Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
496
Cevap
11
Favori
54.170
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RAM değişimi muhabbeti gerçekten çok uzamış. Belleği söküp yerine yenisi takılır ama bu yapılsa bile donanıma yazılımsal müdahale de gerekebilir duruma göre. Sonuçta RAM sadece bellek chiplerinden oluşmuyor. EEPROM gibi bir şey var ise ona da müdahale edilmesi gerekebilir. Ayrıca değişim kısmı da kolay değil. Ben değişemez olarak kabul etme taraftarıyım şahsen, yapacağın masraf ile gidip 7k'lık ultrabooklardan almak daha mantıklı olur (Örn: Matebook 14 v.b)

  • Bu cihazlarda harici ekran karti yok.Yani bunlar ne render icin ne de oyun icin yapilmis cihazlar.
    8 gb ram 2012-2013 gibi yayginlasmis ve halen kullaniliyor.
    Niye bu kadar uzatiliyor bu konu anlamiyorum.Cogu cihaz da 8 gb gomulu geliyor artik ram ekleme birkac marka disinda kalmadi.Bu cihazlari amerikadaki avrupadaki adam 2 yil sonra degistirecek zaten.O Yuzden kimse umursamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt
    bos konuşuyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LacWer L kullanıcısına yanıt
    7 yaşindaki i5 islemcimden iki kat daha iyi, üstelik mobil, vp9 , h265 codec destekli.
    Tam bir ofis laptobu.
    Windows+ klavye aydinlatmalı olan 1200₺ daha pahalı.
    Fakat TR de kiler %45 nstc panelli, %100 sRGB panel olaydı office+ photoshop bilgisayari olurmuş.

    Ssd upgrade 512gb maksimum denmiş bu bios dan mı engelli acaba denemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 2 Mayıs 2021; 12:31:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc'yi sabah teslim aldım. 16 inç laptoplar ile iMac e alıştıktan sonra gözüme başta oyuncak gibi geldi. Alıştıktan sonra epey zarif durduğunu anlıyorsunuz. Klavyenin dokusu hoş, kasanın üstü metal altı sert plastik. Kurulum ve güncelleme aşamasında fan epey gürültülü çalıştı fakat şuan epey sessiz. Hoparlörler beklediğimden güçlü ve temiz ses veriyor. Oyun performansına gelecek olursak biliyorum bu bir oyun bilgisayari değil fakat gece işleri bitirdikten sonra 1 2 el cs atan biriyim o yüzden denemek istedim performans başta iyiydi sonradan anlamsız şekilde fps düşüşü yaşadım. AMD nin kendi driverini kurunca daha kötü oldu sildim lenovonun sitesinden önerilen driveri yükledim basit eğlencede orta yüksek ayarda 80-100 fps aralığında dolaşıyor. Sorusu olan olursa cevaplayabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Japonya

    Pc'yi sabah teslim aldım. 16 inç laptoplar ile iMac e alıştıktan sonra gözüme başta oyuncak gibi geldi. Alıştıktan sonra epey zarif durduğunu anlıyorsunuz. Klavyenin dokusu hoş, kasanın üstü metal altı sert plastik. Kurulum ve güncelleme aşamasında fan epey gürültülü çalıştı fakat şuan epey sessiz. Hoparlörler beklediğimden güçlü ve temiz ses veriyor. Oyun performansına gelecek olursak biliyorum bu bir oyun bilgisayari değil fakat gece işleri bitirdikten sonra 1 2 el cs atan biriyim o yüzden denemek istedim performans başta iyiydi sonradan anlamsız şekilde fps düşüşü yaşadım. AMD nin kendi driverini kurunca daha kötü oldu sildim lenovonun sitesinden önerilen driveri yükledim basit eğlencede orta yüksek ayarda 80-100 fps aralığında dolaşıyor. Sorusu olan olursa cevaplayabilirim

    Bilgisayarın batarya durumu nasıl? Bu laptop bizi ne kadar götürür? Asus un 10 senelik laptopu var elimde hala daha günlük işlemleri rahatlıkla yapıyor. Dota2 de açıyor. Burada ana konubenim için artık iş hayatından dolayı yanımda taşımam gerekebilir. Eğitimlerim oluyor oralara götürmem gerekecektir. Macbook tarzı bir bilgisayar almak aslında uygun olacaktır ama çok pahalı olduğundan almıyorum. Dota2 - csgo oynanacak oyunlar bunlar olur en fazla. Bunları rahatlıkla açar mı? Bilgisayarın genel duruşu hakkında ne diyorsunuz?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: alemburda34

    4250 tl ye aldım o yüzden onu sorgulamadım

    Üstat, nerden aldın? Ben de alacağım da.

  • Bataryayı deneyimleme fırsatım olmadı yarın ofise götürür denerim. Asusun k52jc laptopu halen çalışıyor bende de var fakat fazla gürültülü onlar.

    Bende iMacte var fakat bunun boyutları taşınabilirliği tercih sebebim oldu. MacBook air 10 bin lira civarında alınabilir fakat depolama çok az olacak diğer varyasyonlar içinde maliyet çok yüksek olacak. Fakat bunun macbook airden görüntü olarak tek farkı elması bir de klavye aydınlatması başka bir farkı yok. Cs go az önce girdim 1080 p de basit eğlenceyi bilirsiniz çok kalabalık oluyor 100 fps civarı veriyor yüksek ayarlarda bu iyi bir değer. Yani uzun lafı kısası bu fiyata alınır. Batarya testini de eklerim yakında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonya -- 2 Mayıs 2021; 20:36:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de Asus K53S modeli var şu anda kullandığım. Gerçekten pişman etmeyen bilgisayarlardan oldular bu kadar uzun ömürlü olunca şimdi yeni alacağım bilgisayardan da bunu bekliyorum. Kafama takılan konu ekran kartı ve RAM oldu. Onun dışında bir konu yok. Ama aynı özelliklerde bunlarda olan bir bilgisayar almaya kalksak muhtemelen çok para vermem gerekcek. Oyun bilgisayarı paralarını vermem gerekcek gibi duruyor yani.

  • Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL)


    Büyük başarı....Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) Kasten denemeye kalksan isabet ettiremezdin Lenovo IdeaPad 5 Ryzen 7 5700U (5.700TL) 

  • Arkadaşlar laptop muhabbeti tatsız bir yere doğru gidiyor. Tavsiye isteyen bizler bile şurda 2 kelime güzel bilgi vereceksiniz diye beklerken saçma bir hale gidiyor. Konuyu kapattırmayın boşuna bırakın da bilgisayar alınır mı alınmaz mı ona karar vermeye çalışalım. Zaten inceleme videoları yok. O sebepten dolayı bir tek yeni alanlardan yorum almamız gerekiyor.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.