Şimdi Ara

LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
18
Favori
107.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim Lazye o kadar rom dan sonra ayakta :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtato -- 26 Mayıs 2019; 11:18:9 >
  • Benimki 2yıla yaklaştı maşallah canavar gibi hala. Rom mom kurmadım grossoshop mu ne o var. Yurtdışından öyle gelmişti.

    Şu an satıp yenisini almaya kalksam aklımda Mi9 SE var F/P olarak bana en mantıklı gelen. Tabi yurtdışından



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 27 Mayıs 2019; 0:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi arkadaşlar sizin adınıza sevindim :) İnanır mısınız Leeco'yu özledim aldık Z17 gelişim hiç yok custom romlar tamamı çöp kernel kaynak kodu yayınlamamış Nubia tam işkence
    bakalım bu aralar satmayı düşünüyorum cihaz oldukça temiz ama ben duramıyorum uğraşmadan yine iyi dayandım yaklaşık 7-8 ay kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazye -- 1 Haziran 2019; 20:27:44 >
  • Arkadaşlar her X720'nin yaklaştığı makus sona bende geldim, üzgünüm.

    2016nın Eylülünden beri severek kullandığım telefonum 14 Haziran 2019da masa üstünden dururken bir cağrı geldi ve kapanıp açıldı.
    İlk başlarda ekran kırılmış gibi garip çizgiler ve alt tarafta mürekkep yığılmaları gibi görünümler oldu telefona hiç görüntü gelmiyordu ve parmak izi sensörü etrafında hissedilebilir bir ısınma oldu. Telefonu O şekilde bırakıp Cumaya gittim geldiğimde de pek değişen birşey yoktu ve telefonu kapatamamadım. Sürekli açma kapama tuşuna basınca reset atıyor. (Recovery menüden TRWPyi açıp oradan telefonu kapatabiliyoruz)

    Eve geçtiğimde telefon kendine gelir gibi oldu ama açılış ekranında veya açıldıktan sonra takılıp kalıyordu.
    Ben Romdan kaynaklı olabileceğini düşündüm (Pixel Experience android 8.1 kuruluydu) Romu yeniledim olmadı, orjinal Romunu attım yine olmadı, o telaşla bir Rom indirdim telefona attım (x720 yazıyordu eminim ama) artık Bilgisayar x720 değilde x727 olarak görmeye başladı. En sonunda yine Pixele döndüm. Şimdi telefon açılıyor ama 3-4 saniyede bir yarım saniyelik ekran kararmaları oluyor. Bazen ekran donuyor ve dokunmaktik ekran işlemiyor , ekran donduğunda arkadan bildirim sesleri ve tus sesleri bazen geliyor. Recovery menüde bu dediğim ekran gitmesi donma takılma hiç olmuyor ama bende anlam veremedim.

    Bulunduğum ilde cep telefonu tamiri konusunda isim yapmış bir elektronikçiye götürdüm, parça bulunmaz yapılamaz dedi. İstanbulda çare aramamı önerdi. Sosyal Medyadan Bayram Kaya adlı kişiyle görüştüm. Kuvvetle muhtemel eMmc hatası dedi. Elinde çıkma parça ve hurda telefon olmadığı için telefonu göndermeme gerek olmadığını parça çıkarsa yazacağını arada sormamı tavsiye etti.

    Bu gün Xiaomi Mi8 Se ile yeni bir maceraya başlıyorum. Bu telefonu seçmemdeki en temel neden fiyatı. Artık 1500 Tl üzeri paralar telefona vermeyeceğim. Çoğunlukla 2-3 yıl sonra kullanılmaz hale geliyor (sistematik eskitmeden dolayı). Telefonu hor kullanmam, oyun oynamam, sadece sosyal medya, youtube ve telefon özellikleri için kullandığım cihaz bile bozuluyorsa diyecek birşey yok. Keşke X720 yapılabilseydi en az 2-3 yıl daha kullanmayı düşünüyordum. Artık evde olabilecekse tamir edileceği günü bekleyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmysterious -- 19 Haziran 2019; 10:25:9 >




