Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
27
Favori
124.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba,
    lenovo g510 laptop sahibiyim. ram almak istiyorum. çok da anlamam ama hangi ürünü almam gerekiyor. takacak arkadaş var ama hangi ürünü alacağımı bilmiyorum :)

    uygun bir ram linki verirseniz alayım.

    edit: şu ürün uyumlu mudur?http://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-kvr16ls118-8gb-ddr3l-pc3l-1600mhz-135v-notebook-bellek-P118635330



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 11 Temmuz 2017; 11:31:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston

    Hocam ben sadece İntel' i kullanmak istesem ne yapmam gereklidir?

    O konuda bilgim yok hocam pek. Ben sadece aygıt yöneticisinden amd surucusunu komple kaldırmıştim. Sonra windows updateyi kapatmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston

    Hocam Windows 10' da mı kapattınız güncellemeleri?

    Evet. İnternette bi ayar vardı onu yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston


    quote:

    Orijinalden alıntı: MissMacHoOo


    quote:

    Orijinalden alıntı: SEANKingston

    Hocam ben sadece İntel' i kullanmak istesem ne yapmam gereklidir?

    O konuda bilgim yok hocam pek. Ben sadece aygıt yöneticisinden amd surucusunu komple kaldırmıştim. Sonra windows updateyi kapatmıştım.

    Hocam ben de aygıt yöneticisinden AMD sürücüsünü kaldırdım. Şuan hala ısınıyor ama daha az ısınıyor artık.

    Kafama takılan şey sürücüyü kaldırınca bir daha aygıt yöneticisinde görünmedi, önceden " Devre Dışı Bırak " seçeneği de vardı. Ben bu seçeneği kullanmdan direkt sürücüyü kaldırdım. Tamamen devredışı kalmış mıdır AMD?

    Ben bu şekil yaptığımda tamamen devre dışı kalmıştı. Gerçi laptop şuan tamircide. Anakartta baya ağır sorun varmış. Adam parça değiştire değiştire bir hal olmuş ama halen çözememiş. Eğer olmazsa mecburi anakart değiştireceğim. İkinci el anakartı da nerden bulurum hiç bilmiyorum.




  • Benim eski cihazın anakartını 325 liraya n11 üzerinden değiştirttim. Üzerindeki ekran kartı 8750M idi fakat artık R5'li olan versiyon oldu. Şuan anneme verdim o kullanıyor memnun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EniqmaticTr

    Benim eski cihazın anakartını 325 liraya n11 üzerinden değiştirttim. Üzerindeki ekran kartı 8750M idi fakat artık R5'li olan versiyon oldu. Şuan anneme verdim o kullanıyor memnun.

    Gittiğim bilgisayarcı tamir etmek için uğraşıyorum dedi. Şuan beklemedeyim bakalım. Eğer olumsuz haber gelirse bende anakart bakmaya başlayacağım.
  • laptopu alalı 3 yıl oldu format atmak istiyorum 8.1 pro mu Windows 10 mu önerirsiniz ?

    windows 10 atınca kasma olur mu ?
  • Merhaba. Yaklaşık bir yıl önce HDD'yi SSD'ye yükselttim. Format attıktan sonra Intel ekran kartını ve diğer driverları kuruyorum. Ancak AMD driverını kurarken pat diye görüntü donuyor. Bakın bilgisayar donuyor demiyorum, görüntü donuyor, bunu nasıl anladın derseniz test yaptım bir sürü, arkaya işlemler açıp. Elimde 4 adet farklı driver sürümü var AMD'nin. Bunlardan birisi 20 Nisan 2016 sürümlü olan 16.4.2. Bu ve önceki sürümleri kurarken dediğim sorun oluşmuyor. Ama sonra çıkan her driverda aynı sorun oluyor ve tekrar format atmam veyahut AMD'yi devredışı bırakmam gerekiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bile giriş ekranında görüntü donuyor yine. HDD takılıyken böyle bir sorun yok, yalnızca SSD'de oluyor. Buna ne sebep olabilir?
  • Bende G510 kullacısıyım. Bilgisayarımda 4 gb ram var ve ben 4 gb daha ram almak istiyorum ama ramin özelliklerini bir türlü bulamadım. Daha önce değiştiren ya da yeni bir tane takan oldu mu acaba
  • Arkadaşlar merhaba lenovo g510 laptopun açılıştan 2 dk sonra ekran donuk bir şekilde kalıyor hdd si bozulmuştu ssd taktım sorun nedir ve çözüm önerisi için yardım edin plss.
  • abdi55 A kullanıcısına yanıt
    orjinal remi 1600 dir.üzerinde samsung 1600mhz 4gb.ram vardır.aidata64 indirp bakabilirsin
  • Yıl olmuş 2018 hala g510 kullanıcısıyım İsteğim dışında Bilgisayar Windows 10'a geçti ve hiç memnun değilim.Hep mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı sıfırlamaktan artık çok bunaldım.Windows 8'e geçmenin bir yolu yok mu??? Bilgisi olan varsa bilgilendirir mi
  • G510 Kullanıcısıyım

    Autocad 2018 yükleyeceğim kasmadan çalışır mı ?

