyor maalesef ne yaptıysam olmadı ekran kartında sanırım sıkıntı. aranızda ideapad y550 ana kart satan varsa alabilirim yada parça parça satacağım pc yi ilgilenen arkadaşlar bana mesaj atabilir yada arızanın çözümü hakkında görüş belirtebilecek arkadaşlarda olabilir şimdiden teşekkürler.
  • merhaba bu bilgisayardan isteyen varsa ben satıorum dükkanımda görebilirisniz.
  • bu cihaza windows 10 yükleyip uygun kamera sürücüsünü bulan varmıdır acaba?
  • kasa çok dandik, kırılıveriyor, yılbaşı civarı Ankaradaydım, kayın valide artık kullanıyor:) Ona hediye olsun diye Maltepe pazarına gittim, oradaki bilgisayarcılarda muazzam stok var, sonuçta bu bilgisayarın çok temiz durumda kasasını buldum, bizim webcam çalışmıyordu, bir kaç tuş eksikti, onlar da arada kaynadı, şimdi güzel güzel çalışmaya devam ediyor, bozulmuyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 1 Ağustos 2015; 14:07:25 >
  • benimde lenovo y550 min ekranı kırıldı. Forumdan bir arkadastan almıştım ama o da bana kazık attı bozuk çıktı ekran. elinde uygun çalışır ekran olan varsa ben alabilirim.
  • arkadaslar bu laptop bendede var 2010 da almistim simdi satacagin kac para eder temiz hala ?
    hdd kapasitesi galiba 200 yada 250 idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla almak istiyen varsa bana ulassin satayim ekranda kalvyede hic bir sorun yok cizik felanda.
    ama yeni laptop aldim artik sadece f12 olan tus cikmis oda zaten sorun olmaz.

    format atip tertemiz vrririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazda hiç cpu yükseltmesi yapan oldu mu?chipsetin desteklediği en hızlı işlemci hangisi biliyor musunuz?
  • Hakikaten arkadaşlar bu y550 lere en yüksek takabilecegimiz islemci hangisi aceba?.tecrube eden veya kesin bilen arkadas varsa bilgilendirirseniz seviniriz.SAYGILARIMLA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba, haber verdiğim arkadaşlar zamanında konuyla ilgili yardımlaşmışlar, belki yardımcı olurlar diye ekledim. Sorun şu epeyden beri çözemedim.

    Bilgisayarımın ses kalitesi oldukça yüksek ve kaliteliydi,

    Windows 7'den Windows 10'a yükseltme yaptım ve sesi %75 azaldı, ses aygıtlarını vb kontrol ettim, driveri günçelledim,reset attım fakat ses en son seviyede olarak gözüküyor ama ses eskiye nazaran berbat. Y550 modelini kullanıyorum. sağ üst köşede bir tuşa basınca film moduna geçiyor ve ses seviyesi epey artıyordu artık o tuşa basında şu uyarıyı alıyorum.


    yardımınızı bekliyorum.teşekkürler.




  • ESTEEM kullanıcısına yanıt
    Eski bi realtek sürümünü yüklemen lazım. Güncellerde o tuş çalışmıyor diye biliyorum.
  • Aynen. Eski bir sürümü vardı yukarda bi yerde yazıyordu. Bulursam burda yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodin

    Merhabalar;

    Eğer Realtek sürücüsü içinde Waves MaxxAudio sekmesini görmek istiyorsanız Realtek HD Audio R2.29 sürücüsünü kurmalısınız, Lenovo'nun Y550 için koyduğu son sürücü de dahil 2.29'dan sonraki hiçbir Realtek HD Audio sürücüsünde Waves MaxxAudio sekmesi yok. Yalnız bilmeniz gereken bir şey var: Waves MaxxAudio Realtek sürücüsünün içinde değil OneKey Theater sürücüsünün içinde bulunuyor, yani Realtek HD Audio R2.29 ve OneKey Theater sürücülerini birlikte kurmalısınız, dosyalar için de biraz araştırdım :)

    Realtek 2.29 Sürücüsü:http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2337&file=4&evp=03fbf8635c8082045a3044e99278e5ee (Bu sayfada biraz aşağı gidip I Agree tuşuna basarsanız indirme başlıyor, hem 32 hem de 64 Bit için kullanabilirsiniz.)

    OneKey Theater Sürücüsühttp://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS010942 (Windows 7 32 ve 64 Bit için)

    Edit: Yalnız bir konuda uyarmam gerekiyor, bu işlemi sadece Laptop hoparlörlerini kullanıyorsanız yapın, en son Realtek HD Audio sürücüsü (R2.71) kulaklık ve harici hoparlör gibi sistemlerde çok daha yüksek performans almanızı sağlar. Verdiğim sürücüler ise Laptop hoparlörlerinin tek tuşla (Veya Realtek konsolu içinden) coşturulabilmesini sağlar :)

    sanırım bu mesajda belirtilen yolu izlemem lazım. ama 2.29 sürücü linkindeki yükleme olmuyor.başka bir yerdede bulamadım :(




  • 6.0.1.5898 benim bilgisayardaki versiyonu bu. bi arattırın vardır nette.
  • ESTEEM kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın bu aralar foruma çok girmiyorum. Evet link kırılmış. Realtek HD Audio 2.29 Sürücüsünü şu linkten indirebilirsiniz:http://drivers.softpedia.com/dyn-postdownload.php/940de28781360c58533ed5cd508034d6/56f54d96/1405b/4/1?tsf=0

    İndirme otomatik başlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.