Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.432
Cevap
56
Favori
387.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • fyilmaz95 F kullanıcısına yanıt
    Arkadşaım eğer bütçe müsait ise asusu al hiç bekleme lakin bende olan model bimeks linkindeki 81 kodlu ürün ayrıa bimeksde çok pahalı pc depoda ucuzhttp://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-16gb-59-415881-notebook42 bende oradan aldım
  • abi bütçe olarak zaten hepsi birbirine yakın değilmi birde internet sitelerine çok fazla güvenim yok garanti konusunda falan
    güvenirliği hakkında ne düşünüyorusun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Richard Rawlings

    Bilgisayarın açılması 2 dakika 5 saniye sürdü. Şok oldum şu anda.

    Hocam o oluyor bilgisayarı kapat demeden kapattıysanız. Ben pilsiz kullanıyorum masaustunde duruyor blisayar kapalı sandım prizden çıkarttım kapandı bilgisayar kendine gelmesi uzun sürdü.
  • Evet bende yazlıkta balkonda oyun oynuyordum sol VGA girişinin ordan elektrik çarpmaya başladı uzun süre çarptı sonra bilgisayarı kapattım ve oturma odasına taktım bir sorun olmadı. Prizde topraklama yokmuş takulmamış o yüzden olmuş.
  • fyilmaz95 F kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/125032813/toshiba-satellite-p50-b-10f-notebook
    bu üründeki ekran kartı gt 755m ayarında sli olmayanı toshibanın kaliteside ekleniyor japon markası bikere üzmez seni lenovolarda güzel ama toshiba lenovo aynı fiyataysa toshiba alırım.
    http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R9-M265X.114535.0.html




  • bende bu ürünü almayı düşünüyorum fakat asus n550 240h da aklımı çelmiyor değil sizce hangisi daha iyi.ve yeni modeller ne zaman gelir beklemeye değermi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    quote:

    Orijinalden alıntı: blade8849

    aynısını ben kullanıyorum çift ekran kartı var .

    teşekkür ederim.
    Memnun musunuz?
    Kronik problemi var mı?

    bilgisayarla ilgili sıkıntı yok. kullanan çoğunda arkadaşta ısınma oluyor, bende şöyle oluyor alt tarafı tozlanınca ısınma oluyor başkada olmuyor... bilgisayardan pek anlamam autocad 2014 kullanıyorum 3dmax kullanıyorum onlarda pek sıkıntı olmuyor gayet seri bir şekilde açıp kapatıyor... ayarlardan 1. ekran kartını seçip güç ayarlarını ayarladım ısınmasını engellemek için tabi onların etkisi var böyece yuvarlana yuvarlana kullanıyoruz .... kasa sağlam sistemden kaynaklanan ses yok çok nadir harddisk cızırtı yapıyor oda çok nadir...fan duyulmuyor ... iyi bir işletim sistemi ile iyi derecede performans alabilecek bir bilgisayar ...şuanda tek sıkıntım iyi bir işletim sistemi bulamamam...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blade8849

    bıos güncellemeye çalıştım böyle bir hata veriyor ? bilgisi olan arkadaş var mı?


    BIOS'a girip ''usb bios flashback'' enable yapman gerekiyor normalde kapalı olarak geliyor o yüzden hata veriyor




  • Merhaba arkadaşlar dün lenovo Y510P yi aldım ancak benim şöyle bir problemim var yardımcı olurmusunuz ? Şimdi bilgisayarı açtım kurulumda bana microsoft hesabımı soruyo gerekli mail bilgimi ve şifremi yazdıktan sonra bir sonraki sekmeye gittim burda cep telefonuma bir onay kodu geleceği yazıyor ancak numaranın son iki rakamı benim şuanki cep telefon numaramı tutmuyor hiç öyle bi numaramda olmadı sanırsam çok eskiden bu hesabı açtığım için sallama bir telefon numarası yazmışım. Hemen microsoft hesabımdan bilgilerimi güncelleyip şuanki telefon numaramı yazdım ve onaylandı ancak 30 gün içinde eski numaramı bulabilirim diye microsoft bu hesaba giriş yapamassın diyor. Bu yüzden kurulumu yapamıyorum 30 gün beklemem gerekicek. Başka bir arkadaşımın microsoft hesabını yazıp girsem herhangi bir problem olurmu yoksa 30 gün beklemelimiyim saygılar.
  • tengo T kullanıcısına yanıt
    Yeni bir mail adresi açın sonra recovery uygulayın kurulum sırasında yeni mail adresinizi yazarak sorunu çözmüş olursunuz.
  • Cevabın için teşekkür ederim peki başka bir arkadaşımın yazıp daha sonra kendiminkine geçebilirmiyim
  • tengo T kullanıcısına yanıt
    Evet ayarlar kısmında kullanıcı değiştirme var oradan ayarlayabilitsiniz ve eskisini silebilirsiniz. Ben öyle olacağını umuyorum.
  • Arkadaşlar y510p 415877 modelini 755m 8 gb ram modelini 2300tl sıfır. Almak mantıklı mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba laptop almayı düşünüyorum çok arada kaldım herzamank gibi eskiden asus n53sn serisinden kullınıyordum bana yetiyordu oyun olarak çünkü daha çok ps4 ve ps3te oyun oynuyorum. Her neyse y510p vebu 3 bilgisayar arasında kaldım sizin tavsiyeniz nedir.Ağırlık olarak internette takılmak tvye baglayıp dizi film izlemek ve arada zamanında indirimle aldıgım oyunları steamden oyun oynamak metro,the darkness 2 gibi.Tasarım,malzeme kalitesi ve sesi önemli benim için.17 inc olsun isterdim ama bu fiyatlardaki 17 inclerin ekran kartları daha düşük ne yazkki
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g-series-ge60-20e-294xtr-notebook-fiyati,72970.html

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jk-cn167d-notebook-fiyati,117686.html

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jv-cn241h-notebook-fiyati,106827.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyB24 -- 18 Eylül 2014; 14:47:19 >




  • yardımcı olabilcek olan varmı
  • Merhabalar dün windows bir güncelleme yaptı pc acayip yavasladı.Mesela cclear a tıklıyorum 5 dk sonra aciliyor.İşlemcide sorun yok fakat task manager a baktıgım zaman disk 100% kırmızı diyor.Ne yapmam gerekli.PCde fazla birey yüklü değil yeni aldim.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-y510p-59-415881-sli-cift-ekran-kartli-notebook-fiyati,117223.html

    bu model için yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar, kullananlar varsa ısınma performans vs şikayetlerini yazabilir mi?
  • Merhaba dun y510p 16gb ram 4 gb e.karti modelini aldim bu sabah eset I yukledikten sonra chrome da gezinirken bir anda pc kasmaya basladi ve pc yi resetledim daha sonra ise sifre girip actiktan sonra siyah ekran geldi mause imleci gorukuyor ancak ekran siyah faha sonra tekrar kapatip acmama rahmen ayni sonuc u aldim en son guncelle ve kapat dedim yaklasik 1 saattir 1/10 da takili pc 8.1 ile geldi dun gforce u guncelledim ancak boyle birsey olmamisti sizce bu guncelleme ve siyah ekran sorunu neden dir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.