Şimdi Ara

Lenovo F800 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Lenovo F800 İncelemesi Lenovo F800 İncelemesi


    Akıllı telefonlar ve tabletlerin yoğun biçimde kullanılmasından sonra taşınabilir depolama için kullanılan harici disklerin güncellenmesi gerekti çünkü bu tür mobil cihazlarda kablolu değil kablosuz ağlar bizlere gerekli olan bağlantı çeşidi.
    Aynı zamanda dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda da kablosuz ağ imkanı bulunduğu için tek bir disk alıp tüm cihazlarınızla birlikte kullanmak istemeniz gayet doğal. Tamamen bu amaca yönelik çevre birimlerinden biri olan Lenovo F800 modeli, bilgisayar dünyasının en popüler ve lider isimlerinden Lenovo tarafından geliştirildi.


     Lenovo F800 İncelemesi Lenovo F800 İncelemesi



    Lenovo F800’ün kabiliyetleri genel olarak iPhone, iPad, android tablet ve telefonlar ile farklı türden cihazlara ses, görüntü, medya dosyaları sunmak ve yedeklemek diyebiliriz.
    İçerisinde 2.5 inç boyutlu SATA sabit diski bulunan ve özel devresi sayesinde kablosuz erişim imkanı sunan Lenovo F800’de dahili şarjlı 4000 Mah batarya da yer almakta. Mobil cihazlarınızın bataryasını doldurmak için harika olan bu ürünün avantajı son derece ufak, hafif ve kompakt yapıda olması. Bu çıkışın güç değeri ise 5volt 1amper değerinde. Ortalama bir akıllı telefonu 2kez tam doldurabilecek güçte diyebiliriz. İçerisinde bulunan dahili batarya sayesinde cebinizde ya da çantanızda taşıyıp yolculuk esnasında kullanmanız da mümkün.

     Lenovo F800 İncelemesi Lenovo F800 İncelemesi Lenovo F800 İncelemesi





    Lenovo F800 dahili bataryasından dolayı normal 2.5 inç harici diskler kadar inceliğe sahip olmadığını söyleyebiliriz. 1TB 5400 Rpm Sata diske sahip olan Lenovo F800’ün üzerinde USB 3.0 bağlantısı yer almakta. Bu sayede yüksek hızda veri alışverişi yapıp içini doyasıya doldurabilirsiniz.


    Satın alma linki :http://www.n11.com/arama?q=lenovo+f800&srt=PRICE_LOW



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 22 Nisan 2015; 12:56:07 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.