Şimdi Ara

LENOVO A7010 ANA KONU (Nam-ı Diğer Lenovo K4 Note, Lenovo Vibe X3 Lite) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
10
Favori
20.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s_s64 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim, o zaman a7010u biraz daha inceleyeyim, genel olarak memnun insanlar. Zaten eşimin kullanacağı programlarda belli her türlü işini görür. Ekranın büyük olması yeterli. Umarım doğru tercih olur.
  • valla ben esimede aldim kendimede aldim gayet memnunum ama daha iyi telefonlar alinabilirmi kesinlikle alinir ama ne gerek var... pil teknolojisi ve cipsetler biraz oturana kadar ust duzey cihaz almicam bi sure alirsamda al sat icin alirim baska turlu almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şirket telefon verdiğim için yaklaşık 1 aylık a7010'u satışa çıkardım ancak kullandığım android telefonlar arasında fiyatına göre en iyi telefon.
    yoğun kullanmama rağmen uptime süresi 24. günde.
    3600 tl'lik note 7 bile kendi kendine reset atıyorken bu cihazın böyle stabil gitmesi gerçekten tebrik edilesi.
  • Arkadaşlar ben telefonu bilgisayara bağlıyorum usb kablosu ile telefonda meyda cihazı olarak bağlandı diyor bilgisayarda otomatik kullan da geliyor şu küçük pencere ve bilgisayarım da ise lenovo pc suite adında yanlış hatırlamıyorsam ismini bir cd sürücüsü gözüküyor bu olay bugün oldu neyse kurayim dedim kurdum birşey olmadı dvd okuyucunun olduğu sütun da her usb yi bagladigimda yani telefonu bağlandığım da bu cd sürücüsü geliyor cd nin icinde bir lenovo usb driver yazan setup var birde magic box du yanlış hatırlamıyorsam ismini 2 tane setup var telefona format mı atsam ki sinir oluyorum böyle şeyler çıkınca yardım eder misiniz lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustad, o telefonda default olarak kurulu bir sanal sürücü. İstersen oradan bilgisayarını Lenovo PC Suite kurup telefonunu bilgisayarından yedekleme gibi işlemler yapabiliyorsun.
    Kullanışlı bir program. Yani telefona format atsanda yine gelecek. Lenovo'nun diğer bir özelliği.
  • Yani ona bundan sonra mahkumuz yani
    Ama sevdim yaa şöyle bir dusununce millet yana yana driver arar mesela Samsung bizim ki entegre geliyor ki kullanicim sıkıntıya düşmesin. İlk defa lenovo nun telefonunu alıyorum ama çok sevdim lenovoyu bunu almasaydim asus alacaktim iyiki de asus almamisim da lenovo almisim asus unda hakkını yememek lazım ama adamlar güncelleme sunmuyor bea. o zaman teşekkürler kardeşim yardımın için ben onların hepsini kuracagim bilgisayara

    Telefonu alacak arkadaşlara tavsiyem arkadaşlar kendi fiyatına sunduğu özellikleri bi asus suna lenovo alın pişman olmayacaksınız teminatını forumda görmüşsünüz dür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar ben bugun guncelleme yaptim. 6.0di zaten surumum tekrar geldi 28mb. Yaptim ve telefonda parmak izi ayari gitti kilide parmak izi koyamiyorum i ayar komple gitmis. Guncelleyen varmi benim gibi???? Guncelleme bolumunde hata yaziyor ama tkliyorum son surum diyor. Ve basarili gecti guncelleme. Gitti parmak izi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 670 lirayaa 7010 mu 760 a vibe s1 mi arkadaşlar sizce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 20 Eylül 2016; 7:50:44 >
  • Anlayamadığım bir durum var şöyleki;

    A7000 de Mali T760mp2 Gpu'su varken
    Bir üst model A7010 da Mali T720mp3 Gpu mevcut.

    Şimdi; Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa çok iyi olur

    1) Mali T720Mp3 full HD oyunlarda kasma yapıyor mu? Bence Yapar.Çünkü yabancı sitelerdeki verilere baktığımda T760mp2 37.6 Gflops T720mp3 ise 31.4 Gflops gibi bir değer vardı.

    Böyle olunca da insanın aklına şu geliyor..720p ekrana sahip A7000 de harika işler çıkaran T760mp2 GPU..1080p Ekrana sahip A7010 da ise Akılda kuşku bırakan T720mp3 Gps.

    Oyunlarda Kasma yaşayan Varmı Arkadaşlar ? Özelliklede Ekranı,işlemciyi,ram ve hafızayı Kasan Assassins Creed Pirates ve Assassins Creed Identity Oyunlarda sanmıyorumki A7010 FUll HD deT720mp3'ü ile Sağlam Bir performans versin..

    Velhasıl kullanıcılarda çok açık konuşmuyor bu konuda..Yurt dışı forumlarda GPU ile sorun yaşayan çok kişinin yorumunu okudum..

    Ayrıca yukarıda bir arkadaş VoLTE desteğinin geldiğini söylemiş..Eğer gerçekten geldi ve bu var ise Mükemmel..Ama yine sanmıyorum çünkü LTE Cat 4 modem var içerisinde..ve maksimum 150Mbps.Bu Konuda Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

    Son olarak 670-740-750 gibi fiyatlara bulan arkadaşlar var banada söylesinler teknosadan alacağım 899 TL.Fiyatı indirir mi Teknosa? Çünkü 800 TL'lik Çekim var ancak teknosadan kullanabiliyorum..Şuan Telefonsuzum.Asus zenfone 6'mı servis yapamadı 21.iş günü çek almak zorunda kaldım..

