Şimdi Ara

Lenovo C340 tavsiye eder misiniz, yoksa alternatif nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nicomedian

    Merhaba, çok memnunum. Yoğun kullanıldı bu dönemde, hiç sıkıntı yaratmadı. Bir üst mesajda yazdığım modelini aldım, ona göre konuşuyorum. Bence dediğiniz şartlarda hiç sıkıntı çıkarmaz ama kullanım amacına göre forumdan belki daha f/p tavsiyeler çıkar, ayrı. Ben kalemini çok kullandım bu süreçte ve o konuda çok memnunum. (Pili biraz daha uzun ömürlü olsa daha iyiydi, ayrı)
    Kalemin pili ne kadar gidiyor?
  • Ben de bugu 2. El C340-14IML 81TK I7 10510U 8GB modelini aldim. Arastirdigim kadari ile 2 ram soketinden biri 4gb gömülü imis. Yani upgrade icin sadece 1 ram takabiliyoruz. Bazi sitelerde maksimum 16 gb diyor bazisinda 20gb. Bunu okuyunca yikildim. 32gb yapmak istiyordum. Bu konuda bilgisi olan var mi? Ne sacma is yahu? I7 10. Nesil islemci var. En fazla 20 gb mi 16gb mi ne oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturkmen kullanıcısına yanıt

    Çok geç gördüm elbette ama sonradan okuyan falan olur diye cevaplayayım dedim. Pilde Duracell'e geçince öyle böyle farketmedi, çok çok iyi gidiyor pili. Pilini aratınca Gp çıkıyor her yerde. Ne kadar fark edebilir ki diyerek ucuz diye Gp almıştım. Hataymış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.