Şimdi Ara

LED Monitör çerçevesinde çizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni monitör aldım açtım ve kullanmaya başladım, sonrada çerçevesinde 2 cm'lik bir çizik olduğunu gördüm. Sizce bu sorun önemli bir sorun mu? Bu çizik benden ötürüde olmuş olabilir.. ayrıca monitör ACER P225HQL bu monitörde ayarlar nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim, altta ayar düğmeleri var ama ne işe yaradığı hakkında hiçbir ibare yok bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottomanos

    Arkadaşlar yeni monitör aldım açtım ve kullanmaya başladım, sonrada çerçevesinde 2 cm'lik bir çizik olduğunu gördüm. Sizce bu sorun önemli bir sorun mu? Bu çizik benden ötürüde olmuş olabilir.. ayrıca monitör ACER P225HQL bu monitörde ayarlar nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim, altta ayar düğmeleri var ama ne işe yaradığı hakkında hiçbir ibare yok bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.


    öncelikle hayırlı olsun çerçevedeki çizik kişiden kişiye göre önemini değiştirmektedir kiminin gözüne batar kiminin batmaz benim monitörün çerçevesini söküp götürseler bile ben onu haftalar sonra farkederim :) yani çizik umrumda olmaz....acer için pek iyi şeyler söylenmiyordu nasıl memnun musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrongWay00 -- 24 Nisan 2011; 11:05:13 >




  • Sağol kardeş. Monitörü analog olarak test etmeme rağmen renkler gayet güzel, canlı ve malzeme kaliteside güzel. P.tesi günü monitörü DVI bağlantıda test edicem sonuçlarını buraya yazarım. Almak isteyen arkadaşlara gerçekten öneririm, güzel monitör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.