Selamün Aleyküm Beyler... TTnetten aldığım bir bilgisayar olan lenovo karşımda.Sorununa geçersek : Sorunu menteşesinin yan tarafı kırıldı küçük bir parça ...Babam duyarsa beni gebertir .!! ... Lütfen bunu aydından aldım nereye yollayabilirim yardım istiyorum para alırlar mı lütfen cevaplarsanız sevinirim ... Teşekkürler....
Şuan hangi ildediniz ve nasıl kırıldı? Kullanıcı hatası ise kuşkusuz servis para isteyecektir.
Aydın ve nasıl kırıldığını bilmiyorum :( sabah okula götürcektim bilgisayarı baktığımda kırılmıştı ...
arkadaşım acaba hani kaç para alırlar alt kapak için bir bilgin varmı ? Garantinin üstünde İstanbuldan kaşe vurulmuş ama bilmiyorum ... teşekkürlerrr
Kaşenin nerede vurulduğu önemli değil. Siz Teknik servis ile telefonla görüşün ve menteşenin kendiliğinden kırıldığını anlatın. Ücretsizde yapabilirler.
İnşallah Kardeşim Sagol Allah Razı Olsun :|
abimin Asus minibook vardı aynısı oldu değiştirdiler ücretsiz ve + pilini 4 ten 8 cell yapmışlar... Asussun servisini beğeniyorum inşallah öyle çıkar...
başka yorum yapcak yok mmmmu=
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme