Şimdi Ara

Lenovo A7000 Ana Konu(6.0 MM)Dikkat:Cihaz riskli kronik sorunlar içerebilir (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.562
Cevap
31
Favori
107.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • northwood kullanıcısına yanıt
    İşte bu ses her yerini kontrol ettim bulamadım....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duga999

    Bu aralar surekli şebeke gidiyor ve çekmeme problemi yaşıyorum. Dış ortamlarda fena değil ama özellikle kapalı ortamlarda telefon hiç çekmiyor. İnternet zaten ölmüş durumda. Aynı yerde başka telefona takiyorum hattı. Çekiş gayet iyi. Sorunu benden başka yaşayan varsa yardımcı olabilir mi??

    Bir aynı konumdayken bazen 3 cekiyor ve internet hizi epey yükseliyor. Sonra birden bütün şebeke gidiyor ve yavaşlıyor.

    Aynen benim telefonda da bu durum söz konusu. Sim karttandır belki diyerek sim kartı da 4.5 g ile uyumlu olandan aldık ama yine aynı. Konuşurken kesiliyor. Sorunun nedenini bilen yada çözümünü bilen varsa biz de öğrenir ona göre hareket ederdik. Daha bir kaç gün oldu telefonu alalı. Servise mi versem bilemedim.




  • Ben alalı da 2 hafta oldu. Bağlantı h olarak göründüğünde hızı gayet iyi. Konum değişmemesine rağmen birden sifirlaniyor.
    Sim karttan olabilir diye ben de 4.5 g uyumlu olan ile değiştirdim. Daha kotu oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duga999 D kullanıcısına yanıt
    4.5g sim kartlarda operatörler şimdilik inkar etse de sıkıntı var. Ya rehber sorunu oluyor, ya çekim problemi oluyor. En iyisi nisana kadar eski simle devam etmek.
  • BeatMaster kullanıcısına yanıt
    A6010 al hocam bence.Ama batarya önemli ise A5000 alabilirsin.
    Ama 4Gleri yok ve Ramleri dediğin işser dışında sıkabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailsss kullanıcısına yanıt
    Servis çalışanı abla kırık simlerin sıkıntı oluşturabileceğini söylemişti belki sizde olmuştur.
    Servise Götürür ve sizden habersiz parça değişimi yapılırsa telefobnu Tüketici hakları ile 3-5 ay içerisinde paranızı alabilirsiniz.
    Şurada 1 ayım kaldı bakalım Lenovo yada başka F/P gelecek mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu telefonu önerirmisiniz batarya ömrü nasıl full oyunda ne kadar ekran süresi veriyor normal kullanımda ne kadar ekran süresi veriyor beklemede çok şarj yiyor mu kronik sorunları varmı. oyun performansı nasıl yüksek performans isteyen oyunlarda kasmalar oluyormu.. biraz çok soru sordum ama. tesekkrler
  • Telefonun sarj suresini farkli sarj cihazi kullanarak kısaltmak mümkünmü acaba? Yavassarjoluyor gibi geldi 2.0A çıkışı desteklermi acaba telefon sizi sarj sureniz ne kadar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semihh.006 S kullanıcısına yanıt
    Full oyun oynarsan Agresif Cpu Sebebi ce 8Çekirdek olduğu için 3-3.5 saat ekran süresi alırsın.Telefon Oyun kobnusunda cok iyi.Ana Sayfada gerekli bilgiler var.Sürüme bağlı olarak 5 ila 6 saat arası ekran süresi alabilirsin.Bu fiyata P70 var güncelleme istemezsen onu al.Ha Dolby Farkı Alamazsın ama Ekran sütesi iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi Bilmem kullanıcısına yanıt
    2G ve ultra tasarrufla hızlı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    bu telefonu tercih etmemin sebebi ekranın büyük olması 6 saat ekran süresi veriyorsa yeter şimdiki telefonum 2- 2bucuk saat anca veriyo ikiye katlar yani. bide bekleme modunda sarj yiyormu kamerası nasıl tatmin edici derecede mi.
  • semihh.006 S kullanıcısına yanıt
    Belli sürüm ve minik tasarruf ile 6 saat değilde 5 saat 57 dk gören vardı galiba:)Bekleme modunda normalde 3G orta üstü gidiyor bence ama Avea kullanıyorum bunun etkisi olabilir.Ama 2Gde hakkaten fark oluyor ve operatör farkı yoktur 2Gde bence.Kamerası fiyatına göre yeterli performansı veriyor,Ön kamera çok iddaalı değil sadece onu diyebilirim.Gerçi uzman arkadaşlar daha iyi anlar benim eski tel bunun 10da biri:)
  • Telefonumu fabrika ayarlarına getirdim.. bu sefer hiçbir uygulama kurmadan, ilk yaptığım iş, depolama bölümünden, uygulamaların kurulacağı yeri SD KART olarak belirledim.. ve ondan sonra googleplay uygulamalarımı, facebook,twitter,whatsup vs kurmaya başladım.. fakat dosyaların inmesi çok yavaşladı ağırlaştı, evimdeki wifi den yapıyorum bunları, önceden böyle değildi, şakır şakır son sürat indirir ve kurardı.. şimdi ise bir uygulama, 2 saat, bir uygulama 59 dakika, günüm gitti, yüklediğim 5-10 uygulama..
    bu uygulamaların kurulum yerini sdkart yaptığım için olabilir mi? saygılar
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Mümkündür hocam.Geç olsun güç olmasın. Ben bazı uygulamalar hiç hız kaybetmesin diye Telde bırakıyorum. Misal Uc broeser

