Şimdi Ara

LED monitör aldım ama siyahı tam siyah göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıldır kullanmış olduğum 1280x1024 çözünürlükteki kare ekran monitör siyahı tam siyah gösteriyor ama yeni almış olduğum 1090x1080 çözünürlükteki LED monitör siyahı tam siyah göstermiyor bunun yerine parlak grimsi ve çok açık bir ton buna siyah demek mümkün değil. Bu teknik bir sorun değil ekranın yapısı böyleymiş.

Ekranın arkasında sanki böyle sürekli ışıklar yanıyor ve bu da görüntünün siyah olması gereken yerlerin siyah olmasını engellediği gibi ekranı çok parlatıyor ve aşırı göz yoruyor.

Anladığım kadarıyla monitörlerin çeşitleri oluyor. benim bu konularda hiçbir bilgim yok. Benim almak istediğim monitör bu eski kullandığım monitör gibi siyahı tam siyah gösteren ve arkasında ışıkların yanmadığı, ekranın parlak olmadığı ve de en önemlisi siyahı tam siyah gösteren bir monitör istiyorum. Benim bahsettiğim monitör hangi tip monitör oluyor yani bu bahsettiğim monitör çeşidi hangisi oluyor?
    2. sorum LED monitörlerin hepsinde mi arka ışık yanıyor? Umarım arka ışık derken ne demek istediğimi anlıyorsunuz.

Bu arada bu sebepten dolayı yeni almış olduğum 21,5 inch monitörü uygun fiyata satıyorum ve eski kullandığım kare monitöre geri dönüş yaptım çünkü bu monitör işime yaramaz ben siyahı siyah gösteren monitör istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meksika erkeği -- 26 Şubat 2015; 16:21:25 >

• Evet bende bu durumdan müzdaribim. Acer k222hqlb monitör var. Arka fon siyah yapınca tam siyah renk vermiyor. siyah rengin arkasındaki ledlerin ışıltısı rengi açıyor. Arkadaşında dediği gibi eski lcd monitörler bile kat ve kat daha iyiydi yenilerinden..
  • va panel monitör alacaksın ıps değil
  • Kontrast oranlarını kurcaladınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

Kontrast oranlarını kurcaladınız mı?

+1...
  • Arkadaşlar bu konuda bahsettiğim monitörü sattım. Benim istediğim siyahı tam siyah gösteren monitör ips monitör oluyormuş ben de hemen gittim 400 liraya aoc marka 21,5 inch büyüklüğünde ips bir monitör satın aldım. Gerçekten tüm renkleri süper gösteriyor ve ekranda gereksiz bir parlaklıkta yok. Siyahı tam siyah gösteriyor. Sizin anlayacağınız ips monitör candır ama dikkat etmelisiniz ki piyasada ips monitörler değil diğer parlak ekran monitörler çok fazla var. O yüzden dikkat edin ips keyfi bir başka:) ayrıca gözlerimde yorulmuyor gerçekten harika birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harakiri

Evet bende bu durumdan müzdaribim. Acer k222hqlb monitör var. Arka fon siyah yapınca tam siyah renk vermiyor. siyah rengin arkasındaki ledlerin ışıltısı rengi açıyor. Arkadaşında dediği gibi eski lcd monitörler bile kat ve kat daha iyiydi yenilerinden..

Bizim istediğimiz monitör ips oluyormuş. Ben size kesinlikl öneririm ben ips aldım süper ve siyah tam siyah:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.