Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
25
Favori
83.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maide56 M kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam. klavye koruyucu için satıcı ile irtibata geçin. klavyenin fotoğrafını çekip, shift tuşu bölgesini işaretleyip satıcıya gönderin. o gereken cevabı size verecektir.

    batarya gömülü geldiği için çıkarıp takmak riskli olabilir. sanırım bataryayı korumak için bunu yapıyorsunuz. bataryayı çıkarmak yerine benim yaptığım gibi %55 - %60 şarj ile kullanın. bu işlem pilin ömrünü koruyor. çıkardığınız zaman uzun süre şarj etmezseniz batarya ölebilir. (bir daha hiç şarj olmayabilir. ben eskiden bir kere böyle yaparak bataryayı tamamen bitirmiştim. sıfır batarya almak zorunda kaldım.) garantisi devam ediyorsa sıkıntı yaratabilir.

    laptop soğutucu kullandım bir ara hp laptop varken. bunda ihtiyacım olmadı. ama alırken ucuza kaçmayın. ucuz soğutucular sesli çalışmakta.

    Sdd için açıklama videoları youtube'de fazlaca mevcut. türkçe de var.


    bu arada yeni BİOS güncellemesi geldi. 3JCN30WW işlemcideki açıkları gideriyor diye tahmin ediyorum.




  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt
    Vakumlu sogutucu almak istedim ama bizim notebook larin havalandirmasi en dipte bizim cihazlar icin urun tavsiyeniz var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET HERKESİN SORUNU OLAN ISINMA SORUNUNU BU SOĞUTUCUYLA ÇÖZDÜMhttp://www.vatanbilgisayar.com/addison-rampage-ad-rc3-140mm-4-fanli-notebook-sogutucu.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=AD-RC3 BU SOĞUTUCUYU ALIP KULLANIN FİFA 18 PUBG GİBİ OYUNLARI DAHİ OYNADIM SICAKLIK 61İ GEÇİP FPS DÜŞÜŞÜ YAŞATMADI. BU ARADA ÖNERECEĞİNİZ OYUNLAR VARSA YAZIN
  • merhaba arkadaşlar 2 sorum olucak...
    1. laptop modelim buhttps://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sr006rtx.html pubg gibi oyunları açarken en düşük ayarda bile fazladan kasma yapıyor sizde de oluyor mu ?

    2. Ssd almayı düşünüyorum samsung 850 evo garanti sata olarak takıyor mu driver yerine garantisi geçersiz mi kılınıyor öyle zamanda bunları biliyorsanız açıklarsanız sevinirim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alcatraz0734

    merhaba arkadaşlar 2 sorum olucak...
    1. laptop modelim buhttps://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sr006rtx.html pubg gibi oyunları açarken en düşük ayarda bile fazladan kasma yapıyor sizde de oluyor mu ?

    2. Ssd almayı düşünüyorum samsung 850 evo garanti sata olarak takıyor mu driver yerine garantisi geçersiz mi kılınıyor öyle zamanda bunları biliyorsanız açıklarsanız sevinirim :)
    1-bilgisayar 61 62 derecenin üstüne çıkınca throttling yani performans kısıtlama yapıyor kendini ısıdan koruma amaçlı. saçma bulduğum nokta tüketiciye bunu dayatması. yap bios üzerinden ayar alta da bunu kaldırmak tüketicinin sorumluluğundadır diye yaz birşey olursa sorumluluk alma yine. eski pcmde 90 lı dereceleri görürdüm bişey olmazdı. soğutucuyla beraber max 70 olacakken 60 ı geçince kısıtlanıyorum.

    2-ssd yi hdd slotuna takarsanız garanti bozulmaz. 850 evo serisi iyi bir seridir. şuan bende kullanıyourm ve performansından memnunum.




  • ozan eyvallah dostum son sorum ise format attım laptopa bu kasma sorunu yüzünden eskiden farkı yok en son fps ye baktım 30 fps üstünü hiçbir şekilde çıkmıyor bu assassin's creed originsde de geçerli cs go'da da 30 fps yi geçmiyo mübarek ısınma sorunu olsa ara ara yükselmesi gerek ama oda yok düşüyor ama artış yok bu sınırı nerden kaldırabilirim? nvidea battery booster dan yap dediler ama öyle bir ayar yok nvidia experiance de... laptop modelim=

    https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sr006rtx.html
  • Alcatraz0734 A kullanıcısına yanıt
    Origins de 30 fps bile alamazsın bu laptopla hocam Unityde 22fps geçmiyor sen nasıl aldın origins gibi bi oyun da 30fps?
  • albaycortez kullanıcısına yanıt
    Unity'nin optimizasyonu çok kötüydü. çok düşük fps almak normaldir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar o bir örnekti ben origins sadece 30 fps demedim tüm oyunlar aynı performansta cs go 30 fps normal mi sizce? battery booster diye bir şey var ekrana gelip sonra kayboluyor işlem yapamıyorum bunu kapatmanın yolunu bilen varsa söylerse rahatlarım nvdia experience üzerinden kapatma yapamıyorum?
  • i5 işlemcili modelini kullanıyorum peki i7 işlemci temin edip takarsak stabil çalışır mı
  • maide56 M kullanıcısına yanıt
    bu işlem çok zor hocam, normal kullanıcılar zorlanır. laptobu komple dağıtman gerekecek vs... iki işlemci arasında fark sadece saat hızı farkı.

    i7 7500u: 2.70 ghz
    i5 7200u: 2.50 ghz
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    hocam ısıyı nasıl ölçüyorsun 61'i geçip geçmediğini nereden anlayabilirim?
  • Msi afterburner ile ölçülüyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bu gpu throttle ile ilgili amerikadaki üst bir yetkiliye mail atmıştım ve kendisi ilgilenip bu model Türkiye'de satıldığu için Türkiye ekibine yönlendirdi. Resimden de göreceğiniz üzere gerekli işlemler yapılmış, umarım en kısa zamanda bir bios çıkar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 11 Haziran 2018; 3:40:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muco

    Merhaba arkadaşlar, bu gpu throttle ile ilgili amerikadaki üst bir yetkiliye mail atmıştım ve kendisi ilgilenip bu model Türkiye'de satıldığu için Türkiye ekibine yönlendirdi. Resimden de göreceğiniz üzere gerekli işlemler yapılmış, umarım en kısa zamanda bir bios çıkar.

    hocam çok iyi yapmışsınız. elde donanım var kullanamıyoruz. inşallah düzelten bir bios sürümü çıkartırlar.




  • son çıkan BIOS bu dimi.
    3JCN30WW
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    hocam ben o sürüme yaklaşık 15 dk önce güncelledim normalde Güç Modu:(prizdeyken)Daha İyi Pil modunda kendi bios sürümüyle 35-36 derece sıcaklıkta çalışırken şimdi notebook soğutucu + usb fanı ona doğru doğrultmama rağmen 48 derece de çalışıyor.
  • albaycortez kullanıcısına yanıt
    Bende ısınma veya performans olarak bir değişim olmadı.
    Ben takıntılıyım biraz. En son sürüm olsun isterim hep. o yüzden güncellemiştim
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    sıcaklıkta biraz düşüş yaşadım (40-42) ama dediğim gibi soğutucuları çalıştırırsam. Sol kısım daha çabuk ısınıyor eskiye göre. O takıntı bende de var malesef uyarılara rağmen yapıyorum :)
  • https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-510-80sr006rtx.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Bu modeli kullaniyorum full ayarlarda kaliteli grafik veren oyun tavsiye edermisini

    Sogutucu tavsiyesi olan da varsa cok iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.