Şimdi Ara

Led Farlar Hakkında, Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Renault Clio 2 mercek farlı aracıma LED taktırdım. Elektrikçi FC diye bir marka taktı 8000 lümen 6500 kelvin ama bu marka nasıldır kalitesi iyi midir bilemedim. İlk açıldığı zaman çok güzel ışık veriyor biraz hareket ettikten sonra değeri düşüyor gibi geldi çok kuvvetli değil sanki ben daha güçlü LED far istiyorum marka olarak hangisini önerirsiniz? Photon milestone, Philips, Stark falan çok araştırdım bu markalardan memnun olanlarda var olmayanlarda var çok kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?




  • photon iyidir, ancak 6500 kelvin olursa yağmurlu havada pek bir şey göremezsin. kış ayları için 4500 kelvin (daha sarı ışık) iyidir ;)

  • Ritter_Ali kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam, photon için kötü yorumlar da denk geliyor anlayamadık ki hangi markayı tercih edelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

    Konuya tam olarak hakim olmayan birine yazdığınız cümleler çok gereksiz. Konu için detaylı cevap verip aydınlatmayacaksanız yani dediğinizi açıklamayıp direk küfür ediyorum demeniz ne kadar doğru? Hitap şekliniz bu şekilde olacak ise lütfen daha yazmayın. Açıklamak isterseniz dinlerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruk_17 kullanıcısına yanıt
    Halojen fara led far takarsaniz,yapisi geregi halojen far gibi ışığı odaklayamayacaktir...Odaklamasi icin mercekli sistem olmasi ya da çanağın ona uygun led icin olmasi gerekir...Bundan gayri siz aldiginiz led ile aslinda orjinalinden daha düşük ışıkta seyredeceksiniz..Karsinizdan gelenin ise siz farketmeseniz de deli gibi gözünü alacaktir.Insanlar size uzun farlarini yakacaklar rahatsizliklarindan oturu....led far takmanizin sebebi nedir? Çok mu iyi aydinlatacagini dusunuyorsunuz..Ha birde yagmurda aksam önünüzü goremeyeceginizi unutmayin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıldır halojen mercek + led far kullanuyorum dedikkerinizden bir tanesi bile başıma gelmedi, zaten gelmesi imkansız kapı gibi ufuk çizgisi var farlarımda. Dedikleriniz merceksiz sistem + dandik ampul ikilisi için geçerli.



    @faruk_17 narva led bakabilsiniz philips ile aynı ürün fazlasıyla kaliteli.

  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevabınız için hocam içimi rahatlattınız bir nebze. Photon milestone siparişi verdim, umarım beklentimi karşılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım 10. kattaki eve kadar yukarı bakacak şekilde o ampülü oraya takmazsınız. LED takanların yüzde 95'i o ampülü oraya nasıl takacağını, nasıl ayar yapması gerektiğini bilmiyor. Sağ farın sola 10. kata baktığını bile gördüm. Lütfen ayar yapın ve karşıdakinin gözüne o farı sokmayın. Lütfen.

  • İsmini duymadıysanız,pek kaliteli değildir.Ben 3 yıldır Philips Ultinon Essential kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kalitelisi bile 6 ay dayanıyor. Para tuzağı resmen , halojene devam et.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.