Şimdi Ara

LED veya LCD gece coolıng iyileştirme çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SElam. Genelde tv seyrederken fazladan ışık bende sevmem, olabildiğince görüntüyü kesmiyecek şekilde derin siyah ayarlarım.
    Tecrübemi Anlatim;

Tv samsung 40d550 LCD,
    Görüntümodu standart, arka aydınlatma 15 , kontrast 85, ışık 50, renk 50, Netlik 50, tentonu vs orta, siyah ayarı kapalı, dinamik kontras orta, otoparazit vs kapalı.

Bu şekilde gündüz arka aydınlatma 15 ise coolıng olmuyor (tam siyah),
    Akşam olunca 16-9 ekranda siyah şeritlerde beyazlanma beliriyor,gün ışığı azalınca lcd arkaaydınlatma önpılana çıkmaya başlıyor.
    buda bana arka aydınlatmayı 8 yapmamın gerektiğinin işareti. Fakat bu seferde gündüz ekran biraz sönük kalıyor ozaman arka aydınlatmayı 15 yapıyorum.
    Gelelim işin çözümüne;
    1. Gündüz resim ayarlarından arka aydınlatmayı yeteri kadar açıyoruz, bende 15.
    2. daha sonra, Menü---ayarlar---ekoçözüm---, burada ekosensör bölümüne geliyoruz, gece olunca arkaaydınlatmayı görüntüyü fazla etkilemiyecek kadar kısıyoruz. Bende ekosensör mın 8.

Önemli olan bunları ayarlayınca, tekrar resim ayarlarından arka aydınlatma ile oynarsanız, ekosensör devre dışı kalır.
    Resim arka aydınlatma bende 15, ekosensör ise mın 8.
    Denedim süper...
    kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 4 Şubat 2013; 1:11:33 >

• 32inç 5070 e uygulayabilirmiyim ps4 oynarken gözüm ve basım agrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.