Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
25
Favori
83.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler aranızda lol oynayan varsa kaç FPS aldığını yazabilir mi 1080p ve en üst ayarlarda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz da ilk açılışta 4-5 dakika bekletiyor. Hızlı getirme, windows search, defender vb. işlemleri bittikten sonra kullanıma hazır oluyor. SSD taktıktan sonra hızlanır diye düşünüyorum.

    FPS sorunu ASUS GPU Tweak 2 programıyla çözüldü. Şu an fps düşüşü olmadan oyun oynayabiliyorum. Sıcaklık maksimum 80 derece civarına çıkıyor.
  • yaptığınız overclock işlemi sonrasında herhangi bir sorun yaşamadınız mı? bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? CSGO ile en düşük ayarlarda ve en düşük 16:9 formatında 50 fps alıyorum. güvenli bir yolu varsa bende yapmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    en yüksek 1920x1080 100fps'in altına düşmüyor
  • Muco kullanıcısına yanıt
    hay allah razı olsun yarın ilk iş arayacağım
  • Arkadaşlar sizde de wi-fi bağlantı sıkıntısı oluyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrekosem E kullanıcısına yanıt
    Hocam bende neden öyle değil acaba? Yani 60 70 arası oynuyorum minyonlar gelince. tflerde 60ın aşağısına iniyor çoğu kez.
  • Atakan D. kullanıcısına yanıt
    hocam 2018 in sonuna geldik. ssd taktın mı? takacak mısın? naptın ne ettin bizi aydınlatırsan sevinirim.
  • Ekran kartı driverini güncelle ve 940 ile açtığından emin ol ben pubg yi en düşük ayarlarda 1400x900 30 60 fps alıyorum sıcaklık maks 80

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfendiVader E kullanıcısına yanıt
    hocam lol oynuyomusun? oynuyosan full ayarlarda kaç fps alıyosun?
  • İşlemcilerde ortaya çıkan meltdown - spectre sorunu için satın aldığım yere mail attım. Yaklaşık 2 sene içinde laptop fiyatları arttı, o dönemde i5 işlemcili laptop alınırken, şimdi i3 işlemcili laptop anca alınabiliyor. Laptopumun misli olarak minimum intel i5 işlemci, 8 gb ram, 2 gb ekran kartı, AC wireless ve ışıklı klavye özelliklerinde olan model ile değiştirilmesini, buna imkân yoksa ve satıcı çok zarara uğrayacaksa, tarafıma fatura bedelinin iadesini talep ettim. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyetine başvurumu yapıp, En Yüksek Ticari Avans Faizi uygulanarak tarafıma bedel iadesi diye yazacağımı belirttim. bakalım sonuç ne olacak?
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Maalesefki bi bilgim yok ama bendeki 940mx internettekilerle aynı ve hatta bazen daha iyi performans veriyor, yani internette gördüğünüz benchmarklardan bilgi elde edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki aranızda metin2 oynayan vardır, laptopu almadan önce sorulan kaç tane metin2 açıyor sorusuna cevap vereyim. 5 tane metin2 açıyor üstüne de internette gezinmek için size yer bırakıyor rahatça kasmadan müzik/video işlerini hallediyorsunuz.
  • Arkadaşlar ideapad 510 bilgisayarımı hdd cızırtısı ve yüksek fan sesi nedeniyle lenovo teknik servisi BDH bilişime gönderdim. Seslerin normal olduğunu, herhangi bir onarım veya parça değişimi yapılamayacağı cevabını verdiler. Sessiz ortamda çok rahatsız eden cızırtılar ve fan sesi var. Bugün geri yollanacağını söylüyorlar. Hiç bir şey yapılmadan geri yollanacak resmen bilgisayar. Ne yapmalıyım bir tavsiyeniz var mı? Daha önce aynı şikayetlerde yollayıp farklı bir sonuç alan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albaycortez kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek fan sesi için bir çözüm bulabildiniz mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lenovo servis canımı sıktı. Hdd ve fan sesi nedeniyle yolladığım cihazı olduğu gibi geri gönderdiler. İdeapad 510 80SV modelini kullanıyorum ve bende de ekranda ışık sızması var ama önemsemediğimden servis raporuna yazdırmadım bile. Şimdi bilgisayar gelince tekrar ışık sızması nedeniyle yollasam cihazın değişimini talep etsem ne sonuç alırım? Yaklaşık 3 ay kaldı garantinin bitmesine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleyküm arkadaşlar benim size bir sorum olacak malum bilgisayar fiyatları çok arttı bende 2 el almaya karar verdim lenovo ideapad 510 15Ikb i7 7500u mx940 temiz cihaz 2300 TL buldum sizce almaya değer mi?
    Ne tür sorunları var ve alırken neresine dikkat etmeliyim kıronik sorunları var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguz151 O kullanıcısına yanıt
    Hdd cızırtısı yalıtım eksikliğinden oluyor. Hdd çıkarıp etrafına kağıt havlu veya selpak tarzı bişey sarın. Titreşimde azalma olur. Fan olayı ise maalesef sıkıntı. İşlemci yük altında değilken. Serin çalışırken bile fan düşük devirde çalışıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyazejder B kullanıcısına yanıt
    i7 işlemci diye o kadar para verme. i5 ile i7 arasında sadece saat hız farkı var. tek kelime pahalı hocam. maksimum 2000 tl. i5 işlemciyi ssd ile kullanırsan emin ol i7'yi kat be kat tokatlarsın.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkür ederim. Harddisk icin tavsiyenizi deneyecegim. Belki de ssd takabilirim 120 gb da olsa. Dediğiniz gibi fan hicbir sey açık degilken bile calisiyor. Bi powerpoint sunumu açıyorum, sanki çok yoracak bi işlem yapmışım gibi aşırı sesli çalışmaya başlıyor. Sessiz ortamda kafa ağrıtmaya birebir. Hele odaklanmam gereken bir şey yapıyorsam(ders vs.) katlanılmaz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.