Şimdi Ara

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Official Reveal Trailer



    -

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ile galaksi emrinize amade! Dokuz Star Wars efsanesi filminin tamamını yepyeni LEGO bilgisayar oyununda benzersiz biçimde oynayın. Eğlence dolu maceralar ve sıra dışı mizah ile Star Wars evrenine hiç olmadığı kadar derinlemesine dalmanın verdiği özgürlük hissini yaşayın.

    Bir LEGO bilgisayar oyununda ilk kez bu efsanenin en unutulmaz mekanlarına uçarken galaksiyi özgürce keşfedebileceksiniz. Maceranıza Star Wars™: The Phantom Menace ile Tatooine gezegeninde pod yarışı yaparak başlayabilir veya Star Wars™: The Rise of Skywalker ile doğrudan Rey'in maceralarına atılabilirsiniz. Oyuncular istedikleri gezegene, istedikleri sırada ve istedikleri zaman kolayca seyahat etme özgürlüğüne sahiptir.

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga ile çok uzaklardaki bir galaksiye seyahat edin.


    -

    Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2022
    Tür: Action-Adventure
    Dağıtıcı: Warner Bros. Interactive Entertainment
    Geliştirici: TT Games

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/304749-lego-star-wars-the-skywalker-saga
    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/lego-star-wars-the-skywalker-saga

    Resmi Site:https://www.starwars.com/games-apps/lego-star-wars-the-skywalker-saga

    -

    Ekran Görüntüleri:

    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU] LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ocak 2022; 2:11:1 >







  • Oyunu dün akşam 3 saat kadar oynadım. Önceki Lego oyunlarına göre her açıdan gelişmiş bir oyun olmuş. 9 filmi birarada içeriyor ve toplamda 380 oynanabilir karakter mevcut, Star Wars evreninde ne varsa oyun içinde, 24 farklı gezegeni hikaye görevlerini tamamlayınca istenilen karakterle keşfedebiliyor ve her Lego oyununda olduğu gibi bulmacaları yan görevleri keşfediyoruz. Bu açıdan oyunun açık Dünya bir oynanış yapısı bulunuyor. Bunun dışında oyunda farklı sınıflara ait bir yetenek sistemi yer alıyor örneğin jedi olarak oynamak isteyenler elde ettikleri yetenek puanlarını bu kısımda kullanabiliyor ve jedi karakterlerinin hepsi bu geliştirmeleri alıyor. Ayrıca yeni omuz kamerası, daha iyi kontroller ve epey iyi görünen bir grafik kalitesi bulunuyor. Dışarıdan bakıldığında belki çocuksu bir yapısı var ama Lego oyunları her yaşa hitap eden oyunlar, Star Wars filmlerini izlememiş olsanız bile fimlere sadık kalınarak Lego' nun kendine has oyun sunumuyla hazırlandığı için gayet keyifli bir yapım olduğunu söyleyebilirim.











    İlk Next-Gen LEGO oyununa hoşgeldin diyebiliriz. Aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en kaliteli LEGO oyunu. Star Wars markasını çok sevdiğim için, Deluxe sürümü aldım. Kaplamalar inanılmaz olmuş. Deluxe sürüm 7 indirilebilir içerik paketi içermekte.

    Bunlar
    The Mandalorian Seasons 1 & 2; Rogue One: A Star Wars™ Story; Classic Characters; Solo: A Star Wars Story; Star Wars: The Bad Batch; and Trooper Pack

    Oyun 9 Ana Filmi kapsıyor. Seriden toplam 300'den fazla karakter mevcut. 140 yan görevin olduğu bu oyunda, içerik olarak parasının hakkını sonuna kadar verdiğini söyleyebiliriz. Yetenek ağacının, karakterlere göre şekillendiği kısmı çok beğendim. Her bir karakter için oldukça detaylı bir iş çıkarmışlar. Oynanış ise LEGO'lar dan alışık olduğumuz, mizahi bir yaklaşımı, kaliteli bir vuruş hissiyle harmanlamışlar. Toplam 24 Gezegenin hepsi çok ayrıntılı bir şekilde tasarlanmış. Yapımcıların röportajlarını izlerseniz, Star Wars markasını ne kadar sevdiklerini, işlerini ne kadar tutkuyla yaptıklarını daha iyi anlarsınız. Local Co-op destekli oyunun, Grafikler ve sanat yönetimi ise oyunun en güçlü olduğu kısmı. Bazen LEGO olduğunu bile unutuabiliyorum. Kaplamar oldukça gerçekçi olmuş. Yanılmıyorsam oyunda RT de mevcut, çünkü yansımalar Screen Space Reflectios gibi durmuyor. Seslendirme kadrosunda ise, bazı karakterleri orjinal seslendirenler bazılarını ise başka kişiler seslendirmiş. Metacritic puanı 84 olmuş. Şiddetle öneriyorum, bu yılın en keyifli oyunlarından birisi karşımızda.
  • türkiye satış rakamı: 2
  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga Sizzle Fragmanı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ocak 2021; 15:5:30 >
  • Star wars evrenine her ne kadar hakim olmasamda lego oyunlarını severek oynuyorum kafa dağıtıyor insan :) Bunuda zamanı gelince alır oynarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Legonun oyunlari cok iyi oluyor ana konuya tam sadik oluyor

