Şimdi Ara

LED TV alacam biraz bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1500 e kadar bütçe ayırmıştım ama LG nin 3D, uydu alıcılı ve internet e giren tv kampanyalı 1700 yada 1800 e görünce kafam karıştı(normal fiyatı 2300 civarı ama vatan ve electroworld de 1800 civarıydı)

3 özellik bir arada olunca 2000 i geçiyr fiyat... özellikle 3D ve internet bağlantısı olmalı.. HD uydu alıcı konusunda kafam karışık...sonrada hd uydu alıcı ilave edebiliriz ama 3D ve internet ilave edemeyiz.. türksatta hd yayın yapan kaç kanal vr almaya değer mi biss key girebelir miyim ayrıca.. şimdi hd kanallar digiturk ve d smartta.. onlarında hd uydu alıcı veriyr zaten.. bi yandan da lazım olmasada bulunsun ilerde lazım olr diyorum...

sonuç olarak 3D li ve internete giren LED tv olarak ne önerebilirsiniz... bütçe 1500 civarı HD uydu alıcı olacaksa 1700-1800 e kadar çıkabilirim

ayrıca ekran tazeleme hızının 100 yada 200 mhz den sonrasının olmadığı yani aldatıcı bilgi olduğu söylemişti satıcı arkadaşlar(biri 100 diğeri 200 demişti) ve bazı tv lerin kendine has özellikleri ne işe yarıyor.. mesela philipste "Ambilight Spectra 2". samsung ta "One Design", "Ultra clear panel" ve "crystal design".... electroworlde 40" samsung 7000 serisi teşir ürünü bi tv vrdı.. 3D li ( 2 adet gözlük hediye) ultra ultra cleaner panel, internet, hd uydu alıcı ve wireless adaptörlü.. fiyatı 2000 liraydı almaya değer mi o fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 5 Eylül 2012; 23:06:50 >

• dostum yanlış anlama bütçe 1500 ile başladın beğendiklerin 2000e kadar çıktı bence önce max bütçeni belirle ve onun üstüne çıkma. yoksa insan sürekli 2000i veren 2250yide verir tribiyle bütçeler genişliyor.

uyduda şifre kırmalar falanlar filanlar uğraşacaksan tvlerdeki uydular sana gelmez.
  • şifre kırma değilde yasal key girme... biss menüsü açılsa yeterli.. bütçe en fazla 1800... tv sehbası ve 5+1 de alacağım için daha fazla artıramam.. öncelik 3D ve internet olmasında.... özellikler bitmiyr gerçi... internet olupta wireless adaptörlü olan vr olmayan vr.. mesela samsung sinema kulüp özelliği vr bazı tv lerin. bunların sonu gelmiyr yani... 3D nin kendi içinde iyisi kötüsü vr mı oda bi soru işareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 6 Eylül 2012; 22:19:59 >
  • bence yoktur onun için illaki bi uydu alıcı alacan eli mecbur, 30tlye yumatular var mini onlardan alırsın miss gibi izlersin. ancak hd uydu dersen bütçeyi açman gerekecek. hd uydular 150den başlıyor sanırım.

3d ninde iyisi kötüsü var ancak evde karanlık ortamda seyredince zannetmiyorum bi sıkıntı olacağını.

electroworlde 37" lg var model hatırlamıyorum şuan 1500 sanırım 2 hafta önce 1300dü
  • full hd tv hd uydu alıcısınız olmaz sanırım... bahsettiğniz lg yi bende görmüştüm fiyatı tekrar yükselmiş sanırım... biraz daha zamanım vr iyice araştırmak için... piyasada lg ve samsung vr genelde.. hangisi uygun olursa onu alacam sanırım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.