Şimdi Ara

LeBlanc tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün LeBlanc aldım.Birkaç kez karşıma çıkmıştı beğenmiştim.Ama biraz zor geldi ya da ben çözemedim.Son oynadığım oyunda midde karşıma teemo çıktı hiçbir şey yapamadım mesela.Biraz tavsiye verirseniz sevinirim.Bir combosu var diyorlar ama onu da beceremedim sanırım.

• LeBlanc nerdeyse hiç oynamadım ama karşıma gelenler itibariyle mid kaybetmiyor champ,earlyde en fazla vuran ap iken late'te en işe yaramaz ap oluyor ki bu hem iyi hem kötü bir özellik,combo olarak Q(silence) attıktan sonra marklanan adama skill atarsan hem çok iyi vuruyor hemde silencelıyor(çok uzun) bu yüzden atama atlarken ilk önce Q atıp silencelaman gerektiği bildiğim özelliklerinden

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batkay -- 10 Eylül 2011; 19:15:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

LeBlanc nerdeyse hiç oynamadım ama karşıma gelenler itibariyle mid kaybetmiyor champ,earlyde en fazla vuran ap iken late'te en işe yaramaz ap oluyor ki bu hem iyi hem kötü bir özellik,combo olarak Q(silence) attıktan sonra marklanan adama skill atarsan hem çok iyi vuruyor hemde silencelıyor(çok uzun) bu yüzden atama atlarken ilk önce Q atıp silencelaman gerektiği bildiğim özelliklerinden

Q atınca hemen silence yapmıyorki
    Q attığında adam marklanıyor, ardından her hangi bir skill atınca silence yiyor diye biliyorum.
    Ayrıca W'yu adama damage yedirmeyip combo için kullanırsan çok saçma olur(Yani w atıp damage vuramayıp q-r atmak saçma olur)O yüzden

Q-R-W combosunu kullan her zaman

• Q attıgın adam diğer skillerden daha cok damage yiyiyor.W bildiğin teleport gibi bişi ama güzelde damagesi var.E Attıgın adamla arana channel kuruyor.Eğer channel kesilmeden bir süre geçerse adam snare oluyor.R ise son kullandıgın skill i %75 daha güçlü bir şekile kopyalıyor.W-Q-R-E-W olsun combon.
  • ben söyle yapıyorum ulti açık değilken ( 6lv olmadan) combo = q sonra w sonra kesebilceksen git pesine e yi at kesemiceksen full q + w ile adamın hp sini düşür zaten w ye 3sn içinde 1 kez daha basarsan geri gidiyosn bu çok işine yarıyor

6 lv olduktan sonraki combo ise q + ulti + w+ e q nun cdsi 5.67 sec galiba açıldıkça atıcaksın spell ignite+ flash öneriyorum 6 lv olunca karsı takımda squishy champ varsa git gank at hp si yuzde 70 80 se genellikle kill alıyosun böylece mejai yi stackleeyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Q attıgın adam diğer skillerden daha cok damage yiyiyor.W bildiğin teleport gibi bişi ama güzelde damagesi var.E Attıgın adamla arana channel kuruyor.Eğer channel kesilmeden bir süre geçerse adam snare oluyor.R ise son kullandıgın skill i %75 daha güçlü bir şekile kopyalıyor.W-Q-R-E-W olsun combon.

% 75 mi ohaa sen leblancı en son ne zaman oynadın yanlış bilgi vermeyelim lütfen

ulti 1lvken son kullandığın skilin damagesini %10
    2 lvken %25
    3 lvken %40 artırıyor.

ve combon çok saçma q yu ilk atıcaksın ki adamda mark oluscak böylece hem silence + daha fazla dmage vurucak sonraki skilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 10 Eylül 2011; 19:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

Q attıgın adam diğer skillerden daha cok damage yiyiyor.W bildiğin teleport gibi bişi ama güzelde damagesi var.E Attıgın adamla arana channel kuruyor.Eğer channel kesilmeden bir süre geçerse adam snare oluyor.R ise son kullandıgın skill i %75 daha güçlü bir şekile kopyalıyor.W-Q-R-E-W olsun combon.