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Sd kartınızın yazma hızı ile alakalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar açma kapama tuşuna basınca ses çıkmasını nasıl sağlarım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not: Son sürüm yüklü telefonda.
    Arkadaslar telefondan genel olarak memnunum ama ekran süresi konusunda tatmin olamadim. Parlaklik yüzde 15de senkronizasyon kapalı, ekran ve gpu güç tasarrufu açık, güç yöneticisinden arka plan uygulamaları tikli falan olmasina ragmen 3 saat 40 dakika veya 4 saat civarinda ekran suresi alıyorum ama bekleme sureside 17 saat civarı oluyor. Normal mi sizce. İlk sayfalarda 5-6 saat ekran suresi alan arkadaşlar da bekleme süresi yine 5-6 saat. Telefon bekleme modunda malum baya pil tüketiyor. Bu mantikla ben teli 17 saat yatircagima kullansam ayni ekran suresini alirim degil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardinaluzman -- 21 Şubat 2016; 22:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgmeu B kullanıcısına yanıt
    varsayılan olarak ekran kilitleme ve açma sesi açık olarak geliyor diye hatırlıyorum eğer ayarları değiştirdiyseniz Ayarlar/ Zil sesleri/ Diger seslerden ekran kilidi için sesi açabilirsiniz. ama ben çok gereksiz buluyorum nedense bu sesi hep kapatırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestnewyorker

    Telefonumu fabrika ayarlarına getirdim.. bu sefer hiçbir uygulama kurmadan, ilk yaptığım iş, depolama bölümünden, uygulamaların kurulacağı yeri SD KART olarak belirledim.. ve ondan sonra googleplay uygulamalarımı, facebook,twitter,whatsup vs kurmaya başladım.. fakat dosyaların inmesi çok yavaşladı ağırlaştı, evimdeki wifi den yapıyorum bunları, önceden böyle değildi, şakır şakır son sürat indirir ve kurardı.. şimdi ise bir uygulama, 2 saat, bir uygulama 59 dakika, günüm gitti, yüklediğim 5-10 uygulama..
    bu uygulamaların kurulum yerini sdkart yaptığım için olabilir mi? saygılar

    Ben telefonu ilk aldığımda depolamadan sd kartı seçmiştim zaten. Ama yine de bazı uygulamaları illa ki telefon belleğine kuruyor, WhatsApp ta bunlardan birisi. WhatsApp ı sd karta kurabildiniz mi yani?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 64lük hafıza kartını telefon çalıştırıyor bilginize. Hızlı bir kart ile canavar oldu telefon. UHS 1 class 10 40mb/sn lik kartim ve çok çok etkili hiz konusunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikzll -- 22 Şubat 2016; 7:45:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.