Şimdi Ara

Lenovo GPU Aşırı Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin laptopta CPU ile GPU arasında aşırı ısı farkı var. ikiside ortalama %50 kullanımda GPU 85-90 CPU 65-70 derece ısılara sahip 5 gündür bu sorunum var. 5 günde çözüm için Cooler Master HTK 002 termal macun denedim, format attım bakır boruya zımpara çektim, fanını yağladım ve üflemesi çok iyi ve soğutma bloğunda bir tane toz taneciği bırakmadım ama değişen birşey olmadı. Bakır boruda sorun olduğunu düşünmüyorum, CPU ile GPU aynı borudan soğutuluyor tek hat yani CPU ısı değeri iyi ama GPU berbat bir durumda. Ve bu sorun bir anda oldu benim bir müdahelem yoktu. Acaba atladığım bir şey mi var ?



  • Zımpara mı çektin Yanlış bir hareket olmuş. Gpu üzerindeki termal macunu silip yeniden sürün. Heatsinkin düzgün şekilde gpuya değdiğine emin olun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bakır soğutma bloklarında zımpara çekildiğini duydum ve bilgisayarcıdada çektiklerini gördüm hocam zararı olmadı ama faydasıda olmadı bana. Bu bakır boruların bozulma durumu oluyor mu ? Bu arada konu sahibi benim bu başka üyelik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.