    Hea belirtmekte fayda var..K5 Note Yada K5 Note Plus (32 Gb) ile kıyaslamalar mevcut..Ses olarak A7010'un içindeki Dac 192 Khz/24 Bit desteğine sahip K5 Note ve K5 Plusta Bu yok Sadece Wolfson WM8281 Ses Çipi var tıpkı a7010 da olduğu gibi.ve a7010 1.5 W*2 İken K5 lerde sadece 1.5W...

    Aralarındaki fark ise Ram,işlemci,Metal Kasa,ve 300 Mbps VoLTE desteği...K5 note 999,K5 Note Plus 1099 TL..Bence değmez A7010 çok daha mantıklı..K5 Note alan arkadaşlarada ayrıca geçmiş olsun 100 TL farkla parmak izi ve 32 gb hafıza seçeneğiyle K5 Note Plus vatanda satışta.

    Neyse fazla uzattım sanırım; teknosadan indirime falan girerse bir Müslüman haber etsin..Saygılarımla Dostlar.




  • torrentfilm T kullanıcısına yanıt
    Kardesim bende parmak izi çalışıyor ama güncelleme kısmında hata yaziyor ayni :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum olacaktı rehbere kişi eklerken kayıt yerini soruyordu sim1 sim2 tel hafıza olaraktan bende şuan sadece sim2 seçili onu nerden değiştirebilirim ayarlarda bulamadım hep sim2 ye kayıt ediyor. Teşekkür ederim şimdiden.
  • Bende artık aranızdayım..Cihazımı bugün aldım çok şükür.
  • Retricada neden ön kamera karanlık gösteriyor bilgisi olan var mı ? Onun dışında az ısınan ama fiyatına değer telefonlardan biri a7010 kesinlikle almanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eRBAa.

    Android 6 219 uncu güncellemesiyle telefon daha stabil bir hale geliyor. Kamerası kendi yazılımıyla pek iyi değil open camera önerebilirim çok güzel çekimler yapıyor. Yeni güncellemeyle parmak izi okuma titreşimi değişmiş daha anlaşılır olmuş. Ekran titremesi yok. Ses ile ilgili bir sıkıntı yok. Batarya süresi güzel bataryayı bitiren wifi sorunu android 6 için standart konum kısmından kapatabilirsiniz. Android altıda ram tüketimi yüksek ancak telefon bunu daha hızlı işlem yapabilmek adına tutuyor herhangi takılma donma dolma gibi bir sıkıntı oluşmuyor. Bilgisayar xp mantığıyla boş ram iyidir diye düşünmek yanlış olur. Snapchat ve instagram sorunu yaşamadım. A7000 ile arasında ekran vs çok fark var.

    Android 6 219 uncu güncellemesi dediğiniz nerde yazıyor bu? bende an itibariyle;


    Ana Bant Sürümü;
    K5.ROW.M.LWG.V14,2016/08/10 11:43

    çekirdek sürümü;
    3.18.19+

    Sizde de Böylemi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samuel34

    Arkadaşlar 28mb lık güncelleme ile ekran titremesi kayboldu gibi başka bir yenilik var mı görebilen oldu mu ?

    Ayrıca transmitter özelliği konusunda bilgisi olan arkadaş var mı ? Engineer mode girince menü var yani bu cihazda olduğu anlamına geliyor radyo gibi açmak gerekiyor ama bir türlü beceremedim eski bir lenovo cihaza ait apk buldum onuda app dosyasına kopyalamak için root istiyor o işlemi yapmadan çözüm bilen yada ulaşabilen lütfen bilgilendirsin.

    Yabancı forumlarda kaba taslak görebildiğim üzere yazılım güncellemesi ile VoLte özelliği kazandırılması olabilirmiş bu da güzel haber bence.

    VolTe Gelirse Tadından Yenmez Hocam.Şu herkesin dile getirdiği 28 mb'lık güncelleme nedir ? sanırım bana gelmedi o
    Sürüm notlarında aşağıdaki bilgiler mevcut


    Ana Bant Sürümü;
    K5.ROW.M.LWG.V14,2016/08/10 11:43

    çekirdek sürümü;
    3.18.19+

    Sizde de Böylemi?




  • Arkadaşlar; bilen biri yanıtlarsa çok makbule geçer.

    1.Sim yuvasında Türkcell 4.5 uyumlu Sim kart
    2.sim yuvasında ise Turk Telekom 4.5 Uyumlu simkart mevcut

    Hal böyleyken Turk telekom 4.5 açık ve ayarlarda LTE seçebiliyorum lakin Turkcellde bu LTE,Gsm,3G vs ayarının yapıldığı yer PASİF..

    Sizde de Böylemidir? Ve sorunu nasıl düzeltebilirim
  • en son ota üzerinden arkadaşlar hangi sürüm var a7010 da ?
  • arka arkaya 3 tane güncelleme yaptı şimdi hal güncelleme var dio ama 5.1 hep. android 6 ota üzerinden gelmedi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eediz

    arka arkaya 3 tane güncelleme yaptı şimdi hal güncelleme var dio ama 5.1 hep. android 6 ota üzerinden gelmedi mi

    Geldi, güncelleme yapmaya devam. Toplamda 5-6 güncelleme olacak ve 6 olduktan sonra daha iki güncelleme gelecek.
    Derleme Numarası kısmında : A7010a48_S219_160810_ROW yazacak. SOn gelen güncelleme bu.
  • yorumları okuduğum kadarıyla kronik bir sorun yok ancak instagram, snapchat gibi uygulamalarda ön kamera sorun çıkarabiliyor.

    gm5 plus ile bu telefon arasında kaldım. daha önce gm discovery kullandım ve markadan memnun kaldım. telefonda tek sıkıntılı gördüğüm konu kapasitif tuşların ışıklandırılmaması. gece kullanımda çok sorun yaratıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.