Şimdi Ara

Lenovo G560 Kullanıcıları Paylaşım Derneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
29.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cool Boy

    Peki arkadaşlar birşey soracağım. Ben ürünü yaklaşık 1.5 hafta önce kadar hepsiburada.com'dan aldım direkt hepsiburada.com'la mı iletişim kuracağım yoksa lenovo teknik servisi ile mi? Bir de birebir değişim için zaman süreci ne kadar bilgisi olan varmı?


    1 Aylık sure zarfında ve tabı dogru bır sekılde elıne ulasmıs gercek faturan varsa urunu ılgılı yere goturup bırebır degısım talebınde bulunabılırsın arkadasım.Yınede nıhaı kararı teknık servıs verıyormus ama musterının ve cıhazın yenı olusunuda goz onunde bulunduruyorlar.
    1 Ay'ı gecmıs cıhazlarda bırebır degısım talebınde bulunamıyorsun.Garantı kapsamı boyunca aynı sorunu en az 3 kez tekrarlaması sartıyla urunun bırebır degısım hakkına sahıp olabılırsın.
    Nacızane sana tavsıyem Lenovo Turkıye ıle gorusmendır.Onlar senı yonlendıreceklerdır.Almıs oldugun fırma ıle bu servıs konusunda ugrasma ıstersen cunku sen oraya onlar fırmaya fırma onlara ve onlarda sana yollayacaklardır kı buda anlayacagın uzere zaman kaybıdır.




  • "SercY" arkadasım bende aynı sekılde "refurbished" cıhaz olma durumundan suphelenıyorum.Dun gıtmıs oldugum yerde bu konununda bahsı gecmıstı..Dun bana bugun yolladık faturanızı dıyen kısı daha sonrakı aramalarımda ıse bır hafta once yolladık dedı.Ortada bugun ıtıbarıyle hala fatura yok.Faturan olmadan bırsey yapamayacagından faturanı temın etmeye calıs tabı bu fırmayla pek usulunce olacak gıbı degıl ya hadı hayırlısı.ve sonrada sorunlarınla ılgılı gorusmek uzere Lenovo Turkıye yı bı aramanı tavsıye ederım.
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/113828/lenovo-g560-59-052998-.aspx su an bestbuyda 999 tl arkadaslar baslangıc ve orta sevıye ıcın alınacabılecek bır cıhazmıdır yoksa bıraz daha bekleyelım mı bekle bekle nereye kadar bır de o var...

    oyun yok sadece basıt ısler ve offıce ınternet amaclı arada flım dızı ızlerız ve mackolık ıddaa ıslerı yapılacak deger mı yoksa bekleyelım mı ?
  • exa'dan salı akşamı sipariş ettiğim laptop bugün elime geçti, yurtiçi kargo'nun dün teslim etmesi gereken evime sadece 15 dk uzaklıkta, sonunda gidip kendim aldım. Gerçi orası başka bir şikayet konusu ama exa elinde bulunmayan ürünü sadece müşterisi için başka bir firmadan temin edip bana ulaştırdı. Müşteri memmuniyeti diye ben buna derim. Bu yüzden Exa harici bir yerden alışveriş yapmıyorum pc & parçalarında.

    Neyse konumuza dönersek Lenovo G560A 59-041495 i5-430 4GB 320GB 15.6'' modelini aldım.
    1.Arkadaşların dediği gibi pikseller arası boşluk yok.
    2. evet kolon yerleri az tutturma gibi duruyor.
    3. gerçekten SESSİZ bir ürün, hiç ses çıkmıyor. Sadece dvd okuyucu biraz heyecanlı gibi, lg cd-romlara benziyor, birden şaha kalkıyor.
    4. ısınma problemi yok. 3 saat boyunca aralıksız aldığım gibi çalıştırdım. Aynı geldiği sıcaklıkta idi. 3 saatten sonra biraz ısındı oda önemli derecede değil, halada çalışıyor.

    şu an win7 32 bit kurulu, yanına 64 bit win7 ve ubuntu ilave edeceğim.

    Eğer elektronik eşyalar konusunda kendinizi şanslı hissediyorsanız. KESİNLİKLE almanız gereken bir ürün. Ürün gerçekten iyi derecede şu an, herhangi bir sorun olursa buradan paylaşacağım.




  • Cigazin fotograflarini paylasabilimisiniz simdiden tskler
  • felix59, seni de listeye ekledim.

    makovad, fotoğraflarına bakmak yerine youtube dan g560 yaz, karşına çıkan video incelemelerini izlemeni tavsiye ederim. Makineye daha fazla hakim olabilirsin. Bu arada dediğin işlemler için bu alet yeter de artar bile. Hatta yazdıklarından fazlasını da yapar.

    Arkadaşlar tüm sürücüleri kurdum ancak bir tek "PCI Basit iletişim denetleyicisi" denilen şeyin sürücüsünü bulamadım. Bu neyin nesidir ve bir de sürücüsünü bulabilen ve yükleyebilen var mı?

