Şimdi Ara

Left 4 Dead 2 Ve Yeni Karakterler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne kadar çirkin bir karakter tasarımı teaseri izledik iyide biz film izlemiyoruzki teaserde veriyorlar gazı girip bir oynuyorsun rezalet..videoyu izleyin arkadfaşlar team fortress deki gibi çizgi karakterleremi dönüyoruz bari almışken zombies Vs plants oynayalım çiçeklerle felan savaşalım bu ne abi silaha bak.
    videoyu youtbudedan izleyebilirsiniz

direkt linkide bu ;

http://www.youtube.com/watch?v=6QMZxWVfVlQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Haziran 2009; 16:48:28 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• E3'te belirtilmişti bu oyun biraz daha kasvetli havasından çıkacak diye. Ben o kasvetli havayı daha çok seviyordum şahsen , ayrıca bu karakterlerde çok "cırt" geldi şimdiden. Louis - Bill - Francis - Zoey dörtlüsüne çok alıştık , ayrıca da tam oturmuştu oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 1 Temmuz 2009; 20:01:55 >

Orijinalden alıntı: MinusHuman

E3'te belirtilmişti bu oyun biraz daha kasvetli havasından çıkacak diye. Ben o kasvetli havayı daha çok seviyordum şahsen , ayrıca bu karakterlerde çok "cırt" geldi şimdiden. Louis - Bill - Francis - Zoey dörtlüsüne çok alıştık , ayrıca da tam oturmuştu oyuna.
    Gerilim olmazsa l4d olmaz ben bu kadar söyleyeyim. banada çok çizgifilm havasındaymış gibi geldi
    MSI z68a-gd55 ۩intel i5 2500k@4.5Ghz (1.325v) Thermaltake frio ۩Zotac GTX 660 ۩2x4 Gskill Sniper DDR3 1600 4Gb Gskill ripjaws۩Philips 244E1SB ۩OCZ Agility 120Gb Seagate 2TB ST2000DM001 Samsung Story 1TB, Seagate 1TB 2.5'' ۩Aopen H600 b-28 GP 550W ۩Logitech İnternet 350۩Logitech G500s♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ promacto pro x09 ♫ Kingston HyperX Cloud ♫ l QPAD Kunkka Kode5 (thx to DH) l Astra 1.4T Sport A/S still Steam: jeffrey_jey
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Gerilim olmazsa l4d olmaz ben bu kadar söyleyeyim. banada çok çizgifilm havasındaymış gibi geldi

Alıntıları Göster
    bence çıkana kadar eleştircez ama çıkınca bunu da sevecez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Alıntıları Göster
    bune ya +3 mü bu

Orijinalden alıntı: XxLe0xX

bune ya +3 mü bu

Alıntıları Göster
    bende beğenmedim

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

bende beğenmedim

Alıntıları Göster
    bence bu pek satılmaz gibime geliyor
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

aynen sana katılıyorum...süper bi oyun bizi bekliyor bence...

Orijinalden alıntı: Khán

quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

aynen sana katılıyorum...süper bi oyun bizi bekliyor bence...

Alıntıları Göster
    Konuşmalar çok resmi ya.. Sanki askeriyede tekmil veriyoruz 2 bağır kork ne bilim louis gibi ol peh...
    MSI z68a-gd55 ۩intel i5 2500k@4.5Ghz (1.325v) Thermaltake frio ۩Zotac GTX 660 ۩2x4 Gskill Sniper DDR3 1600 4Gb Gskill ripjaws۩Philips 244E1SB ۩OCZ Agility 120Gb Seagate 2TB ST2000DM001 Samsung Story 1TB, Seagate 1TB 2.5'' ۩Aopen H600 b-28 GP 550W ۩Logitech İnternet 350۩Logitech G500s♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ promacto pro x09 ♫ Kingston HyperX Cloud ♫ l QPAD Kunkka Kode5 (thx to DH) l Astra 1.4T Sport A/S still Steam: jeffrey_jey
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Konuşmalar çok resmi ya.. Sanki askeriyede tekmil veriyoruz 2 bağır kork ne bilim louis gibi ol peh...

Alıntıları Göster
    Her şeyin ilki güzeldir.

Boşuna dememişler.

Orijinalden alıntı: Guest-BFEC10673

Her şeyin ilki güzeldir.

Boşuna dememişler.

Alıntıları Göster
    İyi kötü sonuçta bunda da Coop'u Expert'te açıp ensemizde zombinin nefesini hissedeceğiz , Versus'ta Hunter'ın verdiği korkuyla koşuşturacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 21 Temmuz 2009; 23:20:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

İyi kötü sonuçta bunda da Coop'u Expert'te açıp ensemizde zombinin nefesini hissedeceğiz , Versus'ta Hunter'ın verdiği korkuyla koşuşturacağız.

