Şimdi Ara

Legion (2017- ) | 3.Sezon Başladı | FX & Marvel (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
26
Favori
31.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş,X-men diye izliyoruz,geyikten başka birşey yok...İnsan biraz aksiyon biraz mutant görmek istiyor..
  • Dizi karşılaştırmayı pek sevmem ama geçen sene mindfak ile isim yapan dizilerin başında Westworld ve Legion vardı ikisi de hakkını veriyordu. Bu sezon Westworld geçen sezonundakinin daha da üstüne çıkarken Legion artık anlamsız gelmeye başladı. Dizi sadece görsellikte kalıyor benim için son bölümlerde. Biraz senaryoya yoğunlaşmaları lazım geçen sezon
    Xavier
    göndermesi vardı bu sezon da gelecek deniyordu hiç yoktan biraz bağlantı, gönderme olabilirdi The Gifted bile yapıyor bunu.
  • Bundan sonra kalan 6 bölümde yükselerek devam etse bari
  • 5. bölüm güzeldi. Yavaştan hareketlenmeye başladı.

    Jon Hamm'in belgesel tadındaki anlatıları mükemmel. Jon Hamm belgesel seslendirse seve seve izlerim vallaha.
  • 1+1=?
    Dizi benim için güzel gidiyor ama çoğu insan sıkılabilir daha çok aksiyon görmek isteyebilir(birazda diziyi hannıbala benzetiyorum aksiyonsuz ama seveni için çok iyi)
    Bu arada 6. bölümün promosu çok güzel çoklu kişilikleri görebilecez sanırım sonunda




  • 5.bölümü sevdim diyalogları için doluydu.
  • İlk sezon kadar hareketli değil ama yine de iyi gidiyor. Özellikle belgesel şeklindeki giriş sahneleri bence ilk sezondan daha iyi olmuş. Bide dizi biraz daha Fargovari olmuş, eskisi gibi aşırı karışık değil çok daha ağır ilerliyor ve Faruk mesela süpergüçlüvillain gibi değil de Fargo karakteri gibi; uzaklardan Fargo'ya gelen tavernacı kılıklı zeki yabancı.
    Bu arada diziyi zorlama şekilde 8'den 11 bölüme çıkarmışlar geçişlerden ve bölüm sonlarından anlaşılıyor bu. Bu sezon biter gibi bitsin de zaten. Hawley kendini Fargo gibi suç,dram,dönem dizilerine vermeli çünkü adamın esas tarzı bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 bölüm 2 sezon


    Nasıl bir bölümdü enteresan makine ile lenny ortaya çıktı orayı anlamadım açıkcası ama yine bulmaca gibi bir bölüm olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    5 bölüm 2 sezon


    Nasıl bir bölümdü enteresan makine ile lenny ortaya çıktı orayı anlamadım açıkcası ama yine bulmaca gibi bir bölüm olmuş.

    Hocam önce gidip lenny'nin mezarından deri örneği aldı makinenin içine koydu. Sonra davidin kız kardeşini bulup makinayla kız kardeşini lenny'ye dönüştürdü makinayla ve hafızasını silip lenny'nin bikaç küçük anısını koydu. Yani farouk'un yaptığı şu ana kadar görülmemiş bi ş*refsizlik. Kızdırdı davidi ve yanına gelmesini istediği için böyle yaptı. David de gidecek tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 8 Mayıs 2018; 20:11:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt

    O makina bu kadar şeyi yapabiliyormu enteresan bir durum gerçekten ayrıca lenny başta mezardan falan çıktı sonra kadını lennye dönüştürdü farklı şeylermi acaba orası kafa karıştırdı biraz diyebilirim.

    Sanırım istediği şey bedenini bulmasını istiyor bu sayede yanına getirmeye çalışıyor onu herhalde.
  • Gene efsane bie bölüm vardı umarım 10 sezon olurda işleri zormuş gariplerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir bölümdü.İzlediğim en iyi legion bölümlerinden biriydi(hatta en iyisi belkide).Dan stevens oyunculuğuyla coşturdu bu bölüm gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı.

