Şimdi Ara

Lego Mindstorm NXT 2.0. Robot Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar,

Lego Mindstorm NXT 2.0 kitimi satıyorum.

Ürünü 2.5 yıl önce D&R dan 1100 TL ye almıştım.

Ürünü açıklamam gerekirse ürün hem çocuk, genç ve orta yaştaki lego hayranlarına hem de Robotik ile ilgilenen mühendislik öğrencilerine hitap etmektedir.

Hobi olarak kullanmak isteyen kişiler için kutunun içerisinden basit bir program cd si çıkar bu programı kullanmak çok basit olduğundan ve programlama bilgisi gerekmediğinden yarattığınız robotları bu program sayesinde programlayabilir. Hareket ettirebilir konuşturabilir ve belirli görevler yaptırabilirsiniz.

Mühendislik eğitiminde kullanmak isteyen kullanıcılar Matlab/Simulink ve C++ programlama dillerini kullanarak robotu istedikleri gibi programlayabilirler.Bu robot kitini öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe dökmek için kullanabilir eğitimleri süresince proje ve tezleri için kullanabilirler.Yurt dışında bir çok üniversitede her Mekatronik mühendisliği öğrencine okul tarafından bu kit alınıyor ve eğitimler bunun üzerinden yapılıyor.Çünkü lego parçalarından robot inşa ederken imalat yöntemleriyle vakit kaybetmiyorsunuz ve sadece programlamayla ilgilenebiliyorsunuz. Bu hem maliyet hem de zaman açısından çok yararlı.Robotu programlamak için hem kablo ile bilgisayara bağlayabilir hemde bluetooth özelliğini kullanarak bilgisayarla iletişimini sağlayabilirsiniz. Burada önemli bir avataj robotun hafızasına sığmayacak büyüklükte yazdığınız programları da bilgisayara bluetooth ile bağlayarak çalıştırabilirsiniz.

Kit kutusu ve tüm kutu içeriği ile birlikte durmaktadır (toplam 619 parça)

Alacak kişiyle tek tek oturup parçaları sayarız böylece tam olduğundan emin olmuş olur.

Maltepe içi elden teslimi tercih ediyorum.

Fiyat:650 TL

Özelikle mühendislik öğrencilerinin almasını istediğimden uzun uzun anlattım ben öğrencilik yıllarımda çok faydasını gördüm umarım sizler de görürsünüz.

İyi günler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlandeau -- 28 Ağustos 2014; 12:37:48 >

• Güzel ürün. Hayırlı satışlar.

Not:

umarım sizlerde görürsünüz.

DE ayrı olmalı. Sizler DE.

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

Selamlar.
  • Ürün forum dışına satılmıştır.

İlginize teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlandeau

Ürün forum dışına satılmıştır.

İlginize teşekkür ederim.

Şeytan az dürtmemişti...

Hayırlı olsun hocam.

Kaça gitti?

Selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) Kısmet.

Teşekkür ederim.

600TL'ye satıldı. Bir akademisyen öğrencileri için aldığını söyleyince indirim yaptım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlandeau -- 1 Eylül 2014; 20:53:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.