% 75 mi ohaa sen leblancı en son ne zaman oynadın yanlış bilgi vermeyelim lütfen

ulti 1lvken son kullandığın skilin damagesini %10
    2 lvken %25
    3 lvken %40 artırıyor.

ve combon çok saçma q yu ilk atıcaksın ki adamda mark oluscak böylece hem silence + daha fazla dmage vurucak sonraki skilin

+1
    Ayrıca w'nun süresi 2 saniye değilki, 2 kere kullanılsın

• @Emre

Valla aklımda %75 kalmış k.b :D

@Lugio

2. w geri dönmek amaçli 2 kere kullanmayla alakası yok.
  • q+w combosu var bi birde q+r+w işte.Atlama skillini en son atarsan sahip olduğu fazladan dmg da eklenir.
  • la birent iyi karakter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

LeBlanc nerdeyse hiç oynamadım ama karşıma gelenler itibariyle mid kaybetmiyor champ,earlyde en fazla vuran ap iken late'te en işe yaramaz ap oluyor ki bu hem iyi hem kötü bir özellik,combo olarak Q(silence) attıktan sonra marklanan adama skill atarsan hem çok iyi vuruyor hemde silencelıyor(çok uzun) bu yüzden atama atlarken ilk önce Q atıp silencelaman gerektiği bildiğim özelliklerinden

Q attığında adam marklanıyor, ardından her hangi bir skill atınca silence yiyor diye biliyorum.
    Ayrıca W'yu adama damage yedirmeyip combo için kullanırsan çok saçma olur(Yani w atıp damage vuramayıp q-r atmak saçma olur)O yüzden

---combo olarak Q(silence) attıktan sonra marklanan adama skill atarsan hem çok iyi vuruyor hemde silencelıyor--- demişim

• quote:

quote:

quote:

---combo olarak Q(silence) attıktan sonra marklanan adama skill atarsan hem çok iyi vuruyor hemde silencelıyor--- demişim

Ben Q(Silence) diyince Q silence diye anladım yanlışmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Q(Silence) diyince Q silence diye anladım yanlışmı

Aslında skill silence ama mark attığı için hemen silence değil,ehm ee yani ikimizde haklıyız bir bakıma

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

la birent iyi karakter

Cevap OP.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan_

quote:

la birent iyi karakter

Cevap OP.

Le birand değil miydi o?
  • bak kardesim 4 olunca e ye ver ve e yi tuttur uzakdan, sonra sonra q w yap geri cık temiz damage,hp azaltmadan adamı eskitirsin oyun basında bise yapamıom dersen:) 6 olunca rahatsın ztn q atdıkdan sonra ulti atarsın olur biter:)basitce anlatımı bu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: Kağan_

quote:

la birent iyi karakter

Cevap OP.

Le birand değil miydi o?

Hayal gücüm sizinkini aşamadı. O yüzden artık Le birand

• quote:

@Emre

Valla aklımda %75 kalmış k.b :D

@Lugio

2. w geri dönmek amaçli 2 kere kullanmayla alakası yok.

np

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 11 Eylül 2011; 12:20:51 >
  • Zevkli herodur fakat late game de cok zorlanirsin. Oncelikle Mejai yapip sonra diger itemlara yonelmelisin. Mejai + Deathcap + Rylai siralamasinda gidersen cok iyi bir AP ile MidGame in sonuna kadar teror estirirsin fakat cok cok dikkatli olmalisin. Bunun Yerine ROA + Rylai + Deathcap gidersende hayatta kalirsin fakat Mid game haricinde etkili olma sansin fazla yoktur. ROA yapmak yerine banshee late game de daha etkili o yuzden her heroda oludugu gibi oyuna gore item yapman en dogrusu.
    Ilk skillinden sonra attigin herhangi bir skill rakine isabet ederse onu silence lar, rakibe yakin durup Q R W yaparsan buyuk ihtimal rakibin olur olmezse E ile onu baglar dusirada dolan Q ile olumu kesinlestirirsin. Fakat ilk hedef oldugun icin kalabalikda bunu yapma.
  • Çok değil. Sadece zorlanırsın. Early'de avantajlı adam rakibin mid ve late game'i zor geçirmesi için elinden geleni yapar. Yapmıyorsa da early'de avantajlı bir hero değil, early'i iyi geçirmiş bir hero olur. Oyun çok çok uzamayacak işte, olay o. Yoksa yine içinde beyin taşıdığını zanneden oyuncuların kafasına Q ata ata ezersiniz oyunun her dakikasında. Ama oyunun sonuna doğru kallavi MR itemları alındığında bir komboda ölmeyen rakip için takımınıza ihtiyacınız hiç olmadığı kadar çok oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.