    Bu bölümü izlerken her bir kişiliğin hikayesini çok beğendim.Yer yer duygulandığım kısımlar oldu ve gerçekten farklı dünya çizgilerini çok iyi anlattılar(dan stevensın oyunculuğuda bunda etkili tabi).Şarkı söyleyen fare çok iyiydi.Otomatik portakal göndermesi ise çok güzeldi.Bu bölümden çok hoşnut ayrıldım
  • Dizinin gelmiş geçmiş en iyi bölümüydü.


    Dan Stevens döktürmüş bu bölüm. Oyunculuğu kusursuzdu. Ablası da aynı şekilde az gözükmesine rağmen gayet iyiydi.
    Dizi genelde kapalı mekanlarda geçtiği için bu bölümün açık yerlerde geçmesi ilginç ve güzel geldi. Dizi önümüzdeki sezon için onay alırsa, ki inşallah alır, artık Shadow King konusunu bırakıp bambaşka hikayelere yönelmeli.
    Otomatik Portakal göndermesi de güldürdü.
  • 2x6



    Cok gereksiz bir bölümdü. 4. Bölüm gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gibi bölümdü aklıma mr.nobody geldi :D son kısımları olmamıştı ama filler bölümüm diye bağırdı sonda :D
  • Sanki bu bölümde;

    Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama milyoner david sanki shadow king olmuştu kendini tam anlamıyla tanrı görme insanlığa gönderildiğini düşünme vs o zaman çizgisi davidin shadow kinge dönüşmesi yada shadow kingin david üstündeki tam manasıyla kontrolünü sağladığını gösterdi bence ve gelecekten gelen syd bu zaman çizgisinin syd'i bile olabilir.(ayrıca kahveci david zamanla milyoner davide dönmüş bunuda kaçırmamak lazım).Mutlu çocuklu davidin shadow kingin ona hiç buluşmadığı bir zaman çizgisinde olduğunu düşünüyorum mesela
    Onun haricinde bölüm genel olarak davidin kız kardeşiyle olan ilişkisine değindi bu da davidin kız kardeşinin öldüğünü öğrendikten sonra işte lenny'nin kollarında farklı zaman çizgilerine bakıp kız kardeşinin ölmediği mutlu olduğu zaman çizgisini aramış olabilir bizde bunları gördük.Ve final bölümünde david'in kendi gerçekliğini yok edip farklı bir zaman çizgisi yaratması ile bitebilir.Bölüm genel olarak filler sayılabilir ama ileriki bölümlerde birşeylere bağlanacak bir konu işlendi bence




  • 2x6 cidden güzeldi, kaldı ki ben 2x4'ü de beğenmiştim.
    Noah Hawley, 10 parmağında 10 marifet be adam. Yazıyor, çekiyor, söylüyor. Maşallah, ne diyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bremen Bv-244

    Film gibi bölümdü aklıma mr.nobody geldi :D son kısımları olmamıştı ama filler bölümüm diye bağırdı sonda :D
    Aynısını düşündüm tarz olarak benzerlikler vardı

    2x06 sezonun en iyi bölümü

    Öncelikle sağda solda paralel evren tanımı gördüm paralel evren yok o kişilerin hepsi David’in zihninde; sesini duyuyorum, görüyorum dedikleri hep beyninin içindeki kişilikler. Kafasının içinde binlerce, milyonlarca kişilik var bölümde de bunlardan birkaç tanesini gördük. Her birinin ayrı hikayesi var zengin olan gücünün farkında bir mutant, aile babası olan muhtemelen bu güçlere falan hiç bulaşmamış hali kalanlar da bizim "deli" David'e benziyordu zaten. David'in zihnindekileri anlatan bir bölüm gerekliydi ama yeri bence uygun değildi önceki bölümün sonu çok iyi bitmişti üzerine bu çok iyi gitmedi gibi, tabii Amy'ye veda bölümü gibi de olmuş o yönüyle güzeldi. Bir de bu tarz bir bölümde daha çok kişiliğini görmek isterdim açıkçası.





  • Çok iyiydi valla.
  • sekreter cyhintia merak edenler varsa, oyş



    https://www.instagram.com/p/Ba4xapYD6x-/





    Legion (2017- ) | 3.Sezon Başladı | FX & Marvel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Mayıs 2018; 23:42:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.