usblerin 4 tanesi usb 3.1. hem de, ikisi önde ikisi arkada.Kasa çok güzel ve kullanışlı. Yalnız bir kere kilitlendi şimdiye kadar, düğmeden kapatıp açmak zorunda kaldım, umarım bir daha olmaz, gayet yeterli oyun oynanmayacaksa. |
monitör arkası için biraz büyük ama masada pek yer kaplamıyor, olmadı x300lere bakacaksınız. |
İşlemci kaynaklı mı kitlenme? |
Konudaki kasanın incelemesi,belki faydası olur. |
|
|
Media Markt'tan aşağıdaki ürünü satın aldım. 4 GB ram var 256 GB ssd var Media Markt yorumunda yazılan ekran yok. Sadece kasa, klavye mouse var. Koli üzerinde Windows 10 home SL şeklinde yazı var. (Kayıt olduktan sonra Windows yükledi ve bilgisayar açıldı.) Bunun ne olduğu hakkında (Windows 10 home SL) bilgisi olan var mı? Silip sıfırdan format mı atmak lazım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13ATMACA -- 12 Ocak 2021; 20:0:33 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu bios ayarlarını yapmadan win10 yükledim ben bana gereksiz geldi bu kısmı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 12 Ocak 2021; 18:41:25 > |
Kitlenme yaptı cihazınız? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dostum W10 var ve ingilizce doğrumu ?.. |
Merhaba, Bluetooth var. Wifi var. 11 Ocak ta sipariş verdim.12 Ocak ta teslim edildi. Bursa'ya, kargo firması "Kolay gelsin" ile geldi. |
Merhaba, Dediğim gibi kayıttan sonra yükledi. Dil Türkçe Koli üzerinde aşağıdaki bilgiler var. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Athlon ile 3020e işlemci arasında nasıl bir fark var? |
Windows 10 Home SL yazısında ki açılım single language oluyor, yani tek dil olan sürüm, bu da Türkçe olacaktır. |