Şimdi Ara

Lenovo Club (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
2
Favori
57.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde 32 bit ise upgrade edilecekler yazık 100 eur'a. 100 daha veririz hiç olmazsa 64 alırız. tam olarak ne kadar katılır bilmiyorum ama ha 100 ha 250 birde bu yazılımları büyük satıcı firmalardan alırsak 8-12 taksit yaptırırız. bence daha makul.
  • arkadaşlar burayı hep boşluyoruz. lenovoda acronis true image kullanan varmı. ben xp yi yeniden kurdum. ofisi kurdum. nod32 satın aldım onu kurdum. update lerini yaptım. bazı ders programlarım vardı onları kurdum. winrar gibi bazı programları kurdum. acronisi kurdum imaj aldım. benim notebookumu alırken cd vermediler. recovery bölümü kendi içinde dediler. yeniden kurarken o bölümü kullanıyorum. fakat oraya erişemiyorum. acronis ile imaj alırken 2 parti doya yaptı. biri 5 gb yakın 1. bölüm. 2. ise 1.5 gb yakın 2.parti. sanırım bu 2.parti o erişemediğimiz recovery kısmı olsa gerek. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarmı. dün notebookumua vista ya benzetymek için bazı tema yükleyen programlar var ondan yüklemiştim. baktım randımanlı çalışmıyor. ve ie de açılırken active x desteğini aç diye uyarı gelmişti. açıyorum bu seferde bir sayfadan çıkarkan okuma hatası veriyor. her neyse acronisi çalıştırdım. 1. partiyi seçtim.5 gb yakın olanı olsa olsa bu 72 gb c diskimin imajı budur diyerek. şu an imajı aldığım andaki haline döndü. sonradankurduğum hiç bir şey kalmadı. hatta gelenmailller bile silinmiş. şimdi merak ettiğim kısmı 1.5 gb olanparti acaba recovery kısmı mıdır. o ne zaman lazım olur. recovery kısmı bozulduğu zaman mı kullanacağım. arkadaşlar bir de bana recovery kısmını nasıl dvd ye kopyalayabilirim. onu bir dvd ye yazdırıp hdd nin tamamını nasıl formatlayabilirim. lütfen yardım edermisiniz.selamlar

• acronis true image ile imajı nereye aldın. Diski bölmüşmüydün daha önce. C nin imajını farklı bir sürücüye alman gerekir diye düşünüyorum. XP yi yeniden nasıl kurdun. başka bir xp ilemi kurdun. Ama en önemlisi şu imajı nasıl aldın, doğrusu şaşırdım. İmajı kaydettiğin yer olarak nereyi gösterdin. C yi gösteremezsin çünkü C nin imajını alıyorsun. Sonlanmaz işlemin. ama sen yapmısşın bi türlü nasıl yaptığını yazarsan bizde faydalanırız. ha birde sabit diski bölen arkadaşlar varsa nasıl yaptığını ayrıntılı olarak yazsa iyi olur.
    recovery kısmını başlat/tüm programlar/lenovo care/create recovery media' dan yapacaksın. Çıkan arayüzde alttaki seçeneği create media oaln yeri seç. Recovery media yazan yer cd den kurtarma yapman için.

quote:

Orjinalden alıntı: oik
    create
    arkadaşlar burayı hep boşluyoruz. lenovoda acronis true image kullanan varmı. ben xp yi yeniden kurdum. ofisi kurdum. nod32 satın aldım onu kurdum. update lerini yaptım. bazı ders programlarım vardı onları kurdum. winrar gibi bazı programları kurdum. acronisi kurdum imaj aldım. benim notebookumu alırken cd vermediler. recovery bölümü kendi içinde dediler. yeniden kurarken o bölümü kullanıyorum. fakat oraya erişemiyorum. acronis ile imaj alırken 2 parti doya yaptı. biri 5 gb yakın 1. bölüm. 2. ise 1.5 gb yakın 2.parti. sanırım bu 2.parti o erişemediğimiz recovery kısmı olsa gerek. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarmı. dün notebookumua vista ya benzetymek için bazı tema yükleyen programlar var ondan yüklemiştim. baktım randımanlı çalışmıyor. ve ie de açılırken active x desteğini aç diye uyarı gelmişti. açıyorum bu seferde bir sayfadan çıkarkan okuma hatası veriyor. her neyse acronisi çalıştırdım. 1. partiyi seçtim.5 gb yakın olanı olsa olsa bu 72 gb c diskimin imajı budur diyerek. şu an imajı aldığım andaki haline döndü. sonradankurduğum hiç bir şey kalmadı. hatta gelenmailller bile silinmiş. şimdi merak ettiğim kısmı 1.5 gb olanparti acaba recovery kısmı mıdır. o ne zaman lazım olur. recovery kısmı bozulduğu zaman mı kullanacağım. arkadaşlar bir de bana recovery kısmını nasıl dvd ye kopyalayabilirim. onu bir dvd ye yazdırıp hdd nin tamamını nasıl formatlayabilirim. lütfen yardım edermisiniz.selamlar