    Daha önce çalıştıran var mı ?

    Not: Windows10 pro

    Edit: Çalıştırdı sıkıntı olmadı, gayet hızlı işimi görüyor. Çok ayrıntılı taramalar yada fazla tefriş olursa filan hafif bi kasıyor onun dışında çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 4 Mart 2018; 19:54:58 >
  • Bendede i7 g510 var acaba pc eskidi mi kanı gibi resmen kağıt üstü özellikler kötü gibi durmuyor sanki ama ssd falan mı taktırsam (bu arada windows 10 dan geri dönüş düğmesiyle windows 8 e döndüm şimdi tekrar 10 a dönemez miyim bir kere kurmuş olmam lisanslama sıkıntısını çözmez mi?)



    LENOVO G510 CORE İ7 4700MQ 2.4GHZ-8GB-1 TB HDD-15.6-2GB-W8.1 NOTEBOOK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 4200 500gb modeline sahibim. Bilgisayar başlata bastığımda küçük ışık yanıyor fakat ekran açılmıyordu. 1 2 saat sonra açılıyordu bilgisayarcıya verdim çipset değişcek dedi.

    İnternettede araştırdım çipset değişse bile 6 ay dayanıyomuş ve tekrar bozuluyormuş.

    Aynı durumu yaşayan varmı ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranim kırıldı uygun fiyat çıkma yada yan sanayi 15.6 g510 a uyacak 40 ekran lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar win 8.1 de fortnite oynanmıyordu 5 fps en düşük ayarlar 800 pixel de bile oynamıyordu win 10 a geçtim şuan mid ayarlarda 1280 pixel 30 40 fps alıyorum. grafikleri düşürürsem fps artıyor. Neden böyle oldu acaba gerçekten çok şaşırdım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xeriphas

    Merhaba. Yaklaşık bir yıl önce HDD'yi SSD'ye yükselttim. Format attıktan sonra Intel ekran kartını ve diğer driverları kuruyorum. Ancak AMD driverını kurarken pat diye görüntü donuyor. Bakın bilgisayar donuyor demiyorum, görüntü donuyor, bunu nasıl anladın derseniz test yaptım bir sürü, arkaya işlemler açıp. Elimde 4 adet farklı driver sürümü var AMD'nin. Bunlardan birisi 20 Nisan 2016 sürümlü olan 16.4.2. Bu ve önceki sürümleri kurarken dediğim sorun oluşmuyor. Ama sonra çıkan her driverda aynı sorun oluyor ve tekrar format atmam veyahut AMD'yi devredışı bırakmam gerekiyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda bile giriş ekranında görüntü donuyor yine. HDD takılıyken böyle bir sorun yok, yalnızca SSD'de oluyor. Buna ne sebep olabilir?
    Hocam düzeltebildiniz mi Aynı sorunu bende yaşıyorum R5 M230 driveri kuramıyorum. Görüntü donuyor açılmıyor araştırdım çözümü yok gibi. İşin garibi bilgisayarda açılmıyor kapatınca

    Edit: Sonra Güvenli modda çalıştırıp Display Driver Unistaller Yükledim güvenli modda sildim. Sonra açıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 20 Ekim 2018; 19:33:2 >




  • HugenkuL7 H kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştım, Lenovo desteğiyle, forumdaki kişilerin çözümleriyle denemeler yaptım ama hiçbir şey işe yaramadı. Sonunda Bios'tan AMD ekran kartını tamamen devre dışı bıraktım ve yalnızca LoL oynadığım, o da Intel ekran kartında sorunsuz çalıştığı için o bilgisayarı kullanmaya bırakana kadar öyle kullandım.
  • Lenovo G510 Amd R5 M230 driver sorununu çözüldü arkadaşlar artık Amd ekran kartı çalışıyor.

    Nasıl mı ? Şu konudakileri yaptım.Ama bir kaç farklahttps://forum.donanimhaber.com/lenovo-g510-amd-r5-m230-driver-sorunu--114437883
    Biraz Göz atın. Sonra buraya bakın özetleyim.


    Biosu güncelledim Not: Lenovo sitesinde Windows 8.1 olanda bios çıkıyor onu indirdim.
    Burdan indireceksinizhttps://pcsupport.lenovo.com/at/tr/products/laptops-and-netbooks/lenovo-g-series-laptops/lenovo-g510-notebook/downloads

    Sonra Yine burdan Amd ve İntel driverini indiriyoruz. Amd'nin kendi sitesinden indirmeyin olmuyor.


    Sonra Display Driver Uninstaller programı ile amd'yi sildim. İnteli ekle kaldırdan sildim.
    Yerel disk Cdeki dosyaları temizledim.

    Sonra Kayıt defteri düzeltici bir program ile düzelttim

    Yeniden başlattım

    Sonra Virüs programlarını duraklattım.

    Önce inteli Yükledim Yeniden Başlattım

    Sonra Amdyi yükledim

    İşte Düzeldi.

    Edit: Windows 10Pro kullanıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HugenkuL7 -- 27 Ekim 2018; 10:13:45 >




  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.