Şimdi Ara

Lenovo-Dell-Asus arasyndan seçim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    google da şu şekilde arama yaparsan, sitedekilerin görüşlerini okuyabilirsin ; pcdepo dh site:forum.donanimhaber.com

ya da direk link:https://www.google.com.tr/search?q=pcdepo+dh&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr-TR:unofficial&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=rMcEVNvJNaeG8QezwYD4Ag#q=pcdepo+dh+site:forum.donanimhaber.com&rls=org.mozilla:tr-TR:unofficial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 1 Eylül 2014; 22:24:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: claude

google da şu şekilde arama yaparsan, sitedekilerin görüşlerini okuyabilirsin ; pcdepo dh site:forum.donanimhaber.com

ya da direk link:https://www.google.com.tr/search?q=pcdepo+dh&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr-TR:unofficial&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=rMcEVNvJNaeG8QezwYD4Ag#q=pcdepo+dh+site:forum.donanimhaber.com&rls=org.mozilla:tr-TR:unofficial

iyi diyende var kötü diyende var pcdepo için anlamadım vallaha.

• SercaN__ kullanıcısına yanıt
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 19 Ağustos 2015; 21:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Asusa karar kıldım gibi ama nereden alıcam ona karar veremedim ebrar pcdepo sadecenetbook bide nova var sanırım.Varmı daha önce alan buralardan pc ?

İkisinde de alışveriş yapmadım. Fakat ben de alışveriş yapacağım için araştırma yaptım. Ben araştırmalarım doğrultusunda ebrarda karar kıldım. Dilerseniz siz de öyle yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recece

quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Asusa karar kıldım gibi ama nereden alıcam ona karar veremedim ebrar pcdepo sadecenetbook bide nova var sanırım.Varmı daha önce alan buralardan pc ?

İkisinde de alışveriş yapmadım. Fakat ben de alışveriş yapacağım için araştırma yaptım. Ben araştırmalarım doğrultusunda ebrarda karar kıldım. Dilerseniz siz de öyle yapabilirsiniz.

Teşekkür ederim.Az buçuk araştırmamda ebrar biraz daha içime sindi sanki.Sanırım bende öyle yapacağım.
  • willistanbul kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yaklaşık bir aydır falan laptop araştırması yapıyorum ve araştırmalarım genelde bu forumda bazen de başka yerlerde oldu. Öncelikle daha önce hp marka laptop kullanmadığımı belirteyim. Fakat -memnun olanı da vardır tabi- ama genel kesim memnuniyetsiz. Isınma sorunları gibi şeyler olduğunu söylüyorlar. Bu konuda üst mesajlarda belirttiğim asusun bi modeli var senin bahsettiğin asustansa benim önerdiğim hem işlemci hem ekran kartı açısından daha performanslıdır. Kasa kalitesi falan aynı zaten ikisi de x serisi. Ebrardan alışveriş yapmadım. Fakat yapanlar olmuş. Hatta belirttiğim asus modelini sipariş edenler forumda bahsettiler. Siteyle bir sorun yaşamadıklarını ve aldıkları üründen de memnun olduklarını söylediler. Tavsiyem ebrardan bahsettiğim modeli alın. Zaten vatan gibi yerlerden bence alışveriş yapmayın. Bence gereksiz yere fazladan para alıyorlar. Tercih sizin.

Umarım sorunsuz ve hayırlı olur. Hangisini sipariş vereceksiniz?
  • quote:

Umarım sorunsuz ve hayırlı olur. Hangisini sipariş vereceksiniz?

Şu meşhur asus x550 jk olanı.Forumda en popüler bu sanırım bu aralar.
    Aynen ben de yarın sabah saatlerinde ebrardan bu ürünü sipariş vericem. Umarım memnun kalırız. Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Aynen ben de yarın sabah saatlerinde ebrardan bu ürünü sipariş vericem. Umarım memnun kalırız. Hayırlı olsun şimdiden.

Aynen bende sabah saatlerinde vermeyi düşünüyorum siparişi.Yinede her ihtimale karşı sordum stok durumunu.İnş. hayırlısı olur artık.
  • bilgilendiriniz lütfen beyler, takipteyim
  • Şu an beklemedeyim ebrar a mesaj attım stok konusunda ne olur ne olmaz diye cevap gelmedi.Birde asusa mesaj attım ram hakkında yazdıkları cevap saçmalık ötesi.Sen ram slotu koyuyorsun yükselt diye.Ama kendimiz yaparsak garanti dışı kalıyormuş haa gidip servise yaptıralım dersen öyle bi hizmetleride yokmuş.
  • Neyse ebrardan aldım artık.Stokta varmış.Bakalım gelince yorum yapacağım pc hakkında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.