• şirkette harici bir hdd var 250 gb. usb den taktım oraya imajı kaydettim. onu dvd ye aktarsam sonradan imaj yenilerken görürmü? bazı atrkadaşlar dvd görmüyor diyor. selamlar
  • Denemende hiç bir sakınca yok. DVD ye yazdır. True imaj ile restore edrken DVD yi göster. görürse sorun yok. orda bırak. işlemi devam ettirme. Bu bulduğun yöntem (harici HD ) çoğu kullanıcının işine yarayacak. sağol. Bu sayede elimizde C ve gizli olan sürücünün imajı olduğu için korkmadan partition deneyebiliriz.
    Bu arada Oik kardeş senin pil ne kadar gidiyor. Benimki 2 saat 15 dk. gidiyor. wiraless ve internet açık ve ekran 1680x1050 çözünürlükde.

Ayrıca bazı testler yaptım. SüperPi 1M de 31s çıktı. 2M de ise 1d 12s çıktı. 3DMark2006: 585 çıktı.

Harddisk testlerinde HD tam not aldı.

Dizüstümden çok memnunum. Hiç ısınma yok. Şuana kadarda çok şükür bir sorunla karşılaşmadım. Ama lenovolar zaten kalitesini belli ediyor. Alıp veya inceleyip deneyen, kullanan hemen kaliteyi görecektir.
    Ekran kartı biraz yetersiz gelebilir oyun severlere (oyun haricinde yeterde artar bile ) . Ama zaten laptopu oyun için alıyorsanız ekran kartı 7600 dan aşağı olanlara bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 5 Şubat 2007; 21:22:21 >

• bende memnunum benim pilde o kadar gidiyor. devamlı bluetooth ve wirelles açık. beklemede 10 saat gidiyor. yani bekleme modunda dvd ye kopyaladım ama görmedi. yani denemek için taktım başka bir yol bulmam lazım birisi dvd yakmaktan bahsediyordu roxio ile tam olarak nedir bilmiyorum.selamlar
  • selamlar vista konusunu ne oldu. başvuranlar hazırlık içinde olanlar duyumları olanlar. 64 bite yükseltebilecekmiyiz?
  • Oik kardeş vista için başvurmadım henüz. premum kargo ile 100€ tutuyor. Forumdan okuduğum kadarıyla vista için müracaat eden toshiba kullanıcılarının hesaplarına paraları geri yatmış. birde acedemic yükseltme dvd leri satılıyor Bimeks de falan. 65 $ + KDV . bu daha hesaplı olacak eğer bazı kısıtlamaları yoksa. Oik kardeş senin laptopun HD si ses yapıyormu. HD okuma sesi tıkıt tıkır. özellikle bilgisayarı ilk açınca ve internette sörf yaparken zaman zaman tıkır tıkır ses geliyor. Aynı zamanda güç ışığıda yanıp sönüyor. Şu an norton komple sistemi tarıyor o rırrırııırrrr sesi hep duyuyorum. sessiz ortamda duyuluyor. kardeşimin HP var onda da vardı aynı ses. İlk aldığımda sistem yüklenirken Bimeksde sormuştum normal HD sesi demişlerdi. forumda bu tıkır tıkır ses geldiğini söyleyen başka marka kullanıcıları da var.

quote:

selamlar vista konusunu ne oldu. başvuranlar hazırlık içinde olanlar duyumları olanlar. 64 bite yükseltebilecekmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 23 Şubat 2007; 18:43:50 >

