Şimdi Ara

Led Tv Kanalları Bozdum Çıkmıyor Yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar tv de bazı kanallar çekmediğnden dolayı kanal araması yaptım ama hd kanalları açmıyor artık.Trt Hd , Star Hd Show Hd gibi. Lnb leri kurcaladm başka frekanslardan arattım yine de yapamadım .Bu işlerden anlayan bi arkadaş el atıversin. TV Samsung H6470

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 30 Mart 2016; 12:24:25 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

olmazsa tüm kanalları silin yeniden frekans girin

Otomatik güncelleme yapın

Otomatik güncelleme yapabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’danTURKSAT PAKET (12423 H SR:30000 FEC:3/4) yayınlarımızın parametreleri manuel olarak girilmeli ve şebeke arama (Network Search) açık seçilmelidir.

Orijinalden alıntı: 666azazel

normalde bulması lazım sadece hdler mi yok . diğerleri var .
    tv görüntü formatı 1080p-1080i gibi bir ayar varsa onu seçin belki ondan olmuştur.

Otomatik güncelleme yapabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’danTURKSAT PAKET (12423 H SR:30000 FEC:3/4) yayınlarımızın parametreleri manuel olarak girilmeli ve şebeke arama (Network Search) açık seçilmelidir.

Hocam otomatik de arattım manuel olarak da arattım zaten dediklerinizi ben de yapmıştım ama hd kanalları buluyor zaten orda sıkıntı yok ama açılmıyor.sinyal yok diyor.gündüzleri açık oluyor ama gece oldu mu hiçbiii çekmiyor.Mutfakta da tv miz var aynı uyduya bağlı ve orda hepsi çekiyor hiçbir sıkıtı yok.O yuzden çanakla ilgili bir durum olduğunu da düşünmüyorum :( :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Yada flash belleğe internetteb samsung kanal listesi arat indir flasa at ordan da usb tak tvye öyle at kanalları ben öyle yapıyorum

hocam onu çok denedim de işte hd kanalları açmıyor sıkıntı orda :(

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

normalde bulması lazım sadece hdler mi yok . diğerleri var .
    tv görüntü formatı 1080p-1080i gibi bir ayar varsa onu seçin belki ondan olmuştur.

Hocam otomatik de arattım manuel olarak da arattım zaten dediklerinizi ben de yapmıştım ama hd kanalları buluyor zaten orda sıkıntı yok ama açılmıyor.sinyal yok diyor.gündüzleri açık oluyor ama gece oldu mu hiçbiii çekmiyor.Mutfakta da tv miz var aynı uyduya bağlı ve orda hepsi çekiyor hiçbir sıkıtı yok.O yuzden çanakla ilgili bir durum olduğunu da düşünmüyorum :( :(

Dediğimi yap kardeşim hala yazıyosun sıfırla tüm tp leri flasa at internetten kanalları yükle tak usb den cihaza bitti gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Yada flash belleğe internetteb samsung kanal listesi arat indir flasa at ordan da usb tak tvye öyle at kanalları ben öyle yapıyorum

hocam onu çok denedim de işte hd kanalları açmıyor sıkıntı orda :(

Tüm uyduları sil öyle yap

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.