Alıntıları Göster
    bunda hunter yeşil şapkalı olanmı witch görmek istiyorum aşkım

• http://www.co-optimus.com/article/2234/Left_4_Dead_2_Swamp_Fever_Footage_from_Comic-Con.html

şu blogdaki videoları izledimde bende daha iyimser bir tablo oluştu kaleşnikof felan güzel gitmiş sığ sularda yürümek felan farkettiyseniz zombiler suyun altından felanda çıkıyor o biraz ürkütücü.

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

http://www.co-optimus.com/article/2234/Left_4_Dead_2_Swamp_Fever_Footage_from_Comic-Con.html

şu blogdaki videoları izledimde bende daha iyimser bir tablo oluştu kaleşnikof felan güzel gitmiş sığ sularda yürümek felan farkettiyseniz zombiler suyun altından felanda çıkıyor o biraz ürkütücü.
    Ne yalan söliyeyim o videolardan sonra değişi geldi ve sudan cıkmaları biraz ürpertiyo

• quote:

Ne yalan söliyeyim o videolardan sonra değişi geldi ve sudan cıkmaları biraz ürpertiyo

Alıntıları Göster
    ilk kişinin yaptığı yorum herkesin yorumunu değiştirmiş bee.Bence gayet güzel düşünsenize gün ışığında zombiler Normal de cok uysal olan Witcher bile bu sefer direk saldırcak üstünüze hatta belki takımınıza Tank ile Witcher aynı zamanda saldırabilr.Suyun içinde gizlenen bi Smoker yada ağacın üstünde sallanan siyah cüppeli bir gölge kafasını ele alınabilir herseyle (tava dahil)dağıtabildiğimiz bir sürü zombi aynnı zamanda bir sürü silah balta cekiç vs. Bence New Orleansı kurtarmak daha eğlenceli olacak gibi...

Not:Videoda adamın elindeki kürek ışık yayıyordu(F ye basılan ışık)vay bee küreklerin bile altında el feneri var demek

• quote:

Orijinalden alıntı: sage29

ilk kişinin yaptığı yorum herkesin yorumunu değiştirmiş bee.Bence gayet güzel düşünsenize gün ışığında zombiler Normal de cok uysal olan Witcher bile bu sefer direk saldırcak üstünüze hatta belki takımınıza Tank ile Witcher aynı zamanda saldırabilr.Suyun içinde gizlenen bi Smoker yada ağacın üstünde sallanan siyah cüppeli bir gölge kafasını ele alınabilir herseyle (tava dahil)dağıtabildiğimiz bir sürü zombi aynnı zamanda bir sürü silah balta cekiç vs. Bence New Orleansı kurtarmak daha eğlenceli olacak gibi...

Not:Videoda adamın elindeki kürek ışık yayıyordu(F ye basılan ışık)vay bee küreklerin bile altında el feneri var demek

Alıntıları Göster
    1.06 dk lık video ya bakıp kötü diyorsunuz daha durun bakalım bence buda süper olucak ayrıca eski karakterlerin yine bu oyund aolması saçma olurdu zaten 4 defa onları kurtartdık şimdi bu yeni karakterlerde sıra burası sanki bir tatil kenti gibi geldi bana sitch dede zaten bikini vardı tam olur
    ayrıca ben netten nonsteam oynuyorum l4d ı

• quote:

Orijinalden alıntı: sage29

dikkat ettiysen bir eliyle kürek tutarken öteki eliyle fener tutuyodu öteki adam

• quote:

Orijinalden alıntı: infernoking3

1.06 dk lık video ya bakıp kötü diyorsunuz daha durun bakalım bence buda süper olucak ayrıca eski karakterlerin yine bu oyund aolması saçma olurdu zaten 4 defa onları kurtartdık şimdi bu yeni karakterlerde sıra burası sanki bir tatil kenti gibi geldi bana sitch dede zaten bikini vardı tam olur

burda takılan herkez online oynuyor diye biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: infernoking3

burda takılan herkez online oynuyor diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Lütfen Left 4 Dead'ün piyasaya sürülmesinden önce yayınlanan oyuniçi ve karakter videolarını bir izleyin ve şuan oynadığınız Left 4 Dead ile kıyaslayın.

Hatta sizi zahmetten kurtariyim;
    http://www.l4d.com/blog/post.php?id=2081

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Lütfen Left 4 Dead'ün piyasaya sürülmesinden önce yayınlanan oyuniçi ve karakter videolarını bir izleyin ve şuan oynadığınız Left 4 Dead ile kıyaslayın.

Hatta sizi zahmetten kurtariyim;
    http://www.l4d.com/blog/post.php?id=2081

Alıntıları Göster
    grafikler güzel yine ama silahlar çok banel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.