• benim notebookta böyle sesler yok. normal çalışma sesi var oda kulağımı dayadığımda duyuyorum. birde bazen cd taktığımda cd eski ve çizikse onu okurken ses çıkarıyor. oda hani takılma gibi o bölümü geçtiğinde normale dönüyor. üzüldüm şahsen garanti süresi bitmediğinden görüştün mü aldığın yerle bir şey diyorlarmı? selamlar
  • sony kadar pahalı bir alet ama sony nin en azından bi ekranı var parlamayan ama görübtü kalitesi hd kadar olan...bunun neyi var allah aşkına gidip bu kadar vermeyin..
  • Bimeks den almıştım. Ses için normal HD sesi dediler. istersen servise gönderelim dediler ama gerek yok bazı firmalara harddiske yalıtım yapmıyor onların sesi duyuluyor, yalıtım yapılan ses vermiyor ama onlarda ısınıyor dediler mantıklı geldi. sessiz ortamlarda tıkırı tıkır ses rahatsız etmiyor değil. Alalı 1 ay oldu henüz. Harddisk programları ile test ettim. hergangi bir olumsuzluk çıkmadı. hatta tüm test programlarından en iyi performans notu aldı.
    quote:

benim notebookta böyle sesler yok. normal çalışma sesi var oda kulağımı dayadığımda duyuyorum. birde bazen cd taktığımda cd eski ve çizikse onu okurken ses çıkarıyor. oda hani takılma gibi o bölümü geçtiğinde normale dönüyor. üzüldüm şahsen garanti süresi bitmediğinden görüştün mü aldığın yerle bir şey diyorlarmı? selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 23 Şubat 2007; 18:44:55 >

• bunun ekranıda sony ekranı gibi güzel. sony nin ayrıca core2duo 64 bit işlemcili notebook ne fiyat? ayrıca sony laptoplardan şikayeti olan da bir hayli fazla ısınmasından başlıyorda diğer kısımlarıda dahil. tabiiki sony daha kaliteli ve albenisi olan marka. lenovo nun bu konfigrasyonu olan bir sony 4bin küsur ytl yani 3 katı nerdeyse. benimde param olsa bende sony alırdım. ne yapalım arkadaş paramız bu kadar. size samimi söylüyorum sony i ayır, dell toshiba ile hemen hemen aynı kalitede diğerleri ile kıyaslamam bile . vatan bilgisayarda notebıık bakarken üstten elimle yokluyordum 3-4 saat açık vaziyette kalan notebookların üstü bile sıcaktı. 14-15 saat açık kalıyor ofis olarak saatlerce çalışıyor ılık bile sayılmaz sıcaklıktan eser yok. başka parmak izi okuma, kamera, dvd double leayer, 4 usb , kart okuyucu, eksikliklerimi ? benimkinde ses öyle bangır bangır değil, ekran kartı 128 mb. paylaşımlı başka benim için eksikliği yok selamlar. bazıları pentimum m işlemcili sony almaya devam etsin.

• Lenovo kullanan arkadaşlar. HD sesi için bazı testler yaptım. Test sonuçları mükemmel. HD life ile performans/sessizlik düğmesini kapatıyorum. Ses kesiliyor. Anlaşılan harddiski performans ayarında olduğu için okuma sesi duyuluyor. performans kapatıyorum ses hiç duyulmuyor. Buraya resimleri ekleyeceğim ekleyemezsem link vereceğim.

http://rapid share.tv/999846

Lenovo Club

• Buda harddisk benchmark testi

Lenovo Club
  • Bozuk sektör taraması

Lenovo Club
  • HD Tune health

Lenovo Club
  • Süper pi : 1M de 31 saniye

Lenovo Club
  • Lenovo N100 sahibi arkadaşlar. Bilgisayar açılırken F1 tuşu ile bios ayarlarına girip bios sürümüne bir bakarmısınız. Lenovonun sitesinde bios update çıkmış.
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67008 ben indirdim kurdum ama bendeki bios sürümü hala 2.03 (61ET34WW) gözüküyor. Sitede 3.0 sürümden bahsediyor. Güncelleme ile Harddisk menüsünün geleceği yazıyor. Bir gözatın derim.
  • arkadaşlar vista upgrade işini ne yaptınız? bendeki home türkçe. ingilizce upgrade alsam sistemi ingilizceye çevirirmi? sistemde bozukluk olurmu? ingilzcede olsa kullanırdım.selamlar
  • arkadaşlar bu lenovonun v100 modeli 12.1" olanı inceliyorum buara alabilirim.
    Bir bilginiz duyumunuz varmıdır bu alet hakkında?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=101&productid=bd70474
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.