Şimdi Ara

Lenovo'dan modüler tablet: ThinkPad X1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo'dan modüler tablet: ThinkPad X1


    Genelde akıllı telefon pazarında yoğun bir şekilde modüler yapıları konuşurken, Lenovo modüler bir tablet duyurusu yaptı. Genelde Lenovo'nun en ince Ultrabook dizüstü modellerini barındıran ThinkPad X1 serisi, artık bir tablet modeline de sahip. 




    ThinkPad X1 tabletinin modülerliği biraz kısıtlı zira donanım bileşenlerinin yükseltilme gibi bir şansı yok. Kullanıcılar tablet için çeşitli genişleme imkanından bu modülerlik sayesinde faydalanıyor. Tabletin alt kısmında yer alan bağlantılar üzerinden projeksiyon, batarya, bağlantı merkezi gibi farklı aksesuarlar takılabiliyor. Lenovo ilk etapta 3 modül hazırlamış.




    Modüllerden birisi cihaza 5 saat ek kullanım, HDMI ve USB 3.0 bağlantıları kazandırıyor. İkinci modül projeksiyon modülü ve HDMI bağlantısı içeriyor. Son modül ise Intel RealSense 3D derinlik algılama kamerası ile geliyor. Bu sayede kullanıcılar nesneleri tarayarak 3D modelleme yapabiliyor. Tablet daha çok Surface modellerini kendisine rakip almış gibi görünüyor.




    12 inçlik ekranında 2160x1440 çözünürlük sunan ThinkPad X1 Tablet, Skylake tabanlı Core m7 vPro yonga setinden gücünü alıyor. 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli m7 yonga setinde 1GHz saat hızında çalışan Intel HD 515 grafik birimi yer alıyor. 4.5W ısıl tasarım gücü ile yonga seti, fan gerektirmiyor. 




    Tablette ayrıca 16GB RAM, 1TB'a kadar PCI NVM depolama seçenekleri, LTE-A desteği, trackpoint barındıran harici ThinkPad klavyesi, toplamda 1Kg ağırlık, entegre arka stand şeklinde özelliklere sahip. Şubat ayında satışa çıkacak ThinkPad X1 modeli 899$ fiyat etiketine sahip. Projeksiyon modülü için 279$, RealSense modül için 149$, batarya modülü için 149$ şeklinde fiyatlar belirlenmiş. Modüller Mayıs ayında geliyor. 

    Lenovo'dan modüler tablet: ThinkPad X1 

     









  • Inovasyon diye ben buna derim. Bide su egpu thunderbird yada isb 3.1 c gpu olayini hallederlerse alinlarindan opecem.

  • Ben hala güzel bir surface varyasyonu bekliyorum. Tabii fiyat daha uygun olmak kaydıyla.

  • Bunlar işe yaramıyor. Ekran eğimini bile istediğim gibi ayarlayamadıktan sonra yemişim teknolojiyi.

  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Şu an alabileceğiniz hiçbir tablet pc size ekran eğimi avantajı sunamıyor zaten. Aykırı oluyor dizaynına. O tür bir eğim istiyorsanız lenovo nun x2xx serisi pc lerine bakabilirsiniz. Kimi tabletten daha hafif, nerdeyse hepsinden daha sağlam ve stabil bir çalışma şekli var. İstediklerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

    Bu tür ürünleri genelde herhangi bir yerde dokunmatik ekranın kolaylığı ve tabletin taşınabilirliği için tercih edenler kullanıyor. klavyesini ise masasına oturduğunda ekranla uğraşmamak için takıyorlar.

    Çalıştığım firmada 40 dan fazla satışçı, 10 dan fazla müdürde tablet pc kullandırıyoruz ve gayet memnunlar. Ekran eğimi ise şuan kullandığım ATIV 7 Pro pc de bile oldukça iyi. rahatsız etmiyor.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl pipo w3 almıştım klavyeli kılıfı da vardı. Tek açıda sabit ve bana dik geliyordu ve buna çok sinir oluyordum. Kullanırken bazen düşüyordu filan. Şuan lenovo yoga 500 14" kullanıyorum. Tamam daha ağır ve kaba ama en azından güçlü ve iyi bir ekran kartı filan da var. Tablet şuan mutfakta tv olarak kullanılıyor.

    Lenovo'dan modüler tablet: ThinkPad X1




  • kesbi kullanıcısına yanıt
    pipo lar sanırım klavye entegrasyonu yarım yamalak olan bir tablet.

    Benim bahsettiğim Helix gibi, Atıv gibi tablet pc formunda satılan, ekran açısı az da olsa ayarlanabilen modeller.

    Helix, Ativ serisi tablet pc lerde i5 - i7 işlemci ssd disk, modeline göre en düşük hd 4100 ekran kartı olan ofis uygulamalarını fazlasıyla iyi çalıştıran formattaki bilgisayarlar. Dediğiniz gibi biraz ağırlar ama oldukça yoğun iş yükünü kaldırabiliyorlar.

    Yoga serisi de zaten ikisi bir arada pc. benim bahsettiklerinden tek farkı ekranın ayrılamıyor olması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.