    Bir de hard disk'in diğer 30 gb lık bölümüne nasıl ulaşabilirim? c: 238gb , d: 29gb br de dik yönetiminde 30gblık bir alan gözüküyor. O kısma nasıl ulaşıp, aktif hale getirebilirim? 1gblık recovery kısmını kastetmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makovad

    http://www.bimeks.com.tr/urun/113828/lenovo-g560-59-052998-.aspx su an bestbuyda 999 tl arkadaslar baslangıc ve orta sevıye ıcın alınacabılecek bır cıhazmıdır yoksa bıraz daha bekleyelım mı bekle bekle nereye kadar bır de o var...

    oyun yok sadece basıt ısler ve offıce ınternet amaclı arada flım dızı ızlerız ve mackolık ıddaa ıslerı yapılacak deger mı yoksa bekleyelım mı ?


    Bak alternatif olarak buna da bakabilirsin. Fiyat özellik iyi görünüyor.
    http://www.pcdepo.com/asp/product/77907/DELL-INSPIRON-5010-C37F33-CORE-I3-370M-3GG-DDR3-320-GB-HDD




  • g560 kullanıcıları neredesiniz?
  • buradayım kardeş :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genelge

    buradayım kardeş :)



    Su sorularım hakkında bir fikrin var mı?
  • hdd de bende bulamadım o bölümleri
    diğer pci denetleyicisimidir nedir onada pek önem vermedim açıkçası. biraz araştırma yaptım. fax modemle alakalı gibi bişeyler gördüm. zararıda yok. öyle bıraktım kaldı :)


    çözüm bulan olursa paylaşsın lütfen
  • Paylaşım durdu,herkes sessizliğe büründü :)
  • BLUESTREAM, burdayız merak etme , sendeki gibi hdd bölümlerine hiç bakmadım. direk hepsini silip kendi istediğim gibi kurdum. Şu an 1 adet ölü pikselim var yeni farkettim, ps de tasarıma bakarken. win7 türkçe 32 bit kurulumunda bendede hata verdi sürücülerde. Ancak 64 bit win7 de aynı cd den kurarken hata vermedi. Şu an herhangi bir problem yok. ısınması yok. hdd den ses çok nadir geliyor. sanırım belli dosyaları cachelemeye kalkarken oluyor. 1-2 oyun kurdum. sadece o zaman ses geldi. Eclipse, Netbeans, n++ gibi programlarla çalışırken, 3 saat 25 dk yı gördüm Photoshop'ta çalışırken 1 saat 30 dk ortalama. Acer marka başka laptop ile yan yana koydum. aynı kapalı oda da lenovo 2 katı daha fazla ağ buldu. (acer 6, lenovo 14)Zaten acer markasının laptoplarında kablosuz problemli. Diğer tuhaf yanı 64 bit win7 kurdum. internetten güncelledi, 30 günlüktü, otomatik aktive oldu, anlamadım onu, gün falanda sormuyor. sistem puanı 4,9 verdi. dikkatimi çekenler bu kadar şimdilik.




  • benim G560'da touchpad sorunu var ne yapmam gerekir windows7 kullanıyorum sizlerde aynı sorun varmı Elan smart yüklü driver
  • felix,sanırım sonuç olarak memnunsun notebooktan.


    mayrukcan, Touchpad ile ilgili nasıl bir problem yaşıyorsun?
  • Merhabalar,

    Bios sürümü 2.08 'de fan hiç durmuyor. çözüm için yardımcı olabilir misiniz?

    Teşekkürler...
  • En son sitede olan sürünmedn mi bahsediyorsun? Ben yükledim ve fan zaman zaman devreye giriyor.
  • arkadaşlar windows 7 ultimate kullanıyorum bir sorum olacak gülmeyin(teknik konulardan pek anlamıyorum) ram miktarı 4gb, yalnız kullanılabilir ram miktarı ise 2.99 yazıyor bunun sebebi nedir acaba?
  • wi7 32 bit kurulu işletim sisteminde maksimum 3gb destekleniyor. 64 bit win 7 yüklersen 4gb görünecektir. Ancak bu sefer de tüm mevcut programlarının 64 bit uyumlu olması lazım ki ben sırf bu yüzden 32 bit e döndüm.
  • TOUCPAD DE TAKILMALAR VAR. SAĞ VE SOL TUŞ BASMADA ÇOK ZORLUK YAŞIYORUM. MOUSE İŞLEM YAPMIYOR (TOUCPAD) ÖZELLİKLE METİN İÇİNDE KOPYALAMALAR YAPARKEN DURUP KALIYOR ELİMİ TEKRAR KALDIRIM BASMAM GEREKİYOR. SAĞ TUŞ VE TUŞLAR TAKILIYOR YANİ KENARLARDAN ALGILAMIYOR. G560 TÜM PARÇA TOUCPAD. SERVİSE GÖNDERDİM HİÇ BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEYEREK GERİ YOLLADILAR:( :( :( BU PROBLEMDEN YAŞAYAN VARMI?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.