Şimdi Ara

Lenovo G570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm Beyler... TTnetten aldığım bir bilgisayar olan lenovo karşımda.Sorununa geçersek : Sorunu menteşesinin yan tarafı kırıldı küçük bir parça ...Babam duyarsa beni gebertir .!! ... Lütfen bunu aydından aldım nereye yollayabilirim yardım istiyorum para alırlar mı lütfen cevaplarsanız sevinirim ... Teşekkürler....

• Şuan hangi ildediniz ve nasıl kırıldı? Kullanıcı hatası ise kuşkusuz servis para isteyecektir.
  • Aydın ve nasıl kırıldığını bilmiyorum :( sabah okula götürcektim bilgisayarı baktığımda kırılmıştı ...
  • Aydına en yakın teknik servis sanırım Aydın da. Telefonla İletişime gecin yardımcı olurlar. Adresler aşağıda:
    http://www.pc.ibm.com/tr/warranty/index.html
  • arkadaşım acaba hani kaç para alırlar alt kapak için bir bilgin varmı ? Garantinin üstünde İstanbuldan kaşe vurulmuş ama bilmiyorum ... teşekkürlerrr
  • Kaşenin nerede vurulduğu önemli değil. Siz Teknik servis ile telefonla görüşün ve menteşenin kendiliğinden kırıldığını anlatın. Ücretsizde yapabilirler.
  • İnşallah Kardeşim Sagol Allah Razı Olsun :|
  • abimin Asus minibook vardı aynısı oldu değiştirdiler ücretsiz ve + pilini 4 ten 8 cell yapmışlar... Asussun servisini beğeniyorum inşallah öyle çıkar...
  • başka yorum yapcak yok mmmmu=
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.