  • Arkadaslar le pro 3 x720 ekran lazim vvarmi satan kendi telefonundan olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde arızalı le pro 3 (x720) olupta satmayı düşünen var mı? Parça lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arızalı x720 var bende. Anakart gidik. Telefoncu bakmıştı. O ara ekranı kırdı mı bilmiyorum. İsteyen varsa makul fiyata vereyim. 2 tane de kılıfı var hediye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkinin de fişi çekildi, pilden olduğunu düşünüyorum. Elinde olan varsa yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ön kamera çalışmamaya başladı.Tam da Android 10 yükleyim mi diye düşünürken.
  • Merhaba arkadaşlar , nasılsınız iyisinizdir inşallah. Elinizde kullanılmayan yurtiçi imeisi olan var mı ?
    Elinizde varsa ister ücretsiz zamanında o kadar yardım etmiştim İsterseniz de cüzi ücret karşılığında sizden alabilirim.
    Size güveniyorum çıkar sizden bişeyler
  • Uzun Süredir kapalı olan telefonu bugün tekrar elime alıp bu konuya girdim kapandığı ilk dönemde emmc sorunu olduğunu söyleyen bir tamirci vardı adı Bayram dı galiba ama düzelme ihtimaline düşük demişti aklıma tekrar geldi sormak istedim bu telefon için yeni anakart alıp taksam yine de düzelmez mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum ben 3 tane anakart aldım sıkıntı olmadı çalışıyor
  • arkadaşlar le pro 3 kılıf satan varmı aranızda
  • Merhaba, elinde bu telefondan olupta satmak isteyen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki ekran, bir batarya değişimine rağmen hala kullanıyorum. Son zamanlar çok yavaşlamıştı artık eskidiği için sanıyordum. Meğer batarya çok ısındığı içinmiş. En son batarya şişince fark ettim. Aliexpress'ten yeni batarya alıp taktım. Hem ilk aldığım zaman gibi şarj 3 gün gitmeye başladı hem de ısınma sorunu ortadan kalktığı için eskisi gibi hızlandı. Neredeyse 4 yıl önce 1050 tl'ye aldığım telefon hala taş gibi helal olsun adamlara. Keşke yeni model çıkarsalar gene alırım. Ekran, batarya siparişi ve değişimi hakkında sorusu olanlar sorabilirler.

  • Merhaba arkadaşlar 3,5 yıl oldu maşallah cihaz performans vermeye devam ediyor ama uzun zamandır root problemi yaşıyorum. Telefon aldığımda romlu gelmişti hiç kurcalamadım rom işlerini. Root aktifti ama sonra bozuldu Titanium backup kullanmak istiyorum rootsuz görünüyor cihazım.

    Yardım lütfen


    LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu


    LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu


    LeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba geçen gün le pro 3 cihazımı yere düşürdüm telefon acılmıyor bilgisayara takınca ısıgı yanıp sonuyor sarja takınca açık mavi ışık yanıyor recovery falan gırmıyor recovery yazısından sonra reset atıyor sonra yıne mavi ışık yanıyor goruntu gıdıyor sizce düzeltilebilir mi

  • Vaybe zamanında bunun yerine gidip redmi note 5 almıştım eşşeklik edip. Son üç yılda cihaz seçimlerimden birisi hariç alayı karavana.

    Birtürlü tutturamıyoruz bu cihaz seçimleriniLeEco (LeTV) Pro 3 X720 Ana Konu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Ağustos 2021; 12:39:48 >
  • hakann07 kullanıcısına yanıt

    uzun süre açma kapama tuşuna basın. Cihaz açılması lazım eğer açılmazsa fastboot rom kurabilirsiniz uğraşmak istemiyorsunuz ya da qfil romu atabilirsiniz cihazınız kesinlikle hayata döndürülebilir cihazınız soft brick olmuş.

  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

    Sizi sanırsam Xioami mi 4'den hatırlıyorum yanılıyor muyum hocam ?


    Zamanında Mi 4'den bu cihaza geçmiştim. Son derece doğru bir karar verdiğimi zamanla anlamıştım.

  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.