Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.562
Cevap
31
Favori
107.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkdsalar a 7000 cihaz ile akıllı saat kullanılır mı bılgılendırrsenız sevınırım
  • Lucien L kullanıcısına yanıt
    Yaa arkadaşım bence sizin probleminiz problem değil yani ne bileyim şarj sıfırlanınca başında mı bekliyorsunuz anlamıyorum ki? Telefon zaten bitmeden 30 sny önce uyarıyor ve herşeye rağmen içinde gıdım bir şarj kalıyor benim bildiğim ben gönül rahatlığıyla kapandıktan sonra sabah kalkıyorum şarjı tam olmuş yoluma devam ediyorum.
    Siz acaba o 30 sn olayından sonra telefonu açmayı mı denediniz? Hem telefonun yazılımsal olarak şarj almaması imkansız geliyor bana?
    Neyse hocam telefonu geri verin(Media Markt almıyor şikayet edin madem) anneniz kullanacaksa bu kadar üst donanıma ihtiyaç duyacağını sanmıyorum tavsiyem geri verebilecekseniz alın bir Snapdragon cihazı keyfinize bakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bendede mevcut.30 sny geriye sayıyor şarjı alıp takmaya şirkette yetişemiyorum.
    Neyse telefon kapanıyor şarja takıyorum 1-2 saat sonra açmaya çalışıyorum telefon açılmıyor.Taa ki pilini 1 sefer değil , 2-3 sefer çıkarıp takıyorum ondan sonra açılıp %1 den şarj olmaya başlıyor...
  • losttime35 kullanıcısına yanıt
    Yanlış yerde yanlış zamanda bir soru
    Şaka bir yana En düşük akıllı saat Teknosa Preo P2 ve Sony de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios25 kullanıcısına yanıt
    Hocam takın yarım saat sonra bir kez tıklayın güç düğmesine ve pil göstergesi gelecek, açma tuşu da görünecek ve tıklayarak açacaksınız.
    Bence aldığımız yerler farklı ben netten değil Media Markt tan almıştım mağazadan telefonu. O fark edebilir. Bende 1 dk geçmeden geliyor.
    Siz netten mi aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj olayı bendede oldu. Kendi sarjina taktim almadi,Farklı bir şarj aletini denedim hemen şarj başladı.bi daha da sıfır olmamasına dikkat ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    n11 den almıştım ve kendi orjinal şarj aletini kullanıyorum..
  • bios25 kullanıcısına yanıt
    Bak işte bu şüpheli
    Acaba tüm N11de böyle mi?
    Varsa diğer arkadaşlar bu mesaja cevap verebilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki telefonuda n11'den aldım.İkiside aynı sürüm gelmişti.Benim cihazda pil bitip şarja takınca açılıyordu.Ama hanımın ki açılmıyordu.Pili çıkarıp takarsam açılıyordu.Son sürümü yükleyince düzeldi.@kty28



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 1 Mart 2016; 23:48:41 >
  • Bu akşam 6 gibi elime geçti daha yeni.Benim hoşuma gitti, tek garibime gelen önceden incelediğimde olduğu gibi: menü olmayışı.Çok garip geliyor yahu
  • Lenovo forumu biraz inceledim.Yabancı kullanıcıların çoğunluğu dokunmatiğin çalışmadığından şikayetçiler.Telefon almışlar 2-3 ay sonra sıralarında hepsi bozulmuş.
    Umarım bizler dokunmatik arızalarıyla karşılaşmayız.
  • Yeniden başlat yapmayın 15 dkda açılıyor benimki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyupsultanlee kullanıcısına yanıt
    Şans işi birazda arkadaşım demekki güncellemeler boşa yapılmıyormuş.
    Bende öyle bir sıkıntı yok, üstelik pil kalibrasyonu için benim bildiğim ayda 1 kez yeniden başlatma faydalı bir işlem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Himm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan Zenfone Go Aldım 545 Liraya Sonra Bir Baktım 4 G Yok Zonra Bu Telefonu Gördüm Fakat Birçok Sorunu Var Anlaşılan Yazılımda Önemli Bu İşte

  • Arkaşlar bugün alışılmışın dışında bir dokunmatik sorunu yaşadım genelde 5-10sn.lik hafif algılamama sorunu olurdu sonra düzelirdi. 15-20dk. oyun oynadıktan sonra gmaile girdim ancak sol taraftan çekilerek açılan menüyü bir türlü açamadım, sonra play storade falan denedim yine sol menü açılmadı. hemen ardından ayarlara girdim ve ekranın en sağ ile en sol kısımlarında kaydırma hareketine tepki alamadım. bu durum oyun sonrası olunca aklıma ısınma ve cpu yorulduğu için kasması geldi fakat yinede çok mantıklı değil.

    biraz araştırınca ekran ve gpu güç tasarrufu açıkken dokunmatiğin zaman zaman zıvanadan çıktığını okudum. hemen tasarruf modunu kapattım bi de böyle deniycem. bakalım. eğer dokunmatikte sorun yaşayan varsa ve bu ayar açıksa bi kapatıp deneyin.

    şikayet varda güncel olarak dokunmatikten şikayet eden kullanıcılar var. hem bu telefon bazında hemde başka lenovo telefonlarda da . ha sorun yaşamayan adam doğal olarak yazmamış bişey , her marka ve cihaz için kötü örnekler var illaki, o yüzden şikayetler hiçbişeyin kanıtı değil.

    Ancak bi çok insan sırf uygun fiyatlı ve lenovo pc'den memnün oldukları için aldılar. alan herkes er ya da geç bu sorunu yaşayacaksa çok yazık olur lenovo telefonları ile türkiye pazarında başlamadan biter. şahsen ben sorana edene sempati duyduğun bi marka al kafan rahat olsun diyorum.




  • Heh tam olarak biz de böyle durumlar yaşıyoruz. Bazen basmıyor mu lan diyip ikinci kez harfe basıyoruz.Ancak bu kesinlikle yazılımsal.
    Lenovo nasıl yapacak bu işi göreceğiz bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kty28

    Heh tam olarak biz de böyle durumlar yaşıyoruz. Bazen basmıyor mu lan diyip ikinci kez harfe basıyoruz.Ancak bu kesinlikle yazılımsal.
    Lenovo nasıl yapacak bu işi göreceğiz bakalım.

    Hocam Para Verip Çinlilerin İnsafını Beklemek Saçma 3 5 kuruş fazla verip daha iyi birşeyler alınabilir ben 545 liraya kargo dahili aldım sizin telefon benimkinden iki kat güclü belki ama yazılım olarak berbat
  • yazılımsal değil. telefon serviste şuan. parça değişimi için bekletiliyorum. yazılımsal olsaydı dokunmatik ekranı değiştirirler miydi? hatta telefon geldiğinde bile korkarak kullanıcam acaba tekrar ne zaman bozulacak diye?
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 12 Nisan 2016; 13:21:21 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.