    Yav su sekilde oyunlari normal yapsalar olmuyor mu legonun çöp görünüşüne katlanmak zorunda mıyız

    Normal haliyle yapsalar filmi yaşıyormus gibi olsak

    Battlefront 2 çok güzel mesela dinamik olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Traveller’s Tales, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'nın kapak tasarımını paylaştı.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LEGO_Star_Wars_The_Skywalker_Saga_Kapak_Tasarimi-101272.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Mayıs 2020; 16:59:43 >




  • Merakla bekliyorum. Film oyunlarını severim ve LEGO film oyunları diğer film oyunlarına göre daha düzgün oyunlar oluyor genelde. Force Awakens'ın demosunu da beğenmiştim.
  • LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga – Oynanış Fragmanı

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 300 Oynanabilir Karakter İçerecek


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    Dokuz Star Wars filminin tamamını içerecek yeni LEGO Star Wars oyunu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'da 300 oynanabilir karakter bulunacak.


    Resmi PlayStation dergisi ile röportaj gerçekleştiren TT Games'ten Dawn McDiarmid, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'da 800 benzersiz karakter yer alacağını ve bunlardan yaklaşık 300 tanesinin seride belirli noktalarda oynanabilir olacağını açıkladı.


    Babu Frik de oynanabilir karakterlerden biri.

     

    "Yeni üçlemenin hayranlarının Babu Frik'in oynanabilir karakter olarak bulunacağını duymaktan memnun olacağını düşünüyorum ve Babu Frik muhtemelen şimdiye kadar gördüğüm en tatlı şeylerden biri."

     

    Dawn McDiarmid ayrıca seriyi istediğiniz sırayla oynayabileceğinizi ve oyunda yeni geliştirme sistemi, aim-down-sight ve daha derin görev sistemi olacağını doğruladı.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LEGO_Star_Wars_The_Skywalker_Saga_300_Oynanabilir_Karakter_icerecek-107389.htm





  • Official LEGO Star Wars: The Skywalker Saga | Oynanış Fragmanı 2


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]LEGOyoutube
    Experience a galaxy far, far away like never before in LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga -- coming Spring 2022. #LEGOStarWarsGame FOR MORE INFORMATION Like on Facebook: https://www.facebook.com/wbgames Follow on Twitter: https://twitter.com/wbgames Subscribe on YouTube: https://www.youtube.com/WBGAMES Follow on Instagram: https://www.instagram.com/wbgames/ Join our forums: https://community.wbgames.com/ Welcome to the official LEGO channel where everything is awesome! This is the home for all your latest LEGO movies, animations and series from your favorite LEGO themes such as LEGO NINJAGO, LEGO Star Wars, The LEGO Batman Movie, LEGO Minecraft, LEGO Marvel Super Heroes, LEGO DC Super Heroes, LEGO City, LEGO Friends and many more to come in exclusive episodes and stop motion videos. You can also find hundreds of LEGO songs and LEGO movie trailers. And that’s not all! – you can be one of the first to discover our cool new sets with exclusive behind the scenes LEGO Designer videos.
    https://www.youtube.com/watch?v=U-zxyUUzzrA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Ocak 2022; 1:59:33 >
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Oynanış Genel Bakış Fragmanı


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]Warner Bros. Gamesyoutube
    It’s time to take a closer look at gameplay for LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga! Journey to a galaxy far, far away on April 5, 2022! Pre-Orders are now live! https://go.wbgames.com/LSWG_PreOrder The galaxy is yours with LEGO Star Wars™: The Skywalker Saga! Play through all nine saga films in a brand-new video game unlike any other. With over 300 playable characters, over 100 vehicles, and 23 planets to explore, the galaxy has never been more fun! Join us on our Social Channels! Twitter: https://go.wbgames.com/LSWG-Twitter Instagram: https://go.wbgames.com/LSWG-Instagram Facebook: https://go.wbgames.com/LSWG-Facebook #LEGOStarWarsGame #SkywalkerSaga
    https://www.youtube.com/watch?v=HKYhNwzBA8w
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için Yeni Geliştirici Günlüğü Yayınlandı


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici TT Games, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga için oyuncuların oyundan bekleyebilecekleri içerik ve özgürlük duygusunun genişliğini vurgulayan yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı.

     

    Videoda geliştirme ekibi, Star Wars galaksisini hayata geçirme sürecini paylaşıyor. Ayrıca hava durumunun değişmesiyle gökyüzü renklerinin farklılaşmasına ve diğer ince ayrıntılara yönelik çalışmaları sergiliyor.


    Fragman videosu


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]Warner Bros. Gamesyoutube
    So many planets, so little vacation time. Which planet will you travel to first? Journey to a galaxy far, far away on April 5, 2022! Pre-Order now: https://go.wbgames.com/LSWG_PreOrder The galaxy is yours with LEGO Star Wars™: The Skywalker Saga! Play through all nine saga films in a brand-new video game unlike any other. With over 300 playable characters, over 100 vehicles, and 23 planets to explore, the galaxy has never been more fun! Join us on our Social Channels! Twitter: https://go.wbgames.com/LSWG-Twitter Instagram: https://go.wbgames.com/LSWG-Instagram Facebook: https://go.wbgames.com/LSWG-Facebook #LEGOStarWarsGame #SkywalkerSaga #BuildingTheGalaxy
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dbna4W6x4h8w&q=EgQuLZpEGOm3rJEGIhB_XlOn3_4X-lkgt9ux8C71MgFy

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LEGO_Star_Wars_The_Skywalker_Saga_icin_Yeni_Gelistirici_Gunlugu_Yayinlandi-113047.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Mart 2022; 12:53:57 >




  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'nın haritası:


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lego oyunlarının split screen oynamasıda çok zevkli. Harika yapıyorlar.

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]
    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]LEGO Star Wars Gametwitter
    “Built for greatness, but tempted by power. Witness the rise and fall of the legend, Anakin Skywalker. #LEGOStarWarsGame https://t.co/THlQe0cZfA”
    https://twitter.com/lswgame/status/1505937278887026692?s=21

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga'da karakterleri özelleştiremeyeceğiz! Ama yine de oyun bize 300 kadar farklı karakter seçme imkanı verecek!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun tps omuz kamerasında olan ilk lego oyunu olacak sanırım çok iyi görünüyor aslında ama day1 bu paralar verilmez şimdilik.

  • LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Darkness is Rising Trailer


    LEGO Star Wars: The Skywalker Saga [PS5 / PS4 ANA KONU]Warner Bros. Gamesyoutube
    Bad? Yes. Sinister? Mostly. Super cool looking? Always. The Dark Side will tempt you in less than two weeks! Journey to a galaxy far, far away on April 5, 2022! Pre-Order now: https://go.wbgames.com/LSWG_PreOrder The galaxy is yours with LEGO Star Wars™: The Skywalker Saga! Play through all nine saga films in a brand-new video game unlike any other. With over 300 playable characters, over 100 vehicles, and 23 planets to explore, the galaxy has never been more fun! Join us on our Social Channels! Twitter: https://go.wbgames.com/LSWG-Twitter Instagram: https://go.wbgames.com/LSWG-Instagram Facebook: https://go.wbgames.com/LSWG-Facebook #LEGOStarWarsGame #SkywalkerSaga #DarknessIsRising
    https://www.youtube.com/watch?v=u11n5CbfI6s
  • defected kullanıcısına yanıt
    Birini ben alabilirim ama cok pahali olacağı kesin 600 700 800 oldu oyunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun online co-op oynanmaması hayal kırıklığı yarattı benim için. Al sat yapar arkadaşımla oynarım diye düşünüyordum ama maalesef, sadece local co-op varmış sanırım. Yine de ön incelemeler olumlu